2008 Kasım Anneleri

passino sölede komikse gülelim walla ihtiyacımız varnaniknanikçilek zevk meselesi ama uğur ışılak konserine gitmektense temizlik yapmayı yeğlerim.:kedi:

sağol un kızlar stickerlerimiz ne zamana kadar gider bilmeme şimdilik ulaşamayacakları yerde bazıları tabi... ama güzel oldu yinede.. koskoca işstanbulda istedim denk gelmemişti hatta bir ara bulur gibi oldum ama kötüydü bunlar hem ucuz hemde sağlam hoşuma gitti..

lorecim aman her zamanki gibi takma onlar artık adet edinmiş senin canını sıkmayı boşverr başkasına yapılan kötü bişey insanın kendisine geri dönüyor ay sır kapısı gib konuştum sanki ama öle eden bulur kısaca..

çileğim bende ilk çıktığı sıralar dinlerdim yakışıklı bulurdum şimdi tam tersi üste para verseler gitme ama mustafa ceceliye hayır demezdim...

kriz yaşayanlar aştınızmı kriz durumlarını?_...

polis var o hatunda.face gibi diil canim saece izleyebiliyorssun orda..görmedim hic fotosonu onu takip etmiyorum cünküm :)

nazlıcım sorun cozuldu sayılır ıkıncı ucus 1420 den 1530 a alınmıstı telefn gelmedıgın gore sorun yok
ayy bılgısayarcı geldı yenı bılgısayar alıncak bana cok sevındım

slm kimseler kalmamış bende 1 gibi evdeydim oğluşumla uyuya kalmışız biraz önce uyandım bakayım dedim bi anlaşılan tatil modu yeni yeni kendini göstermeye başlamış
kıcişde iş arkadaşlarıyla beraber biyerde takılacaklarını söledi daha gelmedi haftasonu ne yaparız bilmiyorum şimdilik plan yok neysem kaçıorum herkesi öptümmmm

ben geldım kızlar
pardon oglen yazısırken baglantım koptu
ahaaaa dedım tam dedıkodu yapacak ıkı lafın belını kıracakken baglantı gıttı
sırlar dunyası gıbı bu bır ılahı ısaret herhalde dedım kı
meger tum bınada net gıtmıs
ben kım ılahı msj kımmm

neyse bekledık bıraz net gelsın dıye
sakır sakır yagmur altında pencere kenarında kıtabımı okuyup cayımı ıcecek kadar bekleyınce
ben ucar dedım ve cıktım
tam 3 gun tatılım ınsa allah
yarın evımde keyıf yapıp temızlık ve pasta ısını halletmeyı dusunuyorum
cumartesı 2,5 doktor randevumuz oldugundan sabah sadece hamur yogurup cıkarım
gelınce aksam 7 ye kadar tum hazırlıklarımı tamamlamam lazım
ınsa allah sorunsuz yetıstırırım

gerçekten bu bir alışkanlık bende gün boyu giremiyorum ama merak ediyorum nasıllar naptılar falan aramızdaki bağ gerçekten bir başka

safişimin üstüne hiç bi yorum yapmıyorum zten aynen loremin dediklerine katılıyorum sonuna kadar

Neyse anladım ki Seda beni çok seviyor ve gitmemi istemiyor.Sohbete devam o zaman:)

birtek seda mı seviyor seni zilli biz ne oluyoz heee mucuks bebeğim sen bitanesin sensiz buraların tadı olur mu

ayy az bulununca nasıl kıymetli oluyor tatiller birliktelikler dimi

krıkom senın adına sevındım canım bız calısıyoruz malesef
tatıl olmasını cok ısterdım kızımla zaman gecırırdım bayrama ınsallahh

sizin bu işyeri nasıl bi yer ben anlamadım ne resmi tatil dinliyor ne başka bişey

aaa eşin işe girdimi senin canım benim çok sevindim duymamıştım valla çok mutlu oldum hayırlı olsun, inşallah daha yakındanda iş bulur

senin patrona da diyecek laflar tükendi artık bütün uzaylılar senin etrafında kızım, ne var sende nasıl bi çekicilik bilemedim

ayyy fena olur mu kııız valla süper olur ben bile istedim evde kendimle başbaşa off

aynen yaa bari şu kpss bir bitsede rahatlasam hiç bişey yapamıyorum
daha bugün ocuğun doğum günü için bişeyler alabildim ancak daha ne plan yaptım ne pasta fikri var kafamda poff

iyi yapmışsınız nazlımeleğim ne güzel olmuştur renkli renkli

Icırım pasta seçtin mi..Ben yine Gümüşten alacak gibiyim.Sen ne yapacan?

bende seçmedim yaa

ille canını sıkacaklar insanın rahat olmanız huzurlu olmanız batıyor insanın gözüne

iyi akşamlar off ya bu sene doğum gününü halaa karar veremedim az kaldı bi türlü planlıyamadım kafamda bugün mcdonald's la konuştum oda güzel parti paketleri yapmış hemde uygun fiyat pastasıda içinde yoksa oyun yerinde mi yapsak bilemedim evde yapamam aynı paralara artı birde böğreğidi çöğreyiydi 2 çocukla başa çıkabilirmiyim bilmem öncesinde temizlik sonrasında temizlik ayy bu sene tembeliğim tuttu gözümde büyüdü herşey

beyazmeleğim hoşgeldin canım
bu tarafa geçiricekler eşimi inşallah bu yakın zamanda olur
1 hafta 10 gün demişlerdi ama 15 gün oldu
gidip boş boş oturup geliyo
salla başı al maaşı oldu yani tam:))))
adam sıkıldı çalışmak istiyo yaaaw
tanımaya çalışıyolar zaar güvenilir birimi diye
neysem senin sınav bu hafta sonu dişmi
Allah zihin açıklığı versin fıstığım sana
sanırım çağanın anneside giricekti sınava
inşallah onada zihin açıklığı versin rabbim
merakta bırakma bizi haber ver haftasonu

