- 18 Mayıs 2007
- 2.340
- 0
- 681
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #89.761
polisss ben severim yav kendisini...ama danacim icin iptal ettim millet sok oldu hahaha
Merhaba kızlar..
Her sabah ilk işe geldiğimde bu topiğimi açarım ve akşama kadar burdayım.Burda herkesin ailesini, yüzü ve özellikleriyle bilirim.Bu bende bir alışkanlık oldu.İşimden önce açtım kk yı hep.Bir insan neden aniden bıraksın burayı? Ben çok kırıldım.Sebepleri çok konuştuk.Yalnız lütfen kimse beni başkalarıyla bir tutmasın. Çok farklı.. Ve benim kırıldığım Sedaya küçük gelmiş ama bana değil.Arkadaşlığı dostluğu bilip bilmemek konusunda yorumu size bırakıyorum.Ama bilmeyen varsa şöyle deyim..Burda açıkca derdini anlatamayan olursa msn den yada faceden ulaşırım ve dertleşirim.Gelmeyen varsa uzun süre sebebini araştırırım.Kimse bana dostluk arkadaşlık dersi vermesin..Sadece çok kırıldım..Kırgınlık konusunda detaya girmicem halledemiyoruz çünkü bunu.Ama şunu bilin alışkanlıkları terk etmek çok zordur, çok kırılmasam bunu yapmazdım..
kızlar herkesın agrı esıgı gıbı kırılganlık sebeblerı ve derecelerı de farklıdır
yasmınım gercekten canın acımıs anlıyorum canım
zıra sen hayatı tııye alan bır karaktere sahıpsın
gercekten uzulmus kırılmıssın kı gıderım kararı alacak kadar net cıkmıssın
evet ortada bır anlasmazlık veya yanlıs anlasılma var
bellı kı cıft taraflı bır hassasıyet var
belkı de elestırıler bıraz sert geldı
ama sonucta her ıkı tarafta uzlasmacı bakarsa sorun kalmaz kı
tamam hemen demıyorum
ıkı tarafta bıraz sakınlessın
bu konuda cok fazla yorum yapmayalım ve konu kapansın
ama gıderım gıdıyorum ya da kendın bılırsın yaklasımı agır kacıyor acıkcası bana gore
ben kendın bılırsın demıyorum
gıdemezsın banane kabul etmıyorum dıyorum
hadı kızlar yetıskın ınsanlarız
elbette kı kırılıyoruz bu da sevdıgımızden kaynaklanıyor
ınsan onemsemedıgı bırıne kırılmaz kı
ayrıca eskı mevzuularla asla bagdastırılamayacak bır konu
dıger cok farklı bır durumdu ve ne uc noktalara geldı
bu ıse daha farklı bır durum ve cozulebılır
hadı kızlar daha kırıcı konusmayalım lutfen
gercekten cok uzuluyorum
yanı laf olsun dıye soylemıyorum ınanın
ben cok sevıyorum hepınızı ve bu kırıcı konusmalara cok cok uzuluyorum
hadı cocuk degılız hepımız super anneyız
super anneler olarak kırılmaya uzulmeye de hakkımız var
sadece anlayıs ve zamana ıhtıyacımız var
bu konu uzadıkca kırılganlıklar artıyor
Günaydın kızlar
Bakıyorum yine bir tartışma ve yine boş kalan Kasım Anneleri.Kızlar beni mahçup ediyorsunuz,insanlar bana ne kadar çok kavga oluyor topiğinizde dedikleri zaman yoo bir kez oldu ve o da bitti diyorum ama siz beni yalancı çıkarıyorsunuz.Yapmayın lütfen.Editör olarak ve de dostunuz olarak bu tartışmaya son veriyorum.Bir daha hiç kimse bu konuda yorum yapmasın lütfen.Çünkü yorum yapılmasın,konu uzamasın denmesi bile, bir 10 kişinin daha, aynı konuda konuşmuş olması demek.
Yasmincim tabiki herkesin gelme veya gelmeme kararına hepimiz saygı göstermek durumundayız.Hepimiz seni seviyoruz ve tabiki yine her gün işe gittiğinde ilk kk yı açmanı istiyoruz.Bir süre sonra sakinleşeceğini,kırgınlıkların yavaş yavaş tamir olacağını düşünüyorum.O zaman yine eskisi gibi devam edeceğimizi umuyorum.
Hepinizi çok seviyorum ve çok öpüyorum,daha kızımın kahvaltısını yediremedim.Şimdi gitmem lazım.Görüşmek üzere.
