2008 Kasım Anneleri

sedacım begenmenıze cok sevındım canım
sevdındırık oldum valla
demek erman kuzu taklıdı yapıyor sebek
ısır benım ıcın

mmf bende kotu ruyalar goruyorum son gunlerde hep
bu gece kemal kılıcdaroglunu gordum ne alakaysa adamla bır samımı konusuyorum kı sormayın
haber bıle ızlemedım dun aksam nerden gırdı ruyama bılmıyorum

dıs fırcamız var bızım ama duzenlı fırcalamıyoruz
sanırım artık yavas yavas baslamamız lazım

Son düzenleme:
Mmfecim cnm günaydın ben daha fırçalama olayına girmedim bile doğum gününden sonra macunsuz şekilde alıştırmaya çalışıcam çok özeniyor zaten macuna da büyük ihtimalle yazın başlatırım oda nasıl olacak bilmiyorum ben yanında yokken annem hayatta ilgilenmez zannetmiyorum benim alıştırmam onunda sevmesi gerekiyor ki kendiliğinden yemekten sonra eline alıp fırçalasın bnm işim sizlerden iki kat daha zor

günaydınnnnn..
bu gece bende uyuyamayanlardanımm..kızım mışıl mışıl uyudu ama bende saçma sapan rüyalar görmüşümm..cezaevine giriyomuşumm..kızımı göstermiyorlarmışş..deli delii..allahım hayırlara çıkarsınn..rüyanın etkisiyle sabah 6 da uynadımm..tekrar uyuyamadımda..kocişe dedim kalk aşk yapalımm :))) delirdinmi kadın sen sabahın hayrınde diyoo..dedimm neden olmasınn..gözleri şap taşı gibi açıldı..gerisi malüm :))))
lorem senin rüyanda hayırlara çıksın canımm..
bu 2 yaş sendromu ara ara oluyo herhalde geçen hafta eylülde çok sinirliydii..bu hafta gayet mülayim, mutlu..
biz diş fırçası alalı çok oldu ama daha macuna geçmedik..her sabah her akşam bizimle fırçalıyo bilmiş bilmişşş totişş..:))

bi biz kalmışız galba fırça almayan alayım bende çıkınca
lorecim hayırlara çıksın rüyan canım devlet adamı görmek iyidir
ben geçen başbakanı gördüm eşim işe girdi:))
hayra yor hayır olsun
gülizim öyle bir geçer zamanımı izledin
çok merak ediyorum ama ordaki ali denen herife o kadar gıxığımki seyretmiyorum valla o osmanın halleri her hafta gözyaşı döküyorum o yüzden dün seyretmedim :///
bende rüyamda
görümcemler gelmiş bizi çağırmışlar gene
ve birden kendimi orda buluyorum ama içim daha huzurlu mutlu olmaya çalışıyorum kendimce falan filan
kimseyle vedalaşmamışım bu sefer ve yoluda hiç hatırlayamıyorum rüyamda düşünüyorum nasıl geldik diye ışınlandık zaar:))
uyandığımda sıkkındım ama rüya olduğu içinde mutluydum sanırım bi süre daha devam eder bu rüyalar

ben de hayra yordum canım
devlet adamı bır de adamla kankaydım resmen
cat cat konusuyordum
hayırlara cıksın araba almak ıstıyoruz tekrar
ona yorayım da hayırlı ıse araba alalım ınsa allah kaydirigubbakcemile3

Gülizim bak ateşli kadın sıfatını tescilledik.Yuuuh diyorum ahretim.Ne ostrojen varmış sende de , maşallah:))) Bu gidişle Eylül'e kardeş gelebilir...

