2008 Kasım Anneleri

polipe canım bence de çok kötü bende çok etkilendim anne hangisini seçsin de kurtarsın allah böyle bir olayla karşı karşıya getirmesin kimseyi çok acı çokkk

Ben de dün haberlerde iki yangın olayı vardı.Birinde 25 yaşında sakat kızın yandığını söyledi.Annesi yangın anında bırakıp kaçmış.Çok kızdım..Savunmasız, öylece acı çekerek yandı evladı.Rabbim en kötü zamanlarımızda bile anne olduğumuzu unutturmasıni acılarını göstermesin..

Günaydın kızlar
dogumgunumuzu kutlayanlara tesekkurler
Hılalımın aysusu, loremın emıralpi, cılegımın denızın de dogum gunu kutlu olsunn
dun pasta aldık evde kucuk bı kutlama yapalım bızbıze dıye dusundum tabıkıde benım koca agzımdan burnumdan getırdı sacma sapan sey yuzunden ıcıne ettı yanıı salonda yattı

pasta uflerken bızı ceken bırı olmadıgı ıcın ben eylulle onu oda eylle benı cekıyor neyse resım cekındık
ben pastayı kesmeye mutfaga goturdum vay efendım benı 1 kere cekmıssın ya o telaseden bır kere cıkmıs ne yapıyım e tamam darılma al eylulu mumu yaktım yok ıstemem soyle boylede ıcıne ettı yaaa moralımı bozdu cocuuk gıbısın dedımm off napcam bu adamla yaaa

günaydınnn güzellerrrr..
ben geldimmmmm..:)))))
doğum günü fotolarını baktımda geldimm..çok şekerler ya....aman moralim tavan yaptı..allahım bebeklerimizin bahtını açık ömürlerini uzun etsinnn....
ben yine çalışkan bi bi tatil geçirdimm..kuzuyu anneme bırakıp 4 gün tatilin 3 gününü çalışaraktan geçirdik..neyse yiceğimiz zeytini yaptık..:))
ha bu arada evi yine kırkladık..her zamnaki gibi..:))) ama buzdolabı kalmışş..akşam yapacakmışız..kocişin talimatı sabah sabah :)))

bizde böyleee...:)))
maytabımm kısaknmış kııı adamm..ama göstermekte istememiş anlaşılan..boşver takılmaaa...:)

ahtretim canımmmm..kolay gelsin...bitir işleri gel aramızaaa:)))

Lavinyam sende yorulmuşun ama ter temiz olmuş evin..güle güle kirlen..
seda, polipe sizede merhaba kızlarrr...

Icırım durum ne kadar ciddi bilmiyorum ama sebep komik geldi.Yaw bu adamlar hiç mi büyümez.Midik yarıştırır gibi tövbeee..Deseydin burda şey mi yarıştırıyoruz, eğer öyleyse ben hükmen mağlubum deseydin:)) Sıkma canını, çocuk bunlar.Kendi haline bırak...Ben öyle yapıyorum..

Son düzenleme:
ıcır seninkide hakketen çocukmuş canım yaa..bundan küsülürmüü..:)))koca adamm..ama bazen böyle çocuklaşabiliyolar işte...ne yapcan idare etcez artıkınn :))

Offf Allah sabır versin ne kadar da güzeller yarabbim hayatta en acı şey evlat acısı hiçbirimize yaşatmasın yarabbim düşmenımın bile başına vermesin
Icırıcım mmfye de dediğim gibi tuhaf yaratıklar böyle en mutlu günde bilem birşeyler çıkarıyorlar
Bizde dün akşam yemeği için alışveriş yaptık eve geldik köfte yapıcaktım dediki ben kıymalı yumurta istiyorum siz köfteyi yapın bana kıyma ayır dedi tamam dedim neyse o yorulmasın die onunkini de hazırladım hadi kalk masaya dedim nie sen hazırladın ben kendim yapıcaktım die surat asıyor gülermisin ağlarmısın yapsak suç yapmasak suç hiççç takmadım bilem :)

yok anacım bu kasım babalarında bişey var:)))

hakikaten takıntılı anam bunlar bi tanede de ıcırınkinden bende var aynı oda resim falan çekiniriz kızımla vay efendim ben 5 tane çektim de sen neden 2 tane çektin deliler ya aklıma geldi güldürdün beni ıcır:)
seda seninkine de iyilik yaramıyor demek bırak yapsın yemeğini:)
maytaba katılıyorum var bu kasım babalarında bişey...

