2008 Kasım Anneleri

One beaaa anlamadımm heaaa yani doğum gününde yaptığımızda gelen hediyeleri ve şimdi ki gelen öyle mi okumadım nen nerden bileyim
Saçma öle bu bana erken geldi doğum günü 6 kasımda yapıcam 3 kasım çarşambaya geldiği için ee birde eylüllerle beraber yapıcaz hepsini bekliip öle mi koyucam olmaz leyn kim çıkardı bunu

Seda hediyelerin hepsini görürüz , daha eğlenceli ve görsel olur.Söyledik ya topikde.Çocukların doğum günlerinden sonra d.günü kutlamalarının fotoları da olacak..Aaaa konuştuk bunları lütfen...

tünaydınnn..
derin geçmiş olsun canımm..
maytap nerde senin bu yakışıklı oğlan aradım fotoları göremedimmm ((
sapiş başınız sağolsun canım..dedenin mekanı cennet olsunn..

İyi ben o konuyu okumadım herkes hem fikirse uyarız dostum seni mi kırıcazzz
Bunun için ayrı bir topik mi açılacak yoksa aynı topikten devam mı edicez yaso hatun aaaaaa :):):)

Nazlım 2.yaş günü hazırlıkları topiğinde resimleri gösterdi.Orda da olabilir.Diğerlerine de sorarız ama Nazlım oraya koydu hatırlarsan..

Taaam ozaman triptonikkkk anlaştık ordan devam bizim kendi aramızda yaptığımız da 13 kasım da olucak ondan sonra ekleriz o zamannnn yada ben evde yaptığımı eklerim son olarak kızlarla yaptığımızı ayrı eklerimmm

bence ayrı topıc acmayalım sonra bulması zor oluyor
hepsı bır arada olsun

sedacım sabret fotolar ıcın azıcık
dıger guzel cıcılerle beraber tum hedıyelerı gorucez ne eglencelı olur

selam millet kalktık kahvaltımızı yaptık oğluşumla biraz oynaştık onu köye götürdük şimdi dersin başına geçiceö geçmeden bi bakiim dedim herkes iyidir umarım

sedoşum hediyeleriniz geldimi ne güzel
gelenler koysun canım beklemesin bekleycekmiyiz, ayrı topiğe bencede gerek yok 2. yaş hediye çekilişine koyarız

site bende acilmiyor beyamelekcim link atti öyle gelebildim,anlamadim ama sapisin dedesimi vefat etmis?Allah rahmet eylesin..

offf habire kosuyoruz evin icinde,co kseviyormus kosmayi cok egleiyormus kosarken öyle diyor bana.

Yani Beyazım demedik mi tüm hediyeler yayınlıcaz diye d.gününden sonra koyalım..Ya demek kimse dinlemiyo, okumuyo.Gelen diğer hediyeleri de göstermek için böyle bişi demedik mi aşkolsun valla...

Yasom gülüm sinirlenme yawwww görmemişiz bende görmedim ayrıca doğum günü fotolarıyla ilgili ayrı topik açtım karışıklık olmasın diye biri hazırlıklarla iligili bu da tamamen fotolarla ilgili ok cnm

yasminim ne kızıyon yav unutmuşum hatırladım sen deyince napiim kafa meşgul hafıza o kadar güçlü değil
seda senin yeni açtığın topiğe doğum günü fotolarını, hediyeleri 2.yaş hediye çekilişine koycaz dimi

çileğim hoşgeldin fıstık, çok eğleniyor demek paşa o zaman koşun annesi npıcan çaresiz

safişimin dedesimi ölmüş başı sağolsun yaa canım benim üzülmüştür şimdi

neyse ben gidiyorum dersimin başına

Hiştttttttttttttttttttttttt unutkanlık değil yasom görmedim ben valla :)
Beyazım meleğim bence hepsi buraya eklensin bi oraya bi buraya bölünmeyelim derim ben fikrimce sadece belirtiriz bu şundan geldi bunlarda doğum gününde gelen hediyelerimiz die

Yok yok ben gencim sizden.Bundan sonra kendime yaşlı damgası vurmucam.Zehir gibi kafam varmış.Sizi unutkanlar sizi:)))

Ne demişler eski destilerin suyu serin olurmuşşş

(ben uyduruyoda olabilirim)ne varsa eskilerde var yasminim baktımda tam osmanlı hatunuymuşsun walla bakma sen bu çıbıklara
yerimseniben

bu arada kendimi şu gecekondu programındaki pijamalı manyak gibi hissettim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…