2008 Kasım Anneleri

s.a.herkese hayırlı cumalar..
kızlar ya benim oğlanın boyu fazla uzamıyorum
duyduğunuz bildiğiniz bişey varmı??
süt artık pek içiremiyorum(

s.a.herkese hayırlı cumalar..
kızlar ya benim oğlanın boyu fazla uzamıyorum
duyduğunuz bildiğiniz bişey varmı??
süt artık pek içiremiyorum(

Derincim sürekli ayni seyirde uzamazmis boylari,yoksa Allah korusun cok cok uzun olurlar.

Belki duruldugu bi dönemdir,takip et bi süre sonra uziycaktir.suanda kac boyu cokmu kisa?

anampolip karusu aklıaykene diyim benim visko yastıklarım vardı
herif çok teryledi bu yaz bende attım tek tek yıkadım
1 ayda balkonda durdu güneşte
izmire giderken aldım içeri
eşimin kuzenşi kaldıydıya bizde yastıkları almış gardrobuma koymuş
eve geldik yatakodasına girdikki rutubet kokuyo
odayı kitletmiştim oda girmemiş anlasın
neysem dolabı bi açtımki iki yatık üstüste bitişen yerler küf olmuş
kurumamış
sen nası kurutuyon anacım
koca yatağı:S
gitti canım yastıklarım
ben atalım yenisini alalım dedim tasarruflu kociş yazın gene yıkarız güneşte kurur dedi kaldırdık :S

derın benım kı hıc ıcmıyor sutu
takma kafana

cılek benım de uykum var
ama bende cıtır kısmına gırermıyım bılmem
basım agrıdı valla bır agırlık coktu uzerıme

hedıye ıslerımızın hepsını tamamlamıs bulunuyoruz
pek sevındırık olduk
fakat ardamın hedıyesını ancak pazartesı kargoya verebılıcez

Girersin tabi burda herkez citir bence...

mmf kocisinede afferim,tasarrufuda elden birakmamis.

bu arada bi bebe yapcam dedim kimse tinlamadi,yapmim bari :CüvCüv:

Yilbasindan sonrami yapsamki diyorum,hala bi karar veremedim..ne zor bisiy yaaaaa

ama canim bebek istiyor ,annem kizcak offf karisigim.

bence karar verdıysen yılbasını bekleme hemen yap derım

esım benı duysa akıl verecegıne kendın ap once derdı kesın

:) Ya ben tek cocuk istemiyorum..Ikisini ard arda büyütmekistiyorum..

Hem deniz gelecek yil krese basliycak bana cok zor olmaz diye dusunuyorum

ama annemden korkuyorum ehuehuehu

Nazlımmm valla çok kötü yavsss çocuk işte ne yapıcan misafirlikte çocuklar anlaşamadığı zaman iğrenç oluyor onlarla uğraşmaktan sohbet bilem edemiyonsun

Derin nan takma kafana uzar çocuk :)

Pasinim bu ne hız yavruşum :) heyecanlandım bak şimcik :) bizde bu haftasonu inşallah bitiriyoruz hediye kısmını aklımda birşey var onu alıcam sonra da toplu evde yapacağımız için çekilişte çıkacak bıdığa hediye alma heyecanımız başlayacak ayyy sefiorum böcekler için uğraşmayııı gelsin hediyeler gitsin hediyeler :)

çilek lore derin polip seda hoşgeldinizzz..
polipcim yok bende kaç günde kurursa kurusun yıkayacağım yatağı...
benimkini annem yapmıştı ya içi yünmü pamukmu bilmiyorum ama makinaya sığdıramadım 6kg kapasitesi var almadı..baktım silmeyle olmayacak...
kuzular uyuyunca banyoda sıcak suyla yıkıyacağım tepineceğim üzerinde..:))
olmazsa yıkayınca açar içindekileri ayrı kuruturum bir şekilde...
sercanım çocukları çişe alıştırma döneminde bende uygulayım dediğini..:)))))))) aslında sık görüşmek istemiyorum arada yeter ona o zaman bir ara intikamımı alayım heheheheheh..:)))))

derincim şu anda duraklama dönemimdeler benimkilerin epeydir aynı boyları...sütü benimkiler nesguikle içiyorlar yoksa içiremiyorum.. oda günde 2 kere yetiyor onlara..

Hıh geldim ama kaçıcam..

Çileğim yap yavrunu valla.Dün bende çok heveslendim ikinciye..Nasıl şekerler.Dün gece Anıl gök gürültüsüne uyandı, korkmuş.Gittim biraz konuşup uyudu.Dedimki içimden "vay be eskiden uykudan uyandıran olursa çok sinirlenirdim, şimdi seve seve kalkıp yavrumla sarılıp yatıyorum" Bir tane daha olsun, ben de istiyorum ama şimdi olmaz..Sen fırsat bu fırsat yap bebeni derim..

oooooo çileğim yap kız yap yılbaşına ne gerek var....
gerçi o günün anlam ve önemine uygun olarak bir kutlama yapabilirsiniz aslında...:)))))))

Ya kızlar ben de Anıl da uzama farkedemiyorum.Kontrole götüreli çok oldu.2-3 Ay falan değil.86 cm den 90 a kimbilir kaç ayda çıktı.Hem kilo hem boy uzamasında duraklama var hakikaten..

uffff sürekli gel-gitlerdeyim.deniz beni ck yoruyor o zaman istemiyoru mdiyorum ama genel olarak istiyorum.hehe dengesizim bu yönde ama yapicamyaaa..

boy ve kilo bizdede durdu suanda yani aman aman bi gelisme yok,bence dönemsel bi durum.

çilekçim içinden geliyorsa sanırım en doğru zamandasın..çünkü korkular hep olacak..

mesela bende istiyorum arada ama oğlum hala yenidoğan gibi uyku konusunda.dün gece sabah ezanına müteakip uyudu mesela..
eşim sağolsun olmasaydı delirebilirdim..ama şimdi iş değiştirdi..daha yoğun olacak ve daha fazlasını isteyemem..
ama her çocukta ille benim tontik gibi zor olacak değil diyor bir yanımda..

şimdi buğra aradı:))
annecim sütümü içtim diyo:))
yerim onu yaa
koca bi bardak içmiş
yanında çıbık yedim diyo:))
annem diyo kahve içerken ona da baba bardağı diye fincana koydum
sandalye oturdu adam gibi içti diyo :))) sevinmiş sıpamm
neyse ben de pınarın devam sütüne başlıycam yine
böyle bi karar aldım sanki daha faydalı gibime geliyo
boyu 89 falandır ama eskiden hep çok önde giderdi(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…