Son düzenleme:
lavısım tamam olabılır yanı tekrar cekınebılır elımdekı mumları atmanın ne alemı var hem pozmu bıttı pıl mı bıttı bısey mı oldu yanı tekrardan ıstese cekınebılır bırde aksam salonda uyudu cocuk yaa

selam kızlar günaydın herkese
bundan sonra daha sık aranızda olucam inşallah

bugün tatiliz evdeyiz, benimkiler kahvaltılık bişeyler almaya gittiler bende ortalığı toplayıp masayı hazırlamaya geçicem gitmeden bi yazayım dedim

maytabım kıskanmış kocişin seni olacak o kadar böyle durumlarda normal kıskanmaları üstüne gitme fazla
ıcırım seninki de alem güldürdü beni çocuk gibiler gerçekten hiç büyümüyorlar
yasminim bende sınav var diye uğraşmıyordum bugün öğleden sonra klozet adaptörü alıp bende başlamayı düşünüyorum çalışmalara yavaş yavaş olacaktır elbet, artık poposunda kaka çiş biraz kalsa hemen pişik yapıyor canı çok yanıyor anında değiştirmemiz lazım oda elimden kaçıyor evde harp yaşıyoruz en azından o harp yerine diğerini yaşarız, kaloriferlerde bi yansa bezini de çıkarıcam gündüzleri en azından ama daha yanmadı 10 kasıma kadar yanar sanırım
lorem,lavişim yorulmuşsunuz misafirden bende aynı dün akşam 00.00 gibi gittiler ölü gibi gittim yattım valla hiç bişy yapamadım şimdi yapıcam
gülizim kışa hazırlık ve temizlik süper olmuş bende ufak ufak temizliğe girişicem artık kaç gündür hiç dokunmadım eve kız bana yardıma gelin siz kocayla valla süpersiniz

gelelim bana depresyonamı girdim noldum bilmiyorum ama çok kötüyüm sabah ağlayarak uyandım, birikti birikti artık boşalma yaşıyorum sanırım
sevgilimden ayrılmış gibi içim sıkılıyor, kendimi boşlukta hissediyorum
uzansam tutuverecek kadar yakınken ellerimden kayıp gitti gibi geliyor

sınavım öncekinden iyiydi evet 14-15 net civarı arttırdm netlerimi, 97 doğrum 23 yanlışım var herkes süper diyor, hocalarım falanda dün konuştum evde çocuğunla 4 hafta gibi kısa bir sürede çok hızlı ve iyi ilerledin çok iyi diyorlar
evet neresinden baksan pozitif aslında ama ben neden bir türlü pozitif düşünemiyorum anlamadım, o 23 yanlışın 14üne zerre yanmıyorum gerçekten anlamamışım, bilmiyormuşum gitti ama 9 yanlış beni yıktı mahvetti işte, bildiğim halde biri işlem hatasından, diğerlerine derinlemesine yorumlamadan kaybettim, sinir oluyorum aklıma geldikçe halaiçim acıyor 106 doğrum olacaktı ve şimdi kesin atanıyorum diye konuşmalar yapacaktım içim rahat puanı bekleyecektim
şimdi ortalama bir ayardayım barajı geçiyorum gibi orası kesin gibi eğer türkiye ortalaması çok yükselmediyse, yani tercih yapıcam ama gelip gelmemesi ipin ucunda yani şöyle ohh deyip bi rahat nefes alamadım kritik bekliyorum
bu atamalarda olmasada diğerinde şansın çok yüksek diyorlar oda şubat gibi falan olacak sanırım iyi güzelde hala kafa o 9 soruya takıldı onları yapmış olsam şimdi kesin konuşuyor olacaktım
niye bu kadar taktım, niye bu kadar yıpratıyorum kendimi bilmiyorum ama türlü kabullenemedim pozitif tarafından bakamadım olaya dünden beri
ondan hala çok kötyüm dağılmış vaziyetteyim resmen

bu arada dün sadece aysucum geldi aklıma ama cerenimi, eylülümü unutmuşum sanırım emiralpimi ve denizimi kutladım nolur kusuruma bakmayın arkadaşlar kafam gerçekten yerinde değil
yazarken bile gözlerim doluyor hala, böyle olduğum içinde kendime kızıyorum ama düzelemiyorum biraz zamana ihtiyacım var sanırım, 1 aydır buna yoğunlaştığım için bu şekilde stresimi atıyorum heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…