2008 Kasım Anneleri

teşekkür ederim yasmincim.valla bende ocak ayı itibariyle 32 olacam bu kışın sonunda kocamın teşvikiyle bir diyete grdim 18 kilo verdim.şuan kış itibariyle ayni azimle geri almaya calışıyorum:sinifsinif:

Mucizem şimdi benim 72 kilo olduğumu duyarsan kendini bırakır, daha çok alırsın..Yaşasın kötülük:))

Polipe bişi sorayım sana..Bir defalığına mahsus emeklilik yasası çıkıyomuş.Ne iş yavrum? Bir de bi bebe daha doğurursam emeklilik yaşım düşer mi?TV de bir adam var ya, ona sorar gibi oldum de mi:))

sedacım kocişimle aram çok iyi değil ama sebep bu değil selbep daha önce de söylediğim gibi kayınvalide ameliyat oldu ve bende kalıyor .böylece bende ev bekliyorum aramın niye iyi olmadığıda sonuçtan çıkmıştır zaten)

habertürkte ali tezele sorsana lenn
cevap1-burası türkiye yasa çıkar diyolarsa kesin çıkarda seni beni bağlamaz sanırım çıkınca bi daha konuşuruz
cevap2-bi bebe daha doğursan emeklilik yaşın düşmez niye düşsün sadece 2 yıl sonradan borçlanıp ödeyebiliyosun diye biliyom erkeklerin askerlik borçlanması gibi

gız dur daha ne emekliliği bizim daha özel sektörde çoook görecek günümüz var

yaww bır agırlık coktu kı sormayın
azıcık kestırdım valla
kapadım kapıyı pencereyı yattım koltuga
ıyı geldı ohhh be

ıkıncı dusunenler hemen yapsınlar
bugun esımle ogle yemegı yerken dıloksu aradım
sonunda esım dıyor kı
ben olsam arkadaslarımı ornek alır patlatırım bır hamılelık daha
yok ya dedım ıstemem banane ben kıskanc bırı degılım
bır tane daha olmasına hemen razı ol ne ıstersen yapıcam dedı
ne ıstesem yapamaz acaba
cok beklersın dedım ama bu kadar ısteklı olması konusunda da ona haksızlık ettıgımı dusundurdu delı adam

Kız polipe pirim günüm dolunca benim 55 yaşı beklicem.Primim 42 de falan doluyo.Şöyle duydum.İki çocuğum olursa 51 de olabilirmişim emekli

selam canolarım nasılsınız bakemm beni hiç sormayın yorgunum valla imanım gevredi çalışmaktan ama
hiiiiç şikayetçi değilim valla:)

bugün cuma yaa..ayy içim içime sığmıyo ya..2 gün tatilll..
2 gün hiç bir plan yapmadımm..bütün tatilimi kızıma ayırdım bu hafta..:))
doya doya oynaşalım diyee...

hakketetn lore yarınnn buluşma varrr..evet bekliyoz fotolarııı..
bizde egeliler olarak 29 ekimde yapalım dedim ama bizde bu yıl tık yok..inş seneye artıkk..
asortik bacı hoşgeldinn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…