2008 Kasım Anneleri

selam..benim misafirlerime üc kisi daha eklendi yani toplam 23 kisi olduk.biraz kalabalik olcak

nasil olcak blmiyorum gerildim niyeyse.

ee yani evet çileğim baya gerilecek bi rakkammış allah sana da kolaylık versin
ama ben bu sınavlardansa 50 tane misafir ağırlamaya razıyım

güle güle kullan çizmelerini canım
yağmuruma da çok yakışır eminim kürklü yelek bencede al iyi edersin çok tatlı olur

inşallah lavişcim ne diyim artık en azından vicdanım rahat bu sefer çalışmıyorum, çalışmıyorsun muhabbetti olmaz
ve bencede konuyu artık hiç açma böylesi daha güzel

lavis gecmis olsun öncelikle canim,test sonuclarin olumlu gelir insl.merak etme.bu arada cizmelerinide güle güle kullan..

melek kafam zeki sebegim benim,su sinavu bi hallet özledik valla seni..

sormayin neler geldi basima..denizle babasi yürüyüse ciktilar,hadi dedim evde kimse yokken sileyim koltuklari.biraz sildim damladilar hemen..neyse deniz suya dokundu co ksevindi filan.cocuk durdu durdu kocaman su dolu kovaya bir tekme atti,su oldugu gibi halinin üzerine ayy deliriyordumyaaa..halinin ayrisi islandi simdi koyduk klimanin önüne insl.kurur.uff özce kizdim sonra baristik.betüs üzülme tamam bitti diyor essek :) neyseki bu sinirle koltularimin geri kalanini kocise sildirdim..iste bu kadar.

selam canlar herkes iyi mi?
ayy bugün kızımla alışverişe çıktık bir sürü cici aldık kendimize
ben kendime yine duramadım 2 adet çizme aldım yaa eylüşe bişeler aldım
bir melis kuzuya aldık bişeler:))
sedoşun hediyeleride geldi bu arada ama resimleri nereye koyacağız acaba ya da koyacakmıyık:))
çok beğendik hediyelerimiz giydik bir de çok yakıştı üst biraz büyük oldu ama artık bahara giyeriz onu zaten biraz ince sankim sedoş ben mi anlamadım bilmiorum ama birde ardacık kızıma mektup yazmış
çok güzel olmuş herşey çok güzel cnm arkadaşım eline emeğine sağlık

slmmm herkese
beyazım meleğim inşallah çalışmaların karşılığını alırsın arkadaşım
lavişim cnm bnm önemli birşey değildir inşallah bende kendimce bir karar aldım bir daha hiçbir tartışmaya yorum getirmeyeceğim başım çatladı resmen keyfimi bozmaya niyetim yok bundan sonra
asortim cicilerinizi güle güle kullanın beğenmenize sevindim aslında bluzü alırken tereddüt ettim ama çok hoşuma gitti çok şeker geldi ben 2 yaş aldım sen birde 3-4 demiştin kuzum hatta büyüğünü alıcaktım ama dedim bu sefer büyük gelebilir die 2 yaş aldım tatlım üzerine hırkayla yada şirin bir yelekle giydirebilirsin cnm sana kalmış o gün çok dolaştım ne alabilirim ne alabilirim die 4 saat dolaştık cevahirde en son artık yanımdaki arkidşiede ayıp olmasın die aldım tatlım güle güle kullanın....

