2008 Kasım Anneleri

maytabım eşine üzüldüm yaa inş. anadolu yakasına çabuk geçer gelip gitmesi zor olur böyle...Allah yardımcısı olsun..
sarı kafanın saç probleminide okudum bende küçükkken öyle uyurdum elim saçımda ..:))
babam berberlikte yaptığı için o keserdi hep erkek saçı gibi oynayamazdım..( ilkokul ortalarında 3,sınıftı sanırım resti çektim kadın kuaförüne gideceğim diye ondan sonrada babama hiç kestirmedim...
ama memo daha küçük anlamaz ucundan düzelecek şekilde kesebilirsiniz..
yasmin ve onun gibi yoğun çalışacaklara kolay gelsin...

kızlar akşam bizde dolaşmaya çıktık gitmediğimiz bir market vardı ona girdik birkaç bişey almaya 1 liraya duvar stickerleri aldık 4 tane biri benim odama çiçekli uyku setime uygun diğerleri kuzuların odasına çok güzel oldu ya akşam onlara uğraştık.. çocuklartın odasında zaten harfler vardı serpiştirmiştik duvara birde şu çizgi film kahramanı arabalar var ya şimşek maquin onun arkadaşlarının resimleri stickerlerlede iyice kreşe döndü oda ..:)))) ama güzel oldu..

cılek sımdıden kolay gelsın canım
bızdede dogum gununu atlattıktan sonra temızlık olacak
gecen hafta ertelemıstık kuzunun hastalıgı sebebıyle
ben ustunden soyle bır temızleyıp kutlamadan sonra evımı ablanın hunerlı ellerıne teslım edecegım ınsa allah

lorem bende ucak krızı yasıyorum tarsus ta konser var havalardan dolayı ucuslar iptal olmus aksama yetısmelerı gerekıyor offf cıldırıcam yakında

kriz yaşayanlara kolay gelsin
ben bugün burnumu bile uzatamadım dışarı feci soğuk var sanki dışarda
yağmurda hiç durmadı ve çok esiyo
evin işçinden ıslık sesleri geliyo :))
nazlımeleğim sticker larınızı güle güle kullanın
benim dana mahfetti duvar steckerimi bende daha yapmıyorum
duvar boyalarını yonttu resmen odasındaki hiç bişe bırakmadı:)
bu sene idare ediimde seneye badana yaptırırım diyorum hamileyken yapılmıştı en son
şu güneşinizden accukta istanbula yollasanız hiç sevmem böyle havayı
çileğim sanada kolay gelsin bende salı günü buhar makşnasıyla temizledim koltuklarımı

Nazlım güle güle kullanın stickerleri:) Bizim camda var, kocam her cam silişinde söyleniyo ne gerek var diye. Ben de laf duymayım diye almıyorum ama çok severim böyle şeyleri..

kocişime yarım gündü daha gelmedi yaa nerde kaldı bu ardam sıkıldım

bende yazın çocukların odalarını birleştircem oturma odası onların odası olcak mertin şuandaki odası küçük oraya bi gardrop koyup oyun odası yaparım die düşündüm tüm yayıntıları oyuncakları orada olsun bunları yaparkende evimi boyatmak istiyorum kapıların değişmesi lazım ardaya yatak ve dolap almak lazım şimdilik park yatakta yatıyor off çok çalışmak lazım

sedacım bumuydu yazdığın ?
bende aynıfikirdeyim kestirmek istem,yorum ama dayılar kel babam ve amcam kel
e bu dananında saçları seyrek
ilerde pişman olurmuyum bilmiyorumki fatihte sorun yok o baba tarafına benziyo hepsi rapunzel gibi maşallah kaynatam 60 yaşında öldü çok gürdü saçları eşimde öyle
ama memo bizim tarafa benziyo
bide düğüm yaptığı yerleri kestiğim için arkalar kısa yanlar uzun önler uzun gayet komik duruyo :)))))
haftasonu bakıcakmış çaresine
bana bak boşanma sebebi olur beni dellendirme dedim!!!!

su tatilden bizdede olsaydida kocam erken gelseydi keske eve ((

cumartesi günü ugur isilak konseri var ama ben gitmiyorum,hazirlik yapicam diye..

haksizlik bu bana

bende hala calısma modundayım yasmınım

cılek hazırlıklarını bırazcık one alıp konser gıtmek ıcın vakıt ayıramazmısın
eger cok gıtmek ıstıyorsan senın ıcın degısıklık olurdu

bu arada esımın aılesı ıle ılgılı yenı bır ıncı duydum hakkımda
cok canım sıkıldı
artık takmıyorum takılmıyorum desem de sınırımı bozmayı basarıyorlar nasıl oluyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…