2008 Kasım Anneleri

Çilekim kk dan sana tam destek sen yap biz bakarız :) fırsat bu fırsat daha da gençsin yap kuzuşum bnm fikrimi zaten hepiniz biliorusunuz
Birde şöyle güzel mi güzel kızın olsun sana benzeyen daha ne istersin dimi ama :)
Anam ne taktınız boy sorununa aaa kızıorum ama heeee maşallah turp gibiler durduk yere sorun çıkarmayın öle

ÇİLEĞİM YAP KUZUŞUM HAZIR KARAR ALMIŞIN VAZGEÇME ERTELERSEN YAPMAZSIN BELKİ
bende minik bebek istiyorum siz doğurunda ben seviyim hadi hadi elinizi çıbık tutun:))

anam benim sıpam temiz daha yatağı mis gibi ne işedi ne çıçtı nede bişiy döktü yıkamadım yanialkisalkisalkis

çilekcim bende sendenim ikinciyi çok istiyorum ama vaktine karar veremiyorum bide kızım çok kıskanc ona kıyamıyorum e bide yeni yeni hayata dönmeye başladım kocişle yeni yeni eski havayı tutturmaya başladık bozulmasını isteemiyorum ama bir an önce olsun diyorum bakalım hemen olacakmı bide o var yani anlıycan karşık bi durum

arkadaşlar bişey sorucam cişe alıştırma konusunda bir faaliyetiniz varmı
ben bir haftadır başladım ama bir numara yok
her kez bişey söylüyor daha erken öteki başla geç kalma
bizim bebişlerden bu işi başaran varmı

dokunmayın oğlanlara isterlerse içerler istemezlerse içmezler duruyolar duruyolar pat diye uzuyolar dönemsel bence
çilek bize ne soruyon gı yapcak sensiiin büyütcek sensin 8 tane yapcam desen dur yapma demeyiz biz baksana herkez oğluna kızına aşık burda ben her bırt yaptığında koklarım bırtının bile kokusuna hastayım sıpanın o derece yani herkez görmemişin oğlu olmuş diyo bana bakıyomda burda herkez aynı:roflol:

Cnm nicklerini değiştirdiler dark(denizkızı) ve minik kalimero(aminmella) dark fazla girmiyor arada geliyor
Azo ve diğer kişiler de happy miss die bir siteye gittiler bazı anlaşmazlıklar yüzünden

Cnm nicklerini değiştirdiler dark(denizkızı) ve minik kalimero(aminmella) dark fazla girmiyor arada geliyor
Azo ve diğer kişiler de happy miss die bir siteye gittiler bazı anlaşmazlıklar yüzünden

anladım canım,.ben bazen baaşka bebek sitelerine formlara falan bakıyorum ama hiç burdaki gibi değil katılamadığım halde burdaki muhabbet daha farklı geliyor bana herkez çok samimi.belkide ilk hamileliğimden beri burayı takip ettiğim için bana öyle geliyor olabilir.

Düzen konusunda denizden beteri vardir elbet ama,cok huysuz bi cocuk..hala yeni dogan bebeler gibi gece uykusu,cok huysuz cok yorucu bi cocuk..ama bi ara verirsem ben bidaha yapmam!yani sil bastan alamam herseyi göze,o yüzden cok istiyorum iste.

yilbasini gecirim yapicam Allahin izniyle.

valla bu kadar niyetlenmişsin hemde kreşe gitcek deniz diyosun
bence de yap çilek
kim tutar seni:)
zaten hamilelikte kilo da almıyon maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…