2008 Kasım Anneleri

Beyazım dert edecek bişi yok.Herşey kısmet be canım.Hem daha zamanın da var memur olmak için.Bu sene olmazsa öbür sene daha sıkı çalışırsın.Belki iyi bir notla gireceksin bu sene kadroluyo.Hemen ağlamalar filan.Oğlumu üzme , gelir alırım elinden.Anılla çişe alışırlar yanımda:))))

Ahretim cimcime iyileşti mi tamamen??

çişe alıştıracaksan göndereyim yasminim

biliyorum kızlar daha iyi geçti olma ihtimalide var sıfır değil yani ama işte sanırım biriken stresin patlamasını yaşıyorum engel olamıyorum çünkü kendime
herkes diyor bak 1 ayda bu kadar yaptın bi sene sıkı çalışmış değilsinki sen artışın çok iyi diye ama yok beyin şuanda bunu kabul edemiyor

beyazım üzme kendini canım dünde konuştuk sen ne biçim rehberliksin beyaaaa:)))
ulen terzi kendi söküğünü dikemezmiş diye boşuna dememişler
ama bence yerleşiceksin biyere canım
dün tv de seyrettim çoğu aday yanlarında kimse olmadığından çantalarını alyanslarını bırakamadıklarından kapıdan dönmüş
bence kader ağlarını örüyo tontişim

, 1 aydır buna yoğunlaştığım için bu şekilde stresimi atıyorum heralde

HADDİ GEÇMİŞ OLSUN artık derin bi nefes al sınav açıklandığı gün hiç yanlışının olmadığını duyarsan hiç şaşırma bu kadar büyük bi streste bence negatif değerlendirme ihtimalin %85 inan bana.çoook tecrübeli bir arkadaşın söylüyor bunu
şimdi temizlik vakti inan evi temizledikçe zihnin de temizlenecek dekorasyonu değiştirebilirsin meselan bi kaç eşyanın yerini değiştirmek bile işe yarar ve sınava hazırlanırken kullandığın herşeyi yok et sakla bi yerlere ha bu işleri yaparken aç müziğin sesini bol bol dans et

maytabım aynen öyle terzi kendi söküğünü dikemiyor öğrencilerime önerdiğim hiç bişeyi kendimde uygulayamıyorum

kader ağlarını örüyormu bilmiyorum ama umarım öyledir

polipecim yok eminim yaptıklarımdan da işaretlediklerimden de bu konuda pek hatam çıkmaz, yanlışım artabilir ama doğrum artmaz keşke olsa öyle bişey

beyazım uzulme yaa atlattın cok sukur sonucunda ıyı bence hersey kısmet yapma boyle
bızde lazımlık aldık cunkı eylul klozettten korkuyo ıcındekı tasını cıkarıp araba gıbı suruyor bende seslenmedımm buna alıssın dıye yavas yavas bende baslıyım dıyorum annemde kızıyor bez yıkasan hemen bıraktırırsın dıyor erınme basla dıye ama zaman olmuyor bugunden ıtıbaren sakın adımlarla alıstırmaya baslıyım bende

ben geldim dedim..bi allahın kulu hoşgeldin dememişşşş ((
ahretimmm fındığım iyileştiii.allaha çok şükürr..
meleğim sen iste geliriz temizliğe..hatta bana gerek yok koci gelse yeterrr...:))

aa gülizim olmaz sende gel, biz seninle iki lafın belini kırarken kocişler temizliği hallederler

canlarım sağolun desteğiniz için zamanla toplayacağım kendimi biraz zaman geçemesi lazım

selam kızlar

meleğim hiç canını sıkma sen elinden gekenin fazlasını yaptın inşallah olucak tatlım sıkılma ya benim kocişime ne demeli bu sene son şansı hiç çalıştığı yok bu gidişle kazanması inkansız bizi 620 liraya mahkum edicek bizi ve ailesini hiç düşünmüyor ve ben buna çok kızıyorum

Icırım ben zevkle götürdüm.Altını değiştirmek de yük değil bana.Çünkü Anıl mızırdanmaz, gider bezini getirir ve değiştiririz.Ama büyüdüğünü görmek mutlu ediyo beni.Hep derdim ne zor her an tuvalete götür, çamaşırları giydir.Dediğim gibi onlar yeterki sağlıkla büyüsünler.Tuvalete alıştırmak zevk olur..

tunaydınlarr
sabahtan bu yana netım yok
persembe gunu bahsetmıstım net baglantısı gıttı bekledık gelmedı dıye
bu sabah yıne yoktu
teknık servısı aradık ama hala ortada yoklar
bende evden kendı 3g modemımı getırdım ama burada cok yavas
onun ıcın cok eskıye gıdemıyorum

umarım kımsede bır sıkıntı yoktur

ayrıca dogum gunu cocuklarımızı kutluyorum
gecmıse gıdemedıgım ıcın kımler oldugunu goremıyorum guzellerım

cagancukum sen naptın, gerçi pek umudun yoktu ama

krikom birazcık kassa kendini olur eşininde ama iş güç akşam evde çocuklar falan içinden gelmiyordur tabi, ama aileyi geçindirmekiçin yapsa iyi olur, ne güzel fıstık gibi rahat bir işi olur maaşıda güzel

yasminim ne güzel yaa anıl öyle bezinin değişmesine izin veriyorsa bizimki köşe bucak kaçıyor hem rahatsız oluyor ama değiştirmekte istemiyor binbir işkenceeyle değişiyoruz

kızlar eymenin yine stüdyoda fotoğrafını çektiresim var, 9 aylıktı ilk çektirdiğimde daha yürüyemiyordu bile, bir tane daha olsun diyorum hatıra

banada yuk gelmedı hıc bır zaman ama altı pısıyor bazen cısını cok yapıyor altını acınca ıslaklık hıssedıyorum tenınde yazık degılmı ınat donemı baslamadan bırakalım ıstıyorum

Anıl ilk değiştirme diyğlum yara olur kanar diyorum.Bazen gönlü oluyo hemen yatıyo.Eğer o da olmazsa hiç çaktırmadan babası gel senin altını değiştireyim diyorum hemen geliyo.Bu da sökmezse oğlum üzüldüm, ağlamak istiyorum diyorum.Anne şuş allama diye geliyo:)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…