cumhuriyet bayramınız kutlu olsun allhım evlatlarımız cumhuriyetine bayrağına ATATÜRKe bağlı olmalarını nasip etsin bayrağa olan aşkları hiç bitmesin her 29 ekim gibi ben bugün çok duygusalım sabahtan beridir 2 kilo göz yaşı döktüm turkbayragi

piroşumun doğum günü kutlu olsun sağlıklı ve mutlu bir yıl geçirmesini diliyorum

cnm çok teşekür ederim sanırım kalıbı büyük o yüzden öle oldu cnm dün ben aldım lcw den yine 3 yaş aldım ama taam oldu demek ki kalıba göre değişior o biraz tunik tarzıya büyük ama güzel oldu dediğin gibi hırkayla falan güzel olur

selamlar,
cumhuriyet bayramınız kutlu olsunnnnn turkbayragi

meleğim baya birt strese girmişin ya inş. hayırlısıyla şu sınavı bir atlat hemen aramıza dön olmuyor böyleee.. ayrıca biraz kocişinle ilgilen seni rahatlatır diyecektim benaklinialirimsmile sen onuda ihmal ettiğini sölemişin nese yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin sana sın avda bol başarılar canım... çağanın anneside girecekmiş maytaptan okudum onada bol şans....

lavişim geçmiş olsun canım..
asortik ciclerini güle güle giysin prenses..
sende aldığın çizmelerini güle güle giy tatlım...
piroşun doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara...
cumarteside lorenin kuzunun doğum günüymüş sanırım öyle anladım onuda kutluyorum mutlu yıllar kolay gelsin..
çileğim sizinkide bu ara deniz paşayıda kutluyorum kuzuların hepsini öptümmmmopuyorumnanaktan
ay unuttuklarım varsa hepsine selamlar.. tatilde iyi bakın kendinize ve kuzulara...
bizde bugün yürüyüş yapacaktık ama rüzgarlı güneş var ama toz toprak her yer...
kuzulara hava aldıracaktık biraz yine araba turu yapacaz sanırım..

slm kızlar.herkesin cumhuriyet bayramı kutlu ve mutlu olsun.

burası inanılmaz soğuk bugün donuyoruz valla..

piroşum iyiki doğdun.doğum günün kutlu olsun minik prenses..

beyazım meleğim özel msj attım ama net bi geldi bi gitti geldimi bilmiyorum.sınavında şimdiden başarılar canım herşey istediğin gibi olur inşallah.

ulen bu çocuğu döver misin sever misin şimdi, bakarmısın bide üstüne betüş üzülme bitti diyor yerim ben onu yaa sıpaa
bende sizi özledim kuşum çoğu gitti azı kaldı dönüyorum sahalara guclubacismile

oo asoritem bebeğim seni burda görmek ne güzel her zaman bekliyoruz kuşum
cicilerinizi güle güle giyin fotoları koyacağız onun için ayrı bir topik daha açılacak sanırım eylülmü halledecekti onu kaçırdım ben onu
bende bir çizme beğendim bugün kısa bir çizme yarım yani camel rengi alasım var ama birde öyle çantaya ihtiyacım var kocişi kandırabilirsem alırım bakalım

inşallah canım

ayyy aynı ben işte, bende zaten duygusalım bu aralar kalktım bandodaki çocukları gördükçe onuncu yıl marşlarını dinledikçe ağladım :)

sağol canım benim geldi mesajın çok teşekkür ederim
hayırlısı olsun hepimiz için

Piroşum tatlı kızım güzel cimcimem doğum günün kutlu olsun iyiki aramızdasınız annen ve seni
seni çok seviyor sanal teyzelerin bebeğim
opuyorumnanaktan

PİROŞUMUN DOĞUM GÜNÜNÜ BENDE KUTLUYORUM
sağlıkla niceeee mutlu yıllara canım güzel kızım benim
yarında emiralp ve denizin doğum günü sanırım
onlarıda şimdiden kutluyorum bütün güzellikler onların olsun

ay kızlar dün akşam kocikom gene 10 da geldi zavallım ağlııcaktım nerdeyse
bide geldi köprüden uçucaktım az daha dedi
dalgaya aldım bende çok korkmuş ayetel kürsi okumuş devamlı
normalde çok soğukkanlıdır depremde bile ellerini kafasının altında birleştirmiş bitmesini bekliyodu ben uyandığımda:)
gıdım gıdım ilerledi arabalar savruldum hep dedi sonra 2 yanına 2 büyük araç gelmişte rahatlamış biraz
akşam haberlerinde gördüm fsm de tırın konteynırı uçmuş aman dedim olayın ehemmietini bu akşam farkettim ..kıyamam biran önce geçseydi bu tarafa hayırlısıyla

