2008 Kasım Anneleri

Cağancım biraz afilli şeyler ama kuru patlıcan dolmasını ve börekleri perşembeden hazırlayacağım börekleri pişirmeden buzluğa atıcam dolmalarda 3 gün durabliyor zeytinyağlı olacağı için bir makarna salatası ve mercimek köftesi kalacak onlarda kolay :)

sedoşum menü süper hakkaten bayıldım valla bende en kısa zamanda belirlemeliyim ama aksi gibi cuma günüde benim ful dersim var saat 7ye kadar dershanedeyim hangi ara yapıcam bilmiyorum
belki bende erteleyebilirim doğum günümüzü
kuaföre falanda gidecektim o gün ama hiç vaktim olmayacak gibi duruyor herşeyi annemin üstünede yıkmak istemiyorum geçen sefer öyle gibi oldu yazık yine aynı şey olmasın diyorum

benimde aklımdan makarna salatası geçiyor hem bereketli hem pratik ama kısırda olabilir çünkü hem makarna salatasında garnitür benzeri bişey hemde kumpirlerde olursa olmayabilir belki vazgeçerim birde börek olursa tamamdır 3 çeşit tuzlu bir pastamız 4 birde tatlı yaparım yine, çünkü mesela en büyük halam kremalı pasta yremiyor çok az ucundan alıyor en azından o diğer tatlılardan yiyebilir

kızlar yaa nasıl pasta yaptırsam hiç karar veremedim eymenin öyle özel pasta talepleri yok, yesinde hangisi olursa olsun, aydından dün mum alacaktım sınavın psikolojisinden herşeyi unuttum
bir ara fotoğraflı düşünmüştüm sonra ay çokmu demode olur dedim vazgeçtim bilemiyorum valla

ve bu arada kocacım evi bir güzel sildi süpürdü saağolsun ben elimde toz bezi bir yeri siliyorum bir size yazıyorum birde lavaboları ovdummu tamamdır işim
adamcağız iyi çalıştı bugün sofrayı topladı bulaşıkları makinaya attı herşeyi yaptı sağolsun

gülizim tekrar tarfi versene bi bakiim olmadı ondanda yaparım
Mini Kumpir
Malzemeler

- 5 – 6 adet orta boy patates
- 1 çay bardağı bezelye (arzuya göre haşlanmış veya konserve)
- 1 çay bardağı havuç (arzuya göre haşlanmış veya konserve)
- 1 çay bardağı kornişon turşu
- 7-8 adet yeşil zeytin
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- Tuz, karabiber, mayonez
Hazırlanışı
Patatesleri haşlayıp rendeleyin. Tereyağı, tuz ve karabiberini ekleyip karıştırın. Ayrı bir yerde doğranmış bezelye, havuç, turşu ve zeytini karıştırın. Patates karışımını muffin kalıplarına koyun ve ortasına diğer karışımı eklemek için boşluk açın. Harcı bu boşluğa doldurduktan sonra üzerine mayonez ekleyip servis edin.

bu arada temizliğimi bitirdim ohh miss gibi olduk sadece yatak odası ve eymenin odası süpürülecek silinecek
kocacığım süpürüyordu ne güzel oğlumun uykusu geldi gitti yattı yatağına babasını çağırdı kapat diyor makineyi adam da napsın emir büyük yerden mecbur bıraktı o iki odayıda kalkınca yaparız artık bende onun odasının tozunu alırım şimdi korkudan giremiyorum gideyimde yatağımın nevresimini de değişeyim herşeyim yenilensin

bir duş alayım sonrada çıkarız zaen eymen paşa uyanınca, akşamda arkadaşlara gidicez, yarında gidicez bir aksilik olmazsa, sınav yüzünden ertelediğim herkesi hallediyorum bu arada :13:

Beyazım meleğim makarna salatası ile kumpir olmaz evet en azından doğum gününde olmasa bile başka birgün yaparım çok hoş duruyorlar gerçekten :)
Ben mesela kayyu resmi yaptırıcam dikdörtgen bir pastaya içinide istediğim gibi yaptırıcam sende öle bir çizgi karakter yada şekilli kremalı bir model yaptırabilirsin cnmcım
Hmmm gülizim süper gözüküyor çok leziz tadımlık bir tat misafirlerime sunabileceğim kolay bir tarif ellerine sağlık cnmcım

evet sedoşum haklısın bi düşüneyim ben tekrar

doğum günü kutlamasını da pazara alayım diyorum cuma günü saat 7ye kadar full dersin var cumartesi 4-53 kadar var yine ondan sonra kuaföre git bilmem ne yetiştirmesi çok zor olur pazar günü boşum sabahtan kalkarım evimi bi siler süpürürüm, pastalarımı böreklerimi hazırlarım annemde gelir yardımıma, sonra onlar eymenle takılırken en son kuaför işimi de hallederim ohh sen sağ ben selamet
ertesi günde pazartesi zaten tatiliz dinlenmeye fırsatımız olur iyi olacak valla

Hmm bizde Cumartesi yapıp Pazar dinlenicez Pazartesi de iş başı :)
Ayyy nasıl heyecan basıyor yaaa coll olmam lazım ama işte böle günlerde aşırı özen gösteriyorumm
Ohhh valla haftaya da geliyoruz sonrası tatillll 10 gün süper valla bol bol gezip dinlenicem ii olucak bu tatil

sedoş ben yaptım oldu:))
benim menüm bak şöyleydi
ıspanaklı börek
peynirli börek
makarna salatası
mercimek köftesi
mini kumpir
elmalı turta
zeytinli açma
pasta
zeytinyağlı sarma

bayağı çoktu ama güzel oldu
salatayı genelde herkes çok sever zaten
hiç kalmadı:)
diğerleri de bitti
o biçim yedüük:))

nasıl yükleniyor biri bana tarif edermi
bu imageshak midir nedir onda hangi linki vereceğimi bilmiyorum
birde çoklu resim nasıl yükleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…