2008 Kasım Anneleri

Turtacığım, sana hayırlı yolculuklar önce, gidişimiz aynı gün değil ama dönüşümüz aynı gün. :)) Ben zaten seni hemşeriden öteye kardeş gibi görmeye başladım, geçmişi çok okuyamadım ama rüyanı anlatmışsın, aynı rüyayı ben görmüştüm, pes yani dedim. Benim de bebeğim ağlıyor, aklıma da hiç gelmiyor karnı mı aç acaba demek, altını da kontrol etmiyorum, habire sallıyorum iyi gelir diye, bir türlü ağlaması durmuyor. Neden sonra aklıma emzirmek geliyor da o zaman yavrum sakinleşiyor. Benim de görünürde bakamayacağım gibi bir endişem yok ama bilinçaltım öyle demiyor demek ki...

Azocuğum, çok çok geçmiş olsun, ilaç da alamıyoruz ya, yatıp dinlenmek en iyisi tabii. Umarım kısa zamanda ayaklanır da sağlığına kavuşursun.

Bu arada perdelerimin resmini çekip cici sayfasına koyacağım arkadaşlar, inşallah bu akşam...

kızlr sitemimin kusuruna bakmayın çok endişelenmiştim tek çaremde sizlere danışmaktı.Darkcıgım,jülicigim,minik 81 arkadaşım cevaplarınız için çok teşekkür ederim.bu arada hepinizin Kadir Gecesini kutluyor,hayırlara vesile olmasını diliyorum.

sevgili kasım anneleri mübarek kadir geceniz kutlu olsun allah tüm dualarınızı kabul etsin ben çok sık giremiyorum ama yazılarınızı okumuya (fırsat buldukça) gayret gösteriyorum ramazan başından beri kayınvalidemler bizde olduğundan pek yazmaya fırsat bulamadım ama yarın onları bırakmaya gidiyoruz bayramdan sonra inşallah sık sık beraber oluruz herkese selam ve sevgiler şimdiden bayramınız kutlu olsun bebişlerinize ve kendinize iyi bakın

Dolmalarimi yedim geldim siz hala yoksunuz:) asortik sende bizi iyice uykucu yaptin,

hem bu vakitleri iyi degerlendirmek gerekiyor,sanmiyorumki 1 ay sonra bol bol uyuyabilicez..

hadi anlatin napiiyonuz? ben yeni oturdum nete ama accik uykum geliyor gibi sanki..

afiyet olsun çilek hanımcım yarasın şu kuru vucuduna denizimi de zayıf yapacaksın ayol
neyse bak hemen uykun gelmiş bile bi de iyice uykucu yaptın yazmışsın

afiyet olsun çilek hanımcım yarasın şu kuru vucuduna denizimi de zayıf yapacaksın ayol
neyse bak hemen uykun gelmiş bile bi de iyice uykucu yaptın yazmışsın

Kuru vücut :) agzindan bal damliyor sanki asortik hanimcim ama maleseff artik

o kuru vücuttan eser yog:1no2: ama sahidende geldi yaa,ha birde benim göbegim asagi

iniyor sanki.bugün farkettim aynada bakarken..

e insin artık canım ne güzel işte 36.haftadasın bebeğine kavuşmaya az kaldı
inşallah sen ekimde yaparsın doğum sanırım ne güzel en erken sen kavuşacaksın denizine
inşallah inmemesi daha kötü(bu arada öyle kuralsız cümleler kurmaya başladım ki)

:) cümle düsüklügü hatta karisikligini bende evde cok yasiyorum..

o zaman esim diyorki,tamam hadi biraz uyu sen yine basladin sacmalamaya:)

insl.asorticim hepimiz saglikla kavusalim kücük meleklere..gidiim bari fena geldi

uykum:) cok öptüm canim seni iyi uykular meleginle sana...

Sana da hayırlı kandiller canım.
Nasılsın bugün,daha iyisindir umarım.
ben gece hiç uyuyamadım ve sabah baş ağrısıyla uyandım.

canım bugün çok şükür iyiyim demekki arasıra kasılıp kalcaz artık korkmayayım bari.niye başın agrıdı hiç çekilmez bide agrı kesici falan kullanamıyoruz.benimde hamile kalmadan önce okadar sık agrırdı ki başım ama Allahtan 8 aydır hiç agrımıyor.benim agrımı da majezikten başkası kesmiyor o da çok agır.hamileyken kullanılmıyor da.dikkat et kendine parol falan kullanılıyormuş hamilelkte.

çilekcigim şaşırdım yaa sen 36 haftalık olmuşun maşallah asortie söyleyince farkettim.en önce sen dogurursun herhalde ekim annesi olursun.benimde kasımın ilk haftası gözüküyor ama sanırım ekimin sonunda falan gelir benim cadı kız.

canım geçen sene 15 temmuzda evlendim işte15 aylık evliyim ama hemen hamile kaldım
ama olsun erken geleceği varmış bizim yaramazın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…