2008 Kasım Anneleri

ekmek ye tatlım az biraz alıyor acısını ay diş demeyin bende var o tatlı yiyince burdayııım diyen dişteneyvahedigeldismile

O zaman bundan sonra pijamalı diom sana polipe kafalı öptüm gözlerinden :)
Bende sıkıldım işten puahahahh kayyu resimlerinden alıntı bakıcam pasta için bir türlü boş zaman bulamıyom bi buraya yazıom bi iş yapıommm pofff

sen dersen de seda herşey kabülümkaydirigubbakcemile3 haydi kaçıyom ben az çalışayım gelirim yine görüşürük bu arada merakımdan duramadım katıldım bende sana polipe kullanıcısı sedaya katıldı ay katıldım gülmekten ne cak cuk bişiymiş o

Son düzenleme:
Ne o nan erkek kılığına büründün birden sen ne dersen de kabulüm yeterki sen de der gibim ahahahhh
Neysem hatunum pijamalım sağa kolay gelsin

slm kızlarr.kimsecikler yok herkesin işi çok galiba.

küçük aşkım çok iyi artık.salı kontrole gittik şişlikler inmiş.iğnelerimizde bitti.oda rahatladı bizde.ankaraya giden tahlillerimiz gelemedi bi.onlarda temiz çıksa temelli rahatlıycaz.

geçmişi okuyamadım tüm kuzucuklarımız iyidir inşallahh

Çağancımm hoşgeldin valla bugün boş buraları herkesler yoğun sanırsam kuzunun iyi olmasına çok sevindim cnm inşallah tahlillerde temiz çıkar

Sen bağa yetersin gülizim kymetlim napan valla ölecene oturuyom sıkıldımmm kııı moda girdim sonunda rejimdeyim :):):)
Sen ne alemdesin devam mı cicim
Bende öğle arasında kendime ciciler aldım bu akşam da belkim iş çıkışı asortinin kızının hediyesini alırım bi türlü fırsat bulamadım istediğim şey burdak,i mağazada kalmamış iş çıkışı bakmam lazım

başadık demekk..hadi gazan mübarek olsunn..:)))ben devam ediyorum ama sadece 2 kilo verebildim kaç haftadır..ama bırakmak yok yola devamm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…