2008 Kasım Anneleri

Ayy nebiliiim karıştı hatlar valla bana herşey uyar kızlar şu gün şurda buluşuyoruz deyin geleyim ortak noktayı belirleyin haberim ola yeter :)
Sercanım hoşgeldn

ulen öyle bana heryol paris deyip kenara çekilme ben karşıları bilmem kendinize de bizede yakın biyer bul işte
ogün bakırköy maceramı hatırladımda kaybolcam diye ödüm kopmuştu:))))

kızlar selam
Levente gelin hacılarr tam orta nokta kendisi:)))
metrocıty missler gibi:))
metrobüs var.metro var.otobüs minibüs gemi herbişeyle gelinir:)))))))))

Kadıköy olur bak ohh ne güzel boğaz sefasıda yaparım :) derine de daha yakın olur beşiktaştan bi vapur ama işte eylül hatuna uzak olur işten 3 te çıkıyor o gün biraz erken çıksa aslında gelebilir piroş pek zannetmiyorum pirayeyi bir yere bırakamaz sanırsam nassıl olcek bu iş

çocukla eşiyle gelenler için çocuğu oyalayabilecek oyuncaklar da var.
otoparkı var yani klasik avm işte
ama bana göre güzel :))

Bence en iyisi bakırköy hatunlar herkes biliyor ortak nokta gezmek içinde birçok seçenek var mmfem pasinim deniz otobüsü ile bakırköye çok rahat gelebilirsiniz ne dersiniz

45 dk batman ordan 30 dk sabiha gökçen en geç 2 saate ordayım maytap benide sabiha gökçende al kuşummm...:))

kızlar hadi iki yaka buluşunda düşman çatlatın kııııı..

Bakırköy iyi mi ne dersiniz hem ayça ve piraye de rahat gelir oraya sizin içinde kolay mmf pasin biz sizi deniz ototsuna da binidiririz gelip sornada dağılırız ne diyonuz bu işe

eylül 3 ten önce çıkamıyor maalesef bir rapor gibi bişey varmış tam saatinde olması gerekiyomuş gibi bişey demişti.

Hayde kararlaştırın hatun kızlar ban göre en mantıklısı bakırköy derim ben eylül işten direk gelir piroş ben derini çin sorun olmaz sanırım sizin içinde rahatsa okeymiyiz
Ben mamaya çıkıyorum hade karar verir ortak noktada bu Cumartesi buluşalım ok

eylüle yakınmıki bakırköy işyerine yanii
aslında yenibosnadan falan metrobüs var kadıköye bilmiyom siz bilirsiniz
ben pek sevmedimde bakırköyünü:))
yinede gelirim kadıköyde buluşuruz loremle

nazlıcım baş misafirimiz ol heryerden alırız biz seni özel uçağımı yollarım snaa sen yeterki he de kuşum
burdayken yapamadık siirtten buluşarak bi ilke imza atarız forsumuz olur hem:)

günaydım sercanım,dostlar sağolsun
güliz kadıköy sana da yakın dimi kız :roflol:
gezme de sapişimm..kadın kısmına gökyüzünde düğün gezme varmış demişler..göğe merdiven atmışlarrr :))))eee hani kadınlığımıza yakışanı yerine getirelim demii..

haremdende alırım sabihagökçen havaalanındanda siz yeterki gelin tontişler

yaşa sennn :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…