2008 Kasım Anneleri

masa sandaliya işini halleden varmı kızlar?ben alamadım daha.doğum günü hediyesi olarak aldırmayı düşünüyorum.
ama önce çağanın odasında yer açmalıyım.2 tane çekyat var orda tepiş tepiş oda.birini kayınvalideme vereyim diyorum ama kocacım pek razı değil.ben götüremem diyo eee bende nasıl götürücem tek başıma.bi operasyon yapıp kandırmam lazım ama çok zor gözüküyo.

Ya ben sanırsam masa olayında vazgeçmek zorunda kalıcam çünkü anneme geçen çıtlatayım dedim bi ton laf söledi zaten küçücük ev birde masa mı alıcaksın bıd bıdı bııdı vazgeçtim kısaca onun yerine daha farklı bişey alıcam oğluşuma artıkın bu hayallerimi evime geçince yapıcam napan

neysem seda kaçar hepinizi kocaman öpüyorum çıkışta kocişle hediyelerimiz almaya gidelim dedim ama yorgunum dedi bende iş yerinden arkidşile almaya gidicem hepinizi öpüyorum yarın görüşürüz inşallah

selam şekerler
çağancım sevindim çağanın iyileşmesine
ulen seda koydun resimleri ama ben göremedim
geçen yasminin resimlerinide görememişşltim
niye göremiyom yaaaaa

şu akrepler iyiki uçan canlı değil
o zaman napardık bilmem
banyodan çıkarken zebani gibi dikildi karşıma duvarda
kocamı çağırdım oda diyoki beni niye çağırdın sizin aranız iyi
akrep burcuyum ya
bende dedimki burç olaraak bana tip olarak sana
kızdım zati gece gece ona

bende iş çıkışı cevahire gittim saat 10 kadar hediye seçmek için uğraştım eylülünde melisinde hediyeleri hazır yarın kısmetse asortik hatuna yollayacağım melisinkide beklemede 14 kasımda vericem :)

uyuttum milleti,ojelerimi sürüp yatcam hemen.yarin bi eglenceye gitcemde ahahahaha

ayy ne akrebiyaaa,saka diil dimi maytap hatun,cok korkarim ufffffffffffff.

ay yapma maytap akrep zehirlidir,Allah korusun ya,ben çok korkarım şahsen.yakında hiç görmüşlüğüm yok,mümkünse de hiç karşılaşmayalım kendisiyle.böcek fobim var benim ya,bir de akrep görsem benden hayır beklemeyin artık

günaydın kızlar
yok kızlar ya zehirli değil
ilk başlarda bende çok korkardım tiksinirdim avrupa yakasında yoktu çünki
ama buraya gelince mecbur tanıştık kendisiyle

bugün açılış benden sanırım..
hepinize günaydın kızlar..
aysuyla ilgili bi problemim var.Sizlere bi sorayım istedim.Aysunun bacaklarında kocaman kocaman böcek ısırığı gibi sulu yaralar oluştu.1,5 ay kadar önce yine olmuştu.Köydeydik.Böcek falan ısırdı herhalde diye düşünmüştüm.
Son 3 güne şöyle baktımda farklı olarak 3 gece görümcemde kaldık.Yattığımız yerde böcek falan yok.Tek farklılık kuzum kaşıkla baya bi miktarda ekmeğe sürülen çikolatalar varya ondan yedi.
acaba alerjisi falanmı var..kuzum bide kaşımış dün..resmen yara olmuş bacakları.doktora götürsemmi??
yoksa beklesemmi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…