2008 Kasım Anneleri

beyazmelegım sınavında sımdıden basarılar canım
dualarımdasın canım
senın ıcın ozellıkle ısmen dua edıcem canım

krıkom bence sen hıc ugrasma
ıkı kuzuyla bır de mısafır trafıgı zorlamasın senı
mc donalds ısı mantıklı canım

lavıs ve asortık yenı cıcılerınız hayırlı olsun

cılegım ıyı mı olmus kotu mu olmus suyun dokulmesı anlamadım
kocıs devam etmıs temızlıge ne guzel

mmf canım esın ıcın cok uzuldum canım
ınsa allah kısa zamanda yakına gelır ıs ımkanı

baska gozumden bır sey kactı mı bılmıyorum
malum sesı bes goruyorum

iyiakşammlarrr
piroşum nice mutlu huzurlu sağlıklıklı yıllara fıstıkımmm..

amannnn adı tatil valla..hiç bitmiyo evin işi, temizlik,ütü, sil süpür,...babamda aramış yarın zeyttine gidelim diyoo..dedim bi zeytinimiz eksiktiii:))) yarın ellerimizden öperr...
en önemlisi eylül daha iyiii ...antibiyotiği kestim..iyice hafifledi..

canlar iyi geceler ciciler
mmmfcim allah korumuş cnm yaa geçmiş olsun
emiralp ve denizcik doğum gününüz kutlu olsun canlar

selam millet,arkadasim d.gününden geldik.benim kuduruk doyasiya dans etti cok eglendi bugün.

mmfcim Allah korumus hakkatenya,aman neyseki kazasiz belasiz gelmis evine kocacin.

lorecim merak ediyorum pastani kisa zamanda foto bekliyoruz artik.bu arada d.gününüzüde kutlariz..

Günaydın kızlar..Kalktık oğluşla kahvaltı yapıcaz.Dün çılgınlar gibi çalıştım .Şükür bugün evdeyim.Az sonra annemle bebeği olcak bir arkadaşıma bebek şekeri yapmak için malzeme almaya gideicez.Kızcağız düşük tehlikesi olduğu için kalkamıyo.Sürpriz yapıcam ona.Kızı olacak, zevkle hazırlıcam.

Pİroşumun d.günü geçti, kutladuk onunkini.Bugün sıra Emiralpde.İyi ki doğmuş minik yavrum.Allah huzurlu mutlu ve sağlıklı bir ömür versin inşallah.Nice mutlu yıllara.Lorem öp tontişi benim için..

Günaydın kızlar
Herkes tatıl bugun ben calısıyorum malesef
melegım hayırlısıyla atlatırsın su sınavı basarılar dılıyorum canım
ahh yasmınım unuttum kız ben sana resım gondercektımm ayy allahım kafamı kaldı kı
dun erken cıktım eylulu almaya gıttım kuzu ustune su dokmus allahtan orda yedek pantolon vardı ıkı pantolon ust uste gıydırdım kuzuyla evımıze geldık
mmfcım ıstanbulda havalar cok kotuymus allah korusun yaa

canım arkadaşlarımm benim sağolun birlikte daha niceee doğum günleri kutlarız inşallah, çok seviyoruz sizi.....,

emiralp kuzum doğum günün kutlu olsun bebeğimmm

selamlar millet
öncelikle Emiralp'imin kuzumun doğum günü olsun nice nice senelere
deniz paşanın damı bugün doğum günü tam bilemedim ama onunda kutlayayım şimdiden tatlım benim

dershanem vardı ordan çıktım annemler gezmedeydi oraya gittim pasta börek yedim geldim evime oğluşumla oturuyoruz
yarın akşam misafirlerim var bugün şöle bi silip süpüreyim diyordum ama hiç elim gitmiyor valla hiç halim yok başımda aprıyor gerginlik düzeyim iyice arttı bugün dershanede bile iki kelam laf etmedim o yüzden amaan dedim boşver yarın gelince yaparım artık napayım
sağolsun annem bi pasta yapacak yarın bende gelince bi tuzlu yaparım yapamazsam da hazır alırım olur biter

ecemim,ıcırım,lorem canlarım benim sağolun hayırlısı olsun artık inşallah
lorecim diyorsun yaa ismen dua edicem diye onu okurken bile gözlerim doluyor ağlamaklı oluyorum duygusal olarak tavan yapmış durumdayım stresten sanırım

hepiniz bitanesiniz arkamda olduğunuzu, dualarınızda olduğumu biliyorum
bi daha giremezsem şimdiden herşey için sağolun, inşallah yarın mutlu bir şekilde güzel haberlerle dönerim hepinizi çok seviyorum

öncelikle emiralpimizin doğum gününü kutlarım.nice mutlu,huzurlu ,sağlıklı yıllara ...lorem seninide çok öpüyorum..

meleğim şimdiden başarılar canımcımmm...

maytabım geçmiş olsun canım eşine..dün okudum ama anlamamışım bugün herkes geçmiş olsun diyince anlayabildim..

bizde köyden şimdi geldik..dediğim gibi zeytin topladık bugün..her yanım felç gibiii..yarının düşünemiyorum..bide bu zeytinlerin seçilip dilmesi var şimdiiii..offfff bu aşk bitmezzz..ben kaçarrr ..öptümm

selam kızlar
dün yasmin aradı ve sorunu hallettik bazışeyelre kırılmış yasmin herkes kendien göre haklı tabi ki ama tatlıya bağlandı önemli olan butabiki...
gülizim helal sana bende bugün süpürdüm ütü yaptım,nevresimleri değiştim yarın da silicem bide banyom var yıkanacak
bizde babamızı bekliyoruz gelir birazdan bikaç şey sipariş ettik gelir biradan
bizden böyle kızlar öpüyoruz hepinizi

Herkese selamlar olsun
bizde bugün kocişle eminönüne gittik oğluşumun parti setini aldık kayyulu aradım ama malesef hiçbiryerde yoktu bulamadım geçen sene kırmızılı bir set almıştım bu senede pastamız kayyulu olacağı için sarı ağırlıkta bir set seçtim şeker hamuru ve kalıp alacaktım ama cuma günü iş çıkışı yorgun geleceğimide düşünüp vazgeçtim eminönünden sonra avm ye gittik arda beyi oyun parkına götürdük bol bol kudurdu yemeğimizi yedik ve bithap olmuş bir şekilde evimize döndük

selamlar kızlar bugün Aysu kızımında doğum günü diye hatırlıyorum nice nice senelere manevi gelinime

üstümden kamyon geçmiş gibi, çok yorgun ve bitkinim şimdi hiç bişey yazmayayım iyi hissetmiyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…