2008 Kasım Anneleri

lorecim kuzuyu unutmuşum geçmiş olsun..
ilerlemeden atlatırsınız inş. ***** iyi birde ben nane ıhlamur karışık yapıp limonlu veriyorum severek içiyorlar ..dr. da söylemişti bitkisel çayları içiyorsa onlardanda verebilirsin diye..

Son düzenleyen: Moderatör:
noloruyooooo buuu nazlımmm sermayedenmi kaybediyoz :)))))))))))))))))))
sabah sabah bi aşk yapıvedik garii :))))

sanada sefam olsun canımm..uykunu almışsın bugünn..kaçgündür senin heriflerden uyku yoktu sana ..:))))

annemle konustum
burnu akıyor ama keyfı gayet yerınde dedı
yıne de ılac vermıs bır olcu
ınsa allah ılerlemez

tam ortak nokta olmus mmf
ama paralel ve merıdyenlerı de bıldır de ona gore mekıgımızı ındırelım oraya

Valla kızlar ortak nokta belirleyip birgün çocuklar olmadan buluşuversekkk ne güzel olurrr yaaa inanılmaz eğleniriz manyak birgün geçiririz mesela bir Cumartesi bana herşey uyar valla haydin kararlaştırın düşman çatlatalım :)

kızlar ben kuzluları çişe alıştırmaya başlasammıki..
kerem 2-3 gündür pantolonu indiriyor çıtçıtlı badiyi açıyor bezi çıkarıyor ya.. akşam bilgisayarın orada babsının ayağına fışfışladı oda gülüyordu oğlum ne yaptın diye gördü ne yaptığını.. bugünde ben kahvaltı hazırlarken çıkarmış balkon kapısının ooraya azcık fışlamış pöfff nası başaracağız buı işi ...fisfisfissositososito

Son düzenleme:
kızlar şaka biyanada ne güzel olurdu yaaaa
ama bazılarımızın geceden yola çıkması lazım olur:)))
neyse güzel bi hayaldi
daha burnumuzun ucundakilerle buluşamadık

Pasinim geçmiş olsun kuzuma önlemini erken alınca fazla uzun sürmüyor geçenlerde arda da öle oldu bal falan verdim ballı süt içirdim düzeldi hemen

bende gelirim muğladann..siz ayarlayınnn..uçakla 2 saatime bakarr...:))))
nazlımmm ben yaza düşünüyorumm çiş olayını..ama seninkiler hazırsa..neden olmasınn..

karşıdaki vatandaşlar
hadi hep beraber buluşalım cts günü ortak nokta belirleyelim trafiğin az olduğu ulaşımın koılay olduğu biyerde kadıköyde mesela yada üsküdarda yada karşıda biyerde bizimde ulaşımımızın kolay olacağı biyerde
pazar olmasın ama kocalar var benimki gelmez hayatta malum

Hayal değil mmfem yawww isteyen her şekilde gelir tabii bazılarımız çok uzak zor olabilir ama dediğim gibi istemek önemli uzak olanlardan cumadan çıkabilirler Cumartesi geri dönerler bence hayal değil :)
Ankara da deyin gelirim valla burdan yoldaş bulup hem gezmiş olurum hem de arkadaşlarımı görmüş olurum fena mı

Uleynnnnn mmf hatun karşıyla ne sınırlıyon bizi ddevre dışı bırakıyon çağırdında gelmedik mi ben gelirim bak uyumlu karıyım vesselam çok çok önemli bişey olmadıkça gelirim

ulen yanlış anladın seda karusu
karşıdaki hatunlar derken sizden bahsettim zati
sen ayça derin başka kim vardı
bizde burdan lore amin ben zeyna mucizede gelir belkim
hadi parmaklar havaya

günaydın kızllar....

umarım herkes iyidir lorem geçmiş olsun kuzuya inşallah hemen düzelir ....
sapişim seninde başın sağolsun canım allah sizlere ömür versin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…