2008 Kasım Anneleri

Arda haziranda alıştı çişe walla erken geç bilmem ben daha öncede dedim benim oğlan bez bide atlet gezerdi bu yaz bezi çıkarmayıda öğrendi bizde vc yi gösterdik oğlum biz buraya yapıyoz def-i haceti dedik oda 1hafta içinde ayak uydurdu ortamaa.s

Mucizecim valla bende burdan ayrılamayanlardanımm
Derin nannn ben karıştırıyorum bu konudda baluk hafızaluyum idare edin azcuk siliim baremde kimse alınmasın puahahahhh
Çilek kafalııı sen 20 kilo alsan ben gibi olursun anam :):) ben 68 im sen 48 falan hahahahhhh

Nan derinnn hatun nerde istanbul görsek hemen buluşmayı düşünüyoruz hahahahhh sende benim kafadan çoğalalım diyok ama hacılar uzaklar mucizem belkim uzaklık takmazda bu konuda şanslı oluruk denemekte fayda var katılırmısın mucizem :)

polipe maşallah canım .bi de erkekler geç söyler pis olur derler.
derincim aslında bende çok isterim ama uzak olmasından ziyade kayınvalide ameliyat oldu bende kalıyor çok yoğun bi trafik var bende.

:) sedosumm hamislikte kiloyu aman takmayaaa nasil olsa verdik sonuc önemli olan..

toprak moprak tanimam gecerim seni :)

Bende 23 kilo almıştım 2 kiloyumu başıma kalkıyon besempatiksalakcinninormal kilon kaçtı merak ettim çıbık kraker ben 57+23=80 olduydum totalde geçmişimdir belkim seni:uhm:

çilek 2. yapacaksan hemen yap canımm..30 yaşlardan sonra hamile kalırsan aldığın kiloları vermek daha zor oluyo..gerçi senin için geçerli olumu bilmiyomm..
ben uzun zamndır eylülün boyunu ölçmedim..ama siz boy falan diyince düşündümde.dün 3 aile misafirim vardı.birinin 4- birinin 3 yaşında bebkleri var..eylül 3 yalında olandan uzundu..4 yaşındakinide az kalmış..demekki bi zamn sonra boy atmalar azalıyo..onun içi çok takılmayınn boyaa..

valla polip doğru dedin onu buğranın dediği çıbık kraker:))))))))))))
çilekçim onun için diyorum işte
aldığını verdin ne güzel..

Gülizim kilolar 30 dan sonra kalıyo demişsin.Acaba bunu sana düşündüren ben miyim, kastettiğin kişi yani:))

Bu arada yarın cücüklerle buluşacaz.Zeyna, Icır, Hilal, Asorti ve ben..Onların resimlerini yayınlarım inşallah:)

ben 50 ile hamile kalmistim.

gülizim evet canim yapicam insl,ayy simdi hamis kiyafetlerine baktimdaaa cok cici seyelr var.onalr icin bile yapasim geldi..

sedacım her nekadar istanbulun öbur ucunda olsanızda gelmeye çalışırdım eşimi kandırırdım kesin ama dediğim gibi kötü durumdayım.bir haftadır evde kapalıyım ne zamana kadar belli değilmafoldumben

aşk olsun ahretimmm..ben senin için öyle şeyler düşünürmüyüm..kendime baktımda dedimm..sen taş gibi hatunsunn..

gülizim evet canim yapicam insl,ayy simdi hamis kiyafetlerine baktimdaaa cok cici seyelr var.onalr icin bile yapasim geldi..
evet çilek çok güzel kıyafetler var..hele tşörtler çok güzeller...ben hamileyken hiç bulamıyodumm..

çilek 2. yapacaksan hemen yap canımm..30 yaşlardan sonra hamile kalırsan aldığın kiloları vermek daha zor oluyo..gerçi senin için geçerli olumu bilmiyomm..
ben uzun zamndır eylülün boyunu ölçmedim..ama siz boy falan diyince düşündümde.dün 3 aile misafirim vardı.birinin 4- birinin 3 yaşında bebkleri var..eylül 3 yalında olandan uzundu..4 yaşındakinide az kalmış..demekki bi zamn sonra boy atmalar azalıyo..onun içi çok takılmayınn boyaa

yönetim sulukuleli smile istiyorum

:dance: totalde geçerim dediydim sana
çıbıııık elma dersem çıkma armut dersem çık çıbıııknaniknanik[/B]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…