Gülizimmm işi pişirmişsin sakın aşkı düşünmekten gözüne uyku girmemiş olmasın puhahahahhhh
Mmmfe hatun bizde almadık dedim tek değilsin dikkatini çekerim :)
Anlaşılan kimse uyuyamamış bu gece kimi aşktan meşkten kimi 2 yaş sendromundan kimi de rüyalardan

Öle valla mmfem aynı tam gazla ilerliyozzz merak ediyorum bazennn sürekli görüşebilecekmiyiz böyle
aramızda çok güzel bağlar oluştu güzel dostluklar kurduk bozulmasını hiç istemem önceden yaşanılan olaylar inşallah bir daha yaşanmazda aramızda bölünmede olmaz
Oğluşlarımızın sünnetlerini askerliklerini düğün anılarını kızlarımızın kınalarını düğünlerini de böyle güzel bir şekilde heyecanla paylaşabilecekmiyiz acaba :)

2 bölümdür izleyemedim canımmm..ama pragmanlarını falan izledimm..eşimde sabah aynısını diyoır..etkisinde kalmışsın kesin diye..
maytabım annemin bi lafı vardır insan ne hülyayla yatarsa o rüyayla kalkarmış der..:))sen görümcenleri bende filmi düşünmüşüm anlaşılan :)))

hadi canım hayırlısı oz aman inş..arabaya çıkarrr..

Gülizim bak ateşli kadın sıfatını tescilledik.Yuuuh diyorum ahretim.Ne ostrojen varmış sende de , maşallah:))) Bu gidişle Eylül'e kardeş gelebilir...
yok kııı ..kardeş gelmeyecek şekilde bizimkii...aman uyuymadım ya ondan işte..zaman geçsin dedimm...:)))

hakkat güliz hee maşallah hatuna valla:)
ayda yılda bi maytabımm :)))

yok kııı valla değill..rüyadan uyandımm..gece gece aşk kim aklındaa :))))))

ee sedacım ööyle
kasım 2008 anneleri olarak herşeyimiz toplu olsun
uyudukmuda hepimiz uykusuzsakta hepimiz
bu aşk olur rüya olur bad two olur:)
hakketetnede öyle olmuşşşş maytappp....

günaydın tatlışlar
ayy güliz sabah sabah çok güldüm sana delii ya :roflol:

aman içimiz dışımız bir sapişimm..anlatmadan geçmeyeyim dedimm..sabah aşkımı :))))
cevabı yazıvedim gariiii...

inş sedacımm..inş hep burda oluruz...inş bigün hepbirlikte buluşabiliriz..ne güzel olur hepimiz bi yere gelsekk..olumunekankayizsmile

***** falan bişey başlasın hemen annen lorecim ilerlemeden Allah korusun
geçmiş olsun bu arada canımmm
valla ortak biyer bulup hep beraber buluşabiliriz tontişler mesela istanbul nihahhahhahhah

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydınnnnn,
hehehe bugün biz uyduk birazcık kerem 4 e kadar yatağındaydı dahada kalırdıda oyuncağı düştü gece gece eğreti duruyormuş onun sesi kalktı bizim yanımıza geldi...
kaanda güzel uyudu kocişde yine hışırdadı ama bana bulaşmadığı için gözümü açamdım açamadım zaten ama giderken öpücüğümü kondurdu gitti bende bay bay dedim yataktan...:)))

bu ara bende garip rüyalr görüyorum ama ben benim adamla tekrar nişanlanıyorun kayınvalidem değişik güzel altınlar takıyor felan ama hayır olsun yaa..sizin rüyalarda hayırlara çıksın...

diş fırçası bende aldım ellerine geçince hemen fırçalıyorlar dişlerini öğrendiler güzel fırçalamayı ama macunsuz 2,5 dan sonra macuna geçeriz inş...

dün akşam benimkilerde çok çoştular hep peşlerindeydik bizi bile bunalttılar yoruldular kerem sinirli çok bağrındı kaan ise oyuncağını aldı diye çoştu aynı şeyler..

gülizim belirtmeden geçemeyeceğim beni güldürdün kız sabah sabah.. oh sefan olsun uyuyamayınca zamanı değerlendirmek gerek değilmi nolcekkk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…