- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #89.041
bi biz kalmışız galba fırça almayan alayım bende çıkınca
lorecim hayırlara çıksın rüyan canım devlet adamı görmek iyidir
ben geçen başbakanı gördüm eşim işe girdi:))
hayra yor hayır olsun
gülizim öyle bir geçer zamanımı izledin
çok merak ediyorum ama ordaki ali denen herife o kadar gıxığımki seyretmiyorum valla o osmanın halleri her hafta gözyaşı döküyorum o yüzden dün seyretmedim :///
bende rüyamda
görümcemler gelmiş bizi çağırmışlar gene
ve birden kendimi orda buluyorum ama içim daha huzurlu mutlu olmaya çalışıyorum kendimce falan filan
kimseyle vedalaşmamışım bu sefer ve yoluda hiç hatırlayamıyorum rüyamda düşünüyorum nasıl geldik diye ışınlandık zaar:))
uyandığımda sıkkındım ama rüya olduğu içinde mutluydum sanırım bi süre daha devam eder bu rüyalar
hadi canım hayırlısı oz aman inş..arabaya çıkarrr..ben de hayra yordum canım
devlet adamı bır de adamla kankaydım resmen
cat cat konusuyordum
hayırlara cıksın araba almak ıstıyoruz tekrar
ona yorayım da hayırlı ıse araba alalım ınsa allah kaydirigubbakcemile3
yok kııı ..kardeş gelmeyecek şekilde bizimkii...aman uyuymadım ya ondan işte..zaman geçsin dedimm...:)))Gülizim bak ateşli kadın sıfatını tescilledik.Yuuuh diyorum ahretim.Ne ostrojen varmış sende de , maşallah:))) Bu gidişle Eylül'e kardeş gelebilir...
ayda yılda bi maytabımm :)))hakkat güliz hee maşallah hatuna valla:)
yok kııı valla değill..rüyadan uyandımm..gece gece aşk kim aklındaa :))))))Gülizimmm işi pişirmişsin sakın aşkı düşünmekten gözüne uyku girmemiş olmasın puhahahahhhh
Mmmfe hatun bizde almadık dedim tek değilsin dikkatini çekerim :)
Anlaşılan kimse uyuyamamış bu gece kimi aşktan meşkten kimi 2 yaş sendromundan kimi de rüyalardan
hakketetnede öyle olmuşşşş maytappp....ee sedacım ööyle
kasım 2008 anneleri olarak herşeyimiz toplu olsun
uyudukmuda hepimiz uykusuzsakta hepimiz
bu aşk olur rüya olur bad two olur:)
günaydın tatlışlar
ayy güliz sabah sabah çok güldüm sana delii ya :roflol:
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/313288-egeli-anneler-yapalim-su-isi-yavv-3.html
egeli hanımlar bir bakıverin gari kaydirigubbakcemile3
inş sedacımm..inş hep burda oluruz...inş bigün hepbirlikte buluşabiliriz..ne güzel olur hepimiz bi yere gelsekk..olumunekankayizsmileÖle valla mmfem aynı tam gazla ilerliyozzz merak ediyorum bazennn sürekli görüşebilecekmiyiz böyle
aramızda çok güzel bağlar oluştu güzel dostluklar kurduk bozulmasını hiç istemem önceden yaşanılan olaylar inşallah bir daha yaşanmazda aramızda bölünmede olmaz
Oğluşlarımızın sünnetlerini askerliklerini düğün anılarını kızlarımızın kınalarını düğünlerini de böyle güzel bir şekilde heyecanla paylaşabilecekmiyiz acaba :)
geçmiş olsun canımm..inş önemli bişi değildir...seda paylasırız ınsa allah canım
aldıgım son habere gore kuzumun burnu akmaya baslamıs
ınsa allah grıp olmaz
diyosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.....!!!!!!!!!!:)))))))))))Ahretim onu bunu bilmem, ne varsa bizde var.Eski toprağız biz yaaw...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?