- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #88.521
arkadaşlar bişey sorucam cişe alıştırma konusunda bir faaliyetiniz varmı
ben bir haftadır başladım ama bir numara yok
her kez bişey söylüyor daha erken öteki başla geç kalma
bizim bebişlerden bu işi başaran varmı
sen 25 kiloyu kilodan saymiyosun heralde...kizim davul gibiydim ben..yada danada diyebiliriz:)
tabi girin bakın göbüşşş fotolarıuna ay sabah baktımda neymişiz be top 10da 4 benmişim çilek daha önde
:) sedosumm hamislikte kiloyu aman takmayaaa nasil olsa verdik sonuc önemli olan..
toprak moprak tanimam gecerim seni :)
sedacım her nekadar istanbulun öbur ucunda olsanızda gelmeye çalışırdım eşimi kandırırdım kesin ama dediğim gibi kötü durumdayım.bir haftadır evde kapalıyım ne zamana kadar belli değilmafoldumbenNan derinnn hatun nerde istanbul görsek hemen buluşmayı düşünüyoruz hahahahhh sende benim kafadan çoğalalım diyok ama hacılar uzaklar mucizem belkim uzaklık takmazda bu konuda şanslı oluruk denemekte fayda var katılırmısın mucizem :)
aşk olsun ahretimmm..ben senin için öyle şeyler düşünürmüyüm..kendime baktımda dedimm..sen taş gibi hatunsunn..Gülizim kilolar 30 dan sonra kalıyo demişsin.Acaba bunu sana düşündüren ben miyim, kastettiğin kişi yani:))
Bu arada yarın cücüklerle buluşacaz.Zeyna, Icır, Hilal, Asorti ve ben..Onların resimlerini yayınlarım inşallah:)
evet çilek çok güzel kıyafetler var..hele tşörtler çok güzeller...ben hamileyken hiç bulamıyodumm..ben 50 ile hamile kalmistim.
gülizim evet canim yapicam insl,ayy simdi hamis kiyafetlerine baktimdaaa cok cici seyelr var.onalr icin bile yapasim geldi..
yönetim sulukuleli smile istiyorumben 50 ile hamile kalmistim.
gülizim evet canim yapicam insl,ayy simdi hamis kiyafetlerine baktimdaaa cok cici seyelr var.onalr icin bile yapasim geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?