2008 Kasım Anneleri

maytapp ne biçim bir kadın yaa allahımm.Elinden tesbih düşmeyen ANNE ye bakın sizzz:)))
niye böyle bu insanlar yaa.bir tane de bizde vardı eskiden.babaannemle 17 sene altlı üstlü oturduk.yemedikleri küflenen bozulan ne varsa bize getirirdi.annem de bişey demeden çöpe atardı:))
şimdi öyle yaşlıki yolumuzu gözlüyo gidelim diye buğrayı özlüyo ama her hafta gitmeye çalışırım yine de.
en güzel yiyecekler ne varsa önümüze koyar şimdi de:))) iş işten geçtii yolun sonu geldi onun için kendince bişeyler yapmaya çalışıyor yazık..

günaydın millet

sabahın altı buçuğu

-anne anne
-hıııı
-baba yoook baba dittti..
-nereye gidecek be rüyandamı gördün babanı git yat
anne baba ditti araba vınnnn
- Allahım yarabbim
(hışımla döner kadın yatakta,yorganın ucundan tuttuğu gibi fırlatır)
-bak baban burda horultusunudamı duymuyon cık cıkk

-ayyy baba geldiiii

sevinir çocuk koşar koynuna girer babasının

yaw manyaklaştı benim sıpa yatıyo baba kalkıyo baba.akşamları kreşten alıp geliyor babası bırakıp giderse 2 saat ağlıyor tam sustu derken kapıda anahtar sesini duyuyor atıyor kendine holün ortasına sanırsın karısı öldü ay bi nağmeler bi nazlanmalar adam üstünü çıkarmaya gitse ağlıyor helaya girse ağlıyor.kucağında duruyor.akşam tepinmekten ayağı makarna tabağının içine girdi kalkın gezelim diyor oğlum kış geldi diyoruz hadi gıli gıliiii deyip kapıya koşuyor bide çançamız var onuda sırtlıyor.yemek yapıyorsam yapışıyor hadi hopppa diyor hoppaa nın son a sını söylerken mutfak tezgahına oturmamışsa yıkıyor ortalığı eli kolu yanar diye ödüm kopsada o yemek pişinceye kadar tünüyor ocağın başında ayyyy ööğ geldi derdi ne bi anlasam kreşte akşama kadar milleti gülmekten yıkan sıpa akşam benim canıma okuyor resmen anam napacam şaşırdım geçermi acep yoksa everecem kurtulcem bu oğlanı?
:1no2:

Ayyyy mmfem tam cevriyeymiş kız kayganan :)
Çileko titiz kadunn hoşgeldin
Ayy bende şimdi oxxo ya gittim kendime pantolon hırka bide kemer aldım durun reism koyayım bulursam

bi pantolonun resmi vardı kemer pantolonun renginde hırka da gül kurusu içine de krem rengi bluz ohh kendime geldim azcuk ii oldu bide siyahını alıcam çok beğendim pantolonunu

Saolun fistiklarim...göya dün temizlemistim evimi ama benim kücük dana aksam bi posta tüm yediklerini cikarinca yine sildim,vallahi bilegim cok agriyor..

arkadasta gelemedi hala onu bekliyorum,hee evim temiz ama biri pencereden bi baksa ne dagini kev der.cünkü hem oyuncakalrini döktü hemde mutfaktan bi ton plastik toplayip geldi.apartman yapiyormus:)))

merak ediyorum biz büyürkende 2 yas sendromu varmiydi acaba?yada varsa bizede böyle önem verilmismiydi?

geldiler kaciorum

anam en güzeli eskiler biz böle düşüne düşüne erkenden bunarız onlarda daha ergenlik döneminde a benimde bi hayatım var karışmayın lütfen der çekilir kenara.:çok üzgünüm:

bak bana sapık deyip durma kızdırma beni ne sapıklığımı gördün len ikimizdende başka kimseler yok herhal yolarım wallaalsanaalsanasmile

noluyoooo
ıkı dakka bırakınca bırbırınıze dalıyorsunuz
aıle var burda aıle

mmf hayırdır kız kobay yapmasınlar sızı bedava balık ayagına

bır lokum attım agzıma
dısımın arasına gırdı kıvranıyorum

Bana bak polipe hatunnnn yırtmakta üstüme yokturrrrrrrrr
O turnadan bu turnaya çirkef sıçradıııı 45 yaşında adile hanım....
Delü karu kendin dedin pijamalı sapığım dieeeeeeeee

seda korktunmu kızz gel bişey yapmıycam valla ben şakacıktan dediydim gıı,sana kıysam o sarı saçlara kıyamam ki ben ne masraf yapmışındır milli servet walla kıyamam ben :kedi:

Bana bak polipe hatunnnn yırtmakta üstüme yokturrrrrrrrr
O turnadan bu turnaya çirkef sıçradıııı 45 yaşında adile hanım....
Delü karu kendin dedin pijamalı sapığım dieeeeeeeee

bi gün bi an öle hissettim dedim yaw adımı sapık koydun sendekafamçokkarıştı

ne meraklıymışsın kavgaya sulukululeli seda seni aklinialirimsmile

Ne korkcam nennnnn senden korkan senin gibi olsun puhahahahhhh,
Yok nan ne serveti yaptırdıkça öle açıldı ben öle her dibi çıktığında para dökenlerden değilim diplerim açık kumral olduğu için 5 ay dayanıyor bağa :)
Yane öle her ay boyamıyorum hatunum birde artıkın sarı değil ama en kısa zamanda dönücem facein olmadığı için görmüyonsun hatunum :)

Ee azbuççuk sulukulelik vardır hahahhhh
Ne kavgası nana iki gırgır geçiozzz sen alınıon

ben alınmam gerçekten asla alınmam gereksede alınmam hiç alınmadım bu güne kadar kaydirigubbakcemile3o kadar yüzsüz ve genişimdir genel tabirle. şaka bi yanada nette bişeymi olaki kimseler yok walla sıkıldım ben yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…