buarada CUMHURİYET bayramımız kutlu olsun
içim pek bi coşkulu duyguluyum
Allahım ülkemizi koru yarabbim

lorecim sanada kolay gelsin hazırlıklarda canım

selam kızlar valla isyanlardayım artık bu yoğunluk, gerginlik,stres mahvetti beni resmen

başımı kaşıyacak vaktim yok, temizlik yapıcam kpss'den sonra, eymenin doğum günü hazırlıkları kpssden sonra, ütülerim var kpssden sonra, misafirlerim gelecek belki iki-üç gün arka arkaya kpssden sonra, gidilecek yerler var kpssden sonra ayy herşey herşey erteleniyor

sınav yaklaştıkça bendeki gerginlik düzeyi hat safhaya çıktı, ota boka ağlayasım geliyor, herşeye sinirleniyorum sabırsız agresif bişey oldum, olur olmadık yerde parlıyorum, nefesim daralıyor özellikle geceleri uyurken nefes almakta güçlük çekiyorum, sabaha kadar doğru dürüst uyuyamıorum rüyalarımda sınavı görüyorum ve en önemlisi söyleyeyimde stresimin boyutlarını anlayın canlarım kocişimi yanıma yaklaştırmıyorum düşünün yani kaydirigubbakcemile3 adamcağız eridi bitti yok istemiyorum içimden gelmiyor
üstümde inanılmaz bir halsizlik var vs...

bitsede kurtulsam ne olacaksa olsa, hiç bu kadar gerilmemiştim bu ügne kadari ama sanırım ilk defa bu kadar ciddi çalışınca üstümdeki yüküde artımış hissediyorum onun etkisi ok oluyor, kazanamazsam sanki herkes bak bak o kadar çalıştı yine kazanamadı diyecekler

deseler ne olacak sanki dimi işte bunca sene psikolojik danışmanlık yaptım ama şimdi terzi kendi söküğünü dikemiyor

bu arada piroşumun hediyesi geldi harika bişey sağolsun kesesine bereket oğlumda çok beğendi ooo falan diye tepkiler verdi :)

bende akşam iş çıkışı waikikiye gittiğim beklediğim bir gömlek vardı eymennin doğum gününde giymesi için nihayet gelmiş onu aldım bi kravat aldım üstüne geçenlerde aldığım kotla bi kombine oluşturdum öyle giyecek kuzum inşallah

ama pastasına hala karar veremedim daha doğrusu düşünmeye bile vaktim olmuyorki allahtan kıyafeti halletim hediye bişey alacakmıyız ne alıcaz, pasta nasıl olsun hiç,kimleri çağırıcam hiç biri belli değil

sizinde fikrinizi alayım fotoğraflı bir pastamı yaptırsam yoksa böyle hayvanlı falan bişeymi karar veremedim yaa

bu arada herkese iyi tatiller iyi bayramlar yarında kursm var evde deneme yapıyorum belki giremeyebilirim şimdiden söyleyeyim

hızlı yazdım hatalarım olduysa affola öptüm hepinizi yorumlarınızı bekliyorum okumaya çalışacağım

aynı anda yazmışız canlarım krikom aynı işte yukarıda yazdığım dertlerden bende muzdaribim ben evde orası kesin burda öyle bi yer yok çünkü malesef

maytabım canımsın benim çok sağol pazar günü sabah 09.30da sınavımız dua edin nolur beni yalnız bırakmayın allahım hayırlara çıkarsın ne diyim artık
çagancukta girecek evet

aynı zamanda pazar akşamı misafirim var aydından eve gelip şöyle kısa bir temizlikve pasta börek çörek yapmam gerek off ne zaman rahat nefes alıcam bilmiyorum

mutlaka arada girer haberdar ederim

selam..benim misafirlerime üc kisi daha eklendi yani toplam 23 kisi olduk.biraz kalabalik olcak

nasil olcak blmiyorum gerildim niyeyse.

iyi geceler kızlarrr
doktordaydım bugün kadındoğumcudaydım randevu almıştım bu ara pek iyi değildim kistten korkmuştum çok şükür yokmuş bişey fakat iltahap çok yuğun dedi doktorum smear aldı 15 gün sonra sonucu alarak kontrole gidicem...
gitmişken trabzonun altını üstünü getirdik dolaştık eşimle kızımda vardı fakat babannesi ilgilendi onunla bende çizme aldım kendime çok şık çok beğendim ben işte böyleee
kızıma da bakamadım bişeyler varolanlardan giyecek sanırım yada 15 gün sonra gittiğimde bakabilirim
bu ara kürklü yeleklere bayılıyorum alıcam kızıma onlardann çok tatlı olur kuzucummm

meleğim bebeğim inşallah çalışmanın karşılığını alırsın canım benimm eminim bu sfer olacak canımm...
maytabım amin diyorum canım benimde içim bi tuhaf ya cıvıl cıvıl seviyorum bayramlarııı....
çileğim 23 kişi mi tabii gerilirsin dadlummm ben asla başa çıkamam o kadar kişiyle kolay gelsin sanaa...
saphişim canım bikaç şey yazacaktım ama herkesi yeteri kadar huzursuz ettik istemeden ben artık susuyorum ve asla da konuşmak istemiyorum malum konuda ve malum şahışla...
neyse kızlarrr kaçtım ben öpüldünüz mucukkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…