- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #89.061
noloruyooooo buuu nazlımmm sermayedenmi kaybediyoz :)))))))))))))))))))günaydınnnnn,
hehehe bugün biz uyduk birazcık kerem 4 e kadar yatağındaydı dahada kalırdıda oyuncağı düştü gece gece eğreti duruyormuş onun sesi kalktı bizim yanımıza geldi...
kaanda güzel uyudu kocişde yine hışırdadı ama bana bulaşmadığı için gözümü açamdım açamadım zaten ama giderken öpücüğümü kondurdu gitti bende bay bay dedim yataktan...:)))
bu ara bende garip rüyalr görüyorum ama ben benim adamla tekrar nişanlanıyorun kayınvalidem değişik güzel altınlar takıyor felan ama hayır olsun yaa..sizin rüyalarda hayırlara çıksın...
diş fırçası bende aldım ellerine geçince hemen fırçalıyorlar dişlerini öğrendiler güzel fırçalamayı ama macunsuz 2,5 dan sonra macuna geçeriz inş...
dün akşam benimkilerde çok çoştular hep peşlerindeydik bizi bile bunalttılar yoruldular kerem sinirli çok bağrındı kaan ise oyuncağını aldı diye çoştu aynı şeyler..
gülizim belirtmeden geçemeyeceğim beni güldürdün kız sabah sabah.. oh sefan olsun uyuyamayınca zamanı değerlendirmek gerek değilmi nolcekkk..
lorecim kavacık istanbulunda en ortak noktasııııııbayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?