- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #88.581
hımmm tamam mucizecimm..benim eşimde hiç sevmez kiloyu..zayıfla falan demiyo ama ben kötü hissediyomm..benim koca çiroz çünkü :))biri şişko biri çiroz hiç gitmiyooogülzcim eşim çok istiyor zayıf olmamı.çok teşviik ediyor..bende onun gazıyla zayıfladım.onun ilgisii alakası varsa ben daha bi gaz alıyorum.ama bu günlerde ne ilgi ne alaka ne gaz....
teşekkür ederim canım.biz kavacık beykoz taraflarına çok gidiyoruz.aklıma hep geliyorsun
sen seda_1983 yada julianne vardı onlardan bahsediyo olmayasın sarışın ciks hatunlar hani senin tarif ettiğin gibi ben bi onları gördüm hafızamdanda silinmeyolarnaniknanik
tatlım o dediğn sedoş için geçerli ama diğer arkadaş sarışın değil uzun deil ciks deiiiiil yaniii...
oooww sağol nazlım meleğim polip hatun Karıştırıooo julie esmer kısa etli butlu ciks olmayan bi hatundu :)::)
nazlıcım ağzımdan aldın :)))))))))))
poli benle karıştırdı zaar:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
a.skaydirigubbakcemile3oooww sağol nazlım meleğim polip hatun Karıştırıooo julie esmer kısa etli butlu ciks olmayan bi hatundu :)::)
heee tatlım senle karıştırdı kesinnn.....nazlıcım ağzımdan aldın :)))))))))))
poli benle karıştırdı zaar:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sağol canımmmnazlı hoşgeldin canımmm..
aman form da kadının biri yazmış küçük bebği varmış , bankacıymış, işe başlayacakmışş..işleri nasıl yetiştiriyorsunuz diye...şöyle bi düşündümde..hem bankacı hem eş, hem anne olmak çok zordurya..
bazen bakıyomda saat 20:00 da bile bankada oluyolar yaa...aman çok zorrrr ..allah kolaylık versin böyle yoğun iş hayatı olan annelere...
iş garantili çok iyimiş maytabımm..git valla..ama totişi kime bırakacan..gülizcim amin amin canım zor valla Allah kolaylık versin bütün annelere
bende kursa yazılmaya karar verdimn
bilge adama
iş garantili bi kurs kafaya koydum ben deniicem özliicem görücem günümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?