2008 Kasım Anneleri

polipe seni ilk hamilelik zamanlarından hatırlıyorum neyse konu o değilde:))
bi buluşma vardı bizde 8-9 aylık falandık
kkda bi buluşma vardı sende katılmışmıydın yoksa yanılıyormuyum
resminide orda gördüm diicem sen olduğundan emin değilim
eğer o sensen harika bi hatun kızlar
benden demesi

ayyyy evet gulız ıkı gun tatıl cok super olacak ınsa allah
bız yarın dogum gunune gıdecegız
once sabah kuafor ardından kuzumu alıp yollara dusecegım
cok erken kalkmam lazım coooookkkkk

Kız polipe pirim günüm dolunca benim 55 yaşı beklicem.Primim 42 de falan doluyo.Şöyle duydum.İki çocuğum olursa 51 de olabilirmişim emekli

bende sen gibi yaş bekleyeceklerdenim benim herif üstaddır böle konularda öle bişiy olsa derdi bana bikaç tane daha doğurursan erken emekli olabilirsin diye ama yinede soruyum ben hiç sanmıyom ama dediğim gibi bir çocukta 2 yıl borçlanma muhabbeti var sende 2 çocukla 4 yıl erken emeklilik oluyomuş diyosun aynı şeylerden bahsediyor olsak bile yaş erkene alınmaz ama ben senin için hem sorar hemde okurum.eğer haberi gazete veya tvden izlediysen domates kanseri iyileştiriyo haberi gibi veriyorlar.eskiden kadın doğum yaptımı yasal izin dışında ne kadar gelmediyse o kadar günü eksik kalırdı şimdi adamlar diyoki 1 çocuk doğurdunmu 2 yılı sen ödeyebilirsin 2 çocukmu 4 yıl ödeyebilirsin sonradan olay bu yerimseniben

benım bıldıgım ıse 42 yasında gunun doluyor ama 2 cocuk ıle borclanmadan faydalanırsan eger 38 yasında borcunuda odeyerek prım gununu dolduruyorsun ama yıne 55 yasını beklıyorsun dıye bılıyorum yasmınım

walla yanlış hatırlıyon diycem içimden gelmiyo ama ne yazıkki ben değilim göbeğimden başka fotom yok sanal alemde
harika hatun mu cıkk ben gayet mazbut şıtandart bi karıyım ama yinede sağol hakikat olmasada bu gaz bana 2 yıl yeter
kaydirigubbakcemile3

hafta sonuda sabah sabah erkenden kalkılmazki lorem yaa...(

valla oyle ama cocukluk arkadasım kıramam kı
kocıko bırakacak onun ıcın elımızı cabuk tutmamız lazım

allah allah yanlış hatırlıyorum o zaman
oda kasım annelerinden biriydi sonradan kayboldu ortalıktan ama kşimdi acaba

ıbolya olabılır mı bahsettıgın acaba

Huhuuuuuuuuuuuuu ben geldim nen açılınnn iki dakka boş bırakmaya gelmionsunuzzzz
Bizim meşhur buluşamamıza karşınık derinle buluşmaya karar verdik piroşta katılacak belkim sevinçte işlerine göre haber vericek aham da bizde eklicez fotolarıııı
seda_1983, AminMellaLle+, Asortie, cilekk, gulizgul+, gulshenidil, h.mine+, mucizee, PassioneLore+, yasmin.28

Bu ne kalabalık nen maşallah tütütütüüüü

sen seda_1983 yada julianne vardı onlardan bahsediyo olmayasın sarışın ciks hatunlar hani senin tarif ettiğin gibi ben bi onları gördüm hafızamdanda silinmeyolarnaniknanik

o nasıl oluyo mucizem ya...kilonla eşin ne alakk.a.çözemedimm :))
gülzcim eşim çok istiyor zayıf olmamı.çok teşviik ediyor..bende onun gazıyla zayıfladım.onun ilgisii alakası varsa ben daha bi gaz alıyorum.ama bu günlerde ne ilgi ne alaka ne gaz....

selam gene bennn
mucizecim asortikam gülizciğim hoşgeldiniz
mucize yakınız senle bende kavacık:))

teşekkür ederim canım.biz kavacık beykoz taraflarına çok gidiyoruz.aklıma hep geliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…