piroşummm bitanem çizgi film kahramanımm güzller güzeli kızım nice mutlu seneler seni ve anneni çok seviyorummm nice nice mutlu senelere resimleri sabırsızlıkla bekliyoruzzz

ayyy heyecan bastı valla başladı doğum günleri gelsin resimler cicilerr gitsin ciciler

maytabım geçmiş olsun eşine cnm
bende bugün jumpaya çıktım güzel şeyler aldım ardişe kilotlu çorap aldım bi kaç tane bide çok şeker eşorfmanlar vardı onlardanda aldım kocişle gezdik yarında doğumgünü hazırlıkları için süslemeleri halledicez

maytabım çok geçmiş olsun kocana ya.. aynı şeydenmi bahsediyoruz bilmem ama geçen köprünün fena sallandığını gördüm haberlerde ondan dolayımı korkmuş eşin..inşallah geçer bir an önce anadolu yakasına...
sedoşum ardacık güle güle giysin cicilerini...

bende oturdum kanal d de romantik komedi var onu seyrediyorum.. kocişin bu akşam halı saha maçı vardı az sonra gelir...kuzularla azcık kavga azcık oyun vakit geçiriyorlar işde...

Son düzenleme:
merhabalar
tüm kasım annelerine kcaman sevgiler öpücükler
TÜM CUMHURİYET KADINLARININ VE ÇOCUKLARININ CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLUYORUM
bu aralar yine çok uğruyamıyorum okulda yine kurslarımız başladı 5 te eve geiyorum peşimden oğluş geliyor yemekti işti derken gece yarısı oluyor giremiyorum hiç
ama sizleri çok özlediğimi bilin yinede fırsat buldukça uğruyorum ben uğradığımdada kimsecikler olmuyor
oğluşum şükür kreşte çok mutlu o yönden çok mutluyum ama tabiki biraz sık hastalanıyoruz şükür ateşi yok ama nezleyiz yine bu 3 günde yğun bir bakım uygulayıp iyileştirmeyi düşünüyorum nşallah kızımda grip ben öksürüyorum ...anlayacağınız ailecek hastayız
umarım hepiniz iyisinizdir bebişlerde iyidir havalar çok kötü aman hepiniz çok dikkatli olun kendinize iyi bakın

Bu arada
beyazmeleğim ve cagancuk inşallah pazar günü sınavınız çok iyi geçer dualarımız sizlerle allah emekleriniz boşa çıkarmasın güzel haberlerinizi bekliyorum

cumhuriyet Bayramımız Kutlu olsun turkbayragi

Piroşum güzel kızım tatlım doğum günün kutlu olsun,nice mutlu sağlıklı senelere inşallah :Saruboceq:

slmmm
ben geldım
fecı yorgunum valla
guya ızınlıydım yaa
sabah surprız bır kahvaltıya davetlıydık
kahvaltıya gıttık kuzumla sonra gezdık alısverıs yaptık
eksıklerımızı tamamladık
eve gelıp pastamızı yaptık
tabıı kuzuya yegenım baktı ıcerıde mutfak sınırlarına yaklastırmadım

su seker hamuru ısınden hep bır sey anlamamısdır
yıne pek bır sey anlamadım
kendım yaptım seker hamurunu ve anladım kı cok ınce acılmamalıymıs
kalın olanı makbulmus
neyse yarın kutlama fotolarında gorursunuz artık
elestırı ve yorumlara acıgız

bu arada pırosum dogum gunun kutlu olsun tatlı kuzum
allah nıce saglıklı mutlu huzurlu yıllar annen ve babandan ayırmasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…