2008 Kasım Anneleri

girdim kızlar da benim zaten umudum yoktu.çalışmamıştım hiç.zaten çok yüksek netler yapsamda istediğim puan olmuyodu.seneye inşallh.bu sene dershaneye başlamayı düşünüyorum.

dün sınavda sonra dolaştık oğluma doğum günü kıyafeti alayım dedim ama hiç bişey bulamadım.kendime baktım kendimede bişey bulamadım.çağana bi kotla gömlek aldım ama içime sinmedi pek.gömleğide küçük geldi sanki biraz değişicek.pasta işinide halledemedim.kardeşim bakıcak bugün.doğum günümüze çok az kaldı ama hiç bişey bulamadım...

ben bi ara tuvalete alıştırmaya çalışmıştım.lazımlık falan aldım.ama tuvaleti oyun alanına çevirdi resmen.çıkmak istemiyo sula oynuyodu.bide ne zaman fırsat bulsa tuvalete kaçıyodu.

geçen lenf bezleri şiştiğinde dr çok mikrop kapmış dedi tuvalet aklıma geldi hemen.şimdi cesaret edemiyorum yine başlamaya.

ayy çok mutluyum kardeşim aradı şimdi pasta işini halletmiş.katalok getiriyomuş akşama bakıp karar vericezz.bide sayılı kurabiye kavanozu bulabilseydim tam olcaktı..

selam millet
nasılsınızzz tatilden sonra kendimi 1 haftadır evdeymişim gibi hissediyorum
doğumgünümüzü yaptık resimler facede:)
çok yoruldum yaw
temizlik ve hazırlık yorucu oldu
ama değer benim oğluma hepsi
akşam emziğini koparmış çöpe attı
bakalım bırakacak galiba inş:)

valla hem kolay hem lezzetli bişey oldu
patetesi haşlayıp tuz tereyağla ezdim
renelenmiş kaşar koyup karıştırdım
kağıt kaplara koyup üstüne yeşilzeytin bezelye mısır kornişan turşu karışımı koydum
azcık mayonez ve ketçapla süsledim
hüp hüp attılar ağızlarına:))

ay bu mini kumpirleri bende menüme alayım bari doğum günümüz için iyi fikir hem kolay hem de lezzetli ve şık kağıt kalıpmı almamız lazım onun için yanlış anlamadım dimi patatesleri haşlayıp tereyağıyla kaşarla püre gibi yapıyoruz kalıpların içine koyuyoruz sonra ne içine bezelye artık kumpirde ne varsa onun gibi şeyler dimi yanlış anlamadım

slm
foto.yükleme işini bitirip buraya gelebildim nihayet piroşu da uyuttum
beyazım,çağanım inş.sınavlarınızın sonucu iyi olur ikiniz içinde en hayırlısı neyse o olsun

off bende d.gününü atlattım derin bir nefes aldım çokkk yoruldum ama kalabalıktı da neyse ki atlattım

ben daha lazımlık bile almadım yaa
nasıl alıştırcam bielmiyorum
anlıyo kuzum ama söylemiyo bir kaç denememiz oldu tuvalete ama çişini yapamadı oturdu sadece sonra da tuvalet kağıdıyla popişini silip attı klozete:)
anne popişimi sildiiim diyor:)
altına yapınca da anne değiştir diyo
neden söylemedin tuvalete yapalım artık diyorum söyliycem diyo sonrada anne tuvaletim geldi diyo:)

Evettt sonunda kafamda menümde pasta şeklimiz de netleşti heyecanla ve sabırsızlıkla Cumartesi gününün gelmesini bekliyorum daha öncede yazdım eminönünden büyük bir hevesle süslemelerimizi aldık ama öyle bir hevesliyim ki daha da fazla şeyler yapmak istiyorum bir yandan da abartmayayım diyorum çünkü genelde abarttığım zamanlarda hiçbirşey istediğim gibi gitmiyor malesef geçen seneden tek farkımız bu sene balon almadık çünkü çok çocuk olucak pat güm balonları patlatıp başımızı ağrıtırlar die hoş gerçi şu kaynana dilinden aldım annem onları görünce afferin dedi ama olsun bare o olsun :) Ardamın cnm oğlumun doğum günü aslında çarşambaya geliyor ama çalıştığım için Cumartesi olucak kısmetse neysem menümüzü yazayım size,

• Kuru Patlıcan Dolması
• Makarna Salatası
• Peynirli Börek
• Kıyamlı Börek
• Mercimek Köftesi
• Pasta (Kayyu’lu)

Tatlı olarak bişey yapmamaya karar verdim çünkü genelde pasta dışında tatlı pek yenmiyor bende öle kurabiye vs sevmiyorum pek

menulerı yayınlıyorsunuz acıktım valla bu aralar cok sık acıkıyorum kılo da aldım yıne off dıkkat etmek ıstıyorum malesef dayanamıyorum canım kek cektı alıyım barıı

çıkıyorum ben kızlar.oğlum uyandı eltimde çay içmeye çağırdı oraya çıkıyoruz.

bu arada sedacım menün çok güzel ama çok bence.hem dolma hem makarna şimdiden kolay gelsin

selamlar,
hemen çıkacağım için geçmişi şöyle üstün körü okudum...
maytabım aman boşver ya hatasını anlamış canım cicmler işde bazen tam kazmalık odun oluyorlar kasım babalarının genin de var hee..:))
beyazmeleğim sınavını atlattın boşver olan için üzülme artık nasılsa geçiyormuşun atanabilme umudunda var maytabın dediği gibi giremeyenlerde olduysa şansın çok yinede dualarım seninle tatlım...
derincim sizde doğumgünü yapmışınız buğranın doğum gününü kutluyorum nice mutlu yıllara...

bende şimdi işlere girişeceğim benim kerem bir türlü düzelemedi yine tekrarladı boğaz enfeksiyonu antibiyotiğe başladık hasta olunca çok nazlı oluyor hep kucakta Allahtan babamız evde bugün hep onun kucağındaydı şimdi uyudu biraz bende mutfağı toplayıp yemeğe girişcem.. eşim açık bırakınca bilg. bir bakayım dedim..
hepinizi öpüyorum...
hasta kuzular ve anneleri varsa geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…