2008 Kasım Anneleri

hımmm tamam mucizecimm..benim eşimde hiç sevmez kiloyu..zayıfla falan demiyo ama ben kötü hissediyomm..benim koca çiroz çünkü :))biri şişko biri çiroz hiç gitmiyooo((

Son düzenleme:
ben de geldimmm..
polipe maşallah kuzuna çişe alışmış duruma uymuş ha .. :))
buluşmalar var hadi hayırlısı bulunda görek fotoları...
kilo konusuna hiç girmiyorum çark ediyorum..:))
mucizem sende hoşgeldin tatlım buranın yeri başka KK olmadan olmuyor...
ay çileğim bende acıktım yav bir ara bende corn flakes yiym dedim lore gibi kerem uyandı şimdi kucağımda tekrar uyudu çok açım ama kocamı bekliyorum gelemedi çarşıdan..

Huuuuuuuuu polip hatunnn bişey dedin gettin kııı anlamadım dediğinden bişey bağa mı dedin müşavirim :)
Bende şuan eti hoşbeş çilekli indiriyorum mideme ne olucak sopnum meçhul yane

nazlı hoşgeldin canımmm..
aman form da kadının biri yazmış küçük bebği varmış , bankacıymış, işe başlayacakmışş..işleri nasıl yetiştiriyorsunuz diye...şöyle bi düşündümde..hem bankacı hem eş, hem anne olmak çok zordurya..
bazen bakıyomda saat 20:00 da bile bankada oluyolar yaa...aman çok zorrrr ..allah kolaylık versin böyle yoğun iş hayatı olan annelere...

ölemi diyonuz ben karıştırıyıomdur gı o zaman seda sen sarışın değelmiydin güzel değilmiydin mmmf onlarla karıştırmışındır dediydim julianne miydi bodrumdaki kasım annesi bak datalarımı yaktınız yineakannehir

gülizcim amin amin canım zor valla Allah kolaylık versin bütün annelere
bende kursa yazılmaya karar verdimn
bilge adama
iş garantili bi kurs kafaya koydum ben deniicem özliicem görücem günümü

sağol canımmm
Allah tüm çalışanların yardomcısı olsun zordur...
güme kı kendine polipcik attı ortaya bizde sündürüyoruz ucundannnnnsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…