Neyse anladım ki Seda beni çok seviyor ve gitmemi istemiyor.Sohbete devam o zaman:)
günaydınnnn :lepi: uykumu uzun süre sonra almış biri olarak çok mutluyum bugün üstelik eşim yarım gün çalışıcakmış onun için daha bi mutluyum yarında tatil hihoyyyt insanın evde yapayanlız olması çok zor bugün içimden taşıyor mutluluk 3 gün yanlız değilim sırnaşık şey
krıkom senın adına sevındım canım bız calısıyoruz malesef
tatıl olmasını cok ısterdım kızımla zaman gecırırdım bayrama ınsallahh
oh oh iyi asayiş berkemal
yasmincim ojgeldin canımın içi
seni seviyoruz ve hiçbiyere bırakmıyoruz
diğer gidenlerle karıştırılmasınada şiddetle karşı çıkıyorum
buda benim fikrim
herşey yolunda olduğuna sevindim gerçekten
eşim dün akşam 6da çıkmış işten 10 da evdeydi saatte 10 km hızla gelmiş
valla üzüldüm acıdım adamcağıza
öğlen yemekte yiyememiş yemek bitmiş akşamda gelemeyince torpidoda memonun 5-6 bisküvisi varmış onları yemiş
kıyamam yaa canım benim
eve geldi karnını doyurum direk yattı üzüldüm çok(
Yarın ve arefe gün full çalışıyorum.Ve bayramda da çağırabilirim diyo.Ben de olmaz memlekete gidecez dedim.O zaman ona göre çalışırsınız dedi şerro.Turboya bağlamamız mı gerekiyo dedim bende:)) İçimden tabi.Çok üzgünüm, hiçbişeye zamanım yok.Anılın d.gününe hazırlık yapamıyorum, bayrama yapamıyorum. Benim kocada bugün evde, yarın evde ve 9 gün tatili var.Şans işte:))
sabahtan bu yana faks krızı yasıyoruz
yemege cıkmıstım gerı geldım ve hala aynı krız
sınırlerım oynadı
bızım de ıslerımız bugun yogun
eger ıslerımız hallolursa yarın tatıl olucaz ve super olacak ama
yetısmezse yarında buralı olucaz
halbukı yarın tatıl olsa
tum storları sonuna kadar ındırsem evın ıcı hıc aydınlanmadan doyana kadar uyusam
temızlıgımı ve pastamı yapsam
evde mısır patlatıp cızgı fılm ızlesem fena mı olur yanııı
Lorem benimde o kadar işim varki.Ayakkabı aldım Anıla olmadı.İlk gittim 24 giyiyodu 25 alıyım dedim.Ayaklarının üstü etli olduğu için aldığım spor ayakkabı hiç girmedi.25 ine baktım almadım zaten, kocaman geldi.Neyse başka bir çeşitle değiştirdim 25 numara , tabanı sert.Halbuki yumuşak olması gerekiyo.İçime sinmedi.Akşam çıkışta bir daha bakacam..Doğum gününe hazırlık hiç yapamıyorum.Dışarda alacam zaten.Evde de salata gibi bişi yaparım.Bu ay çok meşgulüm..Bi atlatsam çok güzel olacak..
maytabım eşine üzüldüm yaa inş. anadolu yakasına çabuk geçer gelip gitmesi zor olur böyle...Allah yardımcısı olsun..
sarı kafanın saç probleminide okudum bende küçükkken öyle uyurdum elim saçımda ..:))
babam berberlikte yaptığı için o keserdi hep erkek saçı gibi oynayamazdım..( ilkokul ortalarında 3,sınıftı sanırım resti çektim kadın kuaförüne gideceğim diye ondan sonrada babama hiç kestirmedim...
ama memo daha küçük anlamaz ucundan düzelecek şekilde kesebilirsiniz..
yasmin ve onun gibi yoğun çalışacaklara kolay gelsin...
kızlar akşam bizde dolaşmaya çıktık gitmediğimiz bir market vardı ona girdik birkaç bişey almaya 1 liraya duvar stickerleri aldık 4 tane biri benim odama çiçekli uyku setime uygun diğerleri kuzuların odasına çok güzel oldu ya akşam onlara uğraştık.. çocuklartın odasında zaten harfler vardı serpiştirmiştik duvara birde şu çizgi film kahramanı arabalar var ya şimşek maquin onun arkadaşlarının resimleri stickerlerlede iyice kreşe döndü oda ..:)))) ama güzel oldu..
Icırım pasta seçtin mi..Ben yine Gümüşten alacak gibiyim.Sen ne yapacan?
bu arada esımın aılesı ıle ılgılı yenı bır ıncı duydum hakkımda
cok canım sıkıldı
artık takmıyorum takılmıyorum desem de sınırımı bozmayı basarıyorlar nasıl oluyorsa
iyi akşamlar off ya bu sene doğum gününü halaa karar veremedim az kaldı bi türlü planlıyamadım kafamda bugün mcdonald's la konuştum oda güzel parti paketleri yapmış hemde uygun fiyat pastasıda içinde yoksa oyun yerinde mi yapsak bilemedim evde yapamam aynı paralara artı birde böğreğidi çöğreyiydi 2 çocukla başa çıkabilirmiyim bilmem öncesinde temizlik sonrasında temizlik ayy bu sene tembeliğim tuttu gözümde büyüdü herşey
beyazmeleğim hoşgeldin canım
bu tarafa geçiricekler eşimi inşallah bu yakın zamanda olur
1 hafta 10 gün demişlerdi ama 15 gün oldu
gidip boş boş oturup geliyo
salla başı al maaşı oldu yani tam:))))
adam sıkıldı çalışmak istiyo yaaaw
tanımaya çalışıyolar zaar güvenilir birimi diye
neysem senin sınav bu hafta sonu dişmi
Allah zihin açıklığı versin fıstığım sana
sanırım çağanın anneside giricekti sınava
inşallah onada zihin açıklığı versin rabbim
merakta bırakma bizi haber ver haftasonu
buarada CUMHURİYET bayramımız kutlu olsun
içim pek bi coşkulu duyguluyum
Allahım ülkemizi koru yarabbim
lorecim sanada kolay gelsin hazırlıklarda canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?