2008 Kasım Anneleri

sağolun kızlarrr umarım iyileşir ya ne diyeyimm(
derin bende alıcam masa da cailou alıcam ben tvde görüyor anne bundan dyip duruyorr dün trabzonda gördüm 40 tl dediler ee tvde farklısı 69 tl bende karar veremdm hangisini alcam ya ben senin gibi bende kararsızımmm
bende 6 yaşında okuma yazma öğrenmiştim annem okula vermek istedi erken almamışlardı maytabım fiş falan dedin de aklıma ilkokul zamanlarım geldi nasıl geçiyr zman yaaaa....
piroşum yükle videoyu bekliyorum seveyim ekrandan kızımı:))

Kızlarrrr biri beni durdrusunnnn kıtlıktan çıkmış gibi yiyorummmm acayip şiştim yakında 100 kiloluk fotolarımı görürseiz şaşmayın valla

ohh yarasın dicem ama yaramasın yaaa sen böyle fıstıksın tatlım maşallah sana
bende iştahsızım bu ara öğlen çorba içtim sadece canım bişey istemedi bana vuruyor bazennnnböyleeee

hadiii beee ordan seda:)))
100 kilo olcakmışş
yesen de o kadar olmazsın sen yaa
bünye meselesi hiç kilolu düşünemiyrum seni
ben de yiyorum(

geçer inşallah annesi sıkma canını ya zaman öle hızlı akıyo işte bide bakmışız bizimkiler kapıdan anne bekleme akşama arkadaşlarla takılcaz diyip uçup gidiyomuşya banene ya zaman dursun büyümesinler bizde yaşlanmayalım o zaman biz neyle oyalanıcaz öff neysem başaldım yine bediş hayallerine :44:

laviş geçmiş olsuunnn
bizde de öksrük vardı
antibiyotik olmadan geçmedi
aslında belli ediyor kendini
içerden bi öksürükse geçmez ilaçsız
ama alerjik te olabiliryor bazen

Gül gül polip hatunn kendimi şuan patlamaya hazır bomba gibi hissediyorum biri iğne batırsa uçabilirim
Derinim bende düşünemiyorum kendimi 100 kilo hem boy hem yüz kilo yolda gören görüp kaçar mazallah
Lavişim dışardan hoşta aynadan bana pek hoş gelmiyo ya şuan simitler patlamak üzereler ıyykkk

yaaaa biz de kardeşimle diyoruz ki
biz bunları nasıl okula göndercez
aklımız orda kalcak
nasıl emanet edicez nasıl güvenip nasıl bırakacaz(
o günlere pat diye gelmeyeceğimiz için tabiki şimdiki gibi düşünmeyeceğim
ama şu an acayip hatta imkansız geliyor

ayyy sedoşum sorma bende de bi iştah var sorma tatlı yiyorum arkasından tuzlu bişey istiyo cnm ee onuda yiyorum yine tuzlu istiyorum nolcak böyle bilmem hadi senin boyun uzun bende oda yok anacım,tam 50li kilolara düşmüşken yine 60lara çıkmak istemiyorummmmmm

lavişim bakalım yüknmesini bekliyorum hala 2 saat kaldı diyor ama geçer bile:)

ben çatalca da gördüm cailloulu masa 20 liraydı şaka gibi yaa incelemedim ama hiç,acaba alsammı diyorum bende çatalca da bırakırım orsda kullanır zaten evde var anneannesinin aldığı

derin canım ciğere inmemiş çok şükür alerjik dedi doktorumuz bi 3 gün kullanalım öksürük varsa gidicez tekrar ve antibiyotiğe başlıcaz malesef umarım buğrişim de iyileşir canımmm
polipecim sorma canım ya o günlerde gelecek demin hastahanede yattı koynuma nasıl sarılıyor nasıl öpüyor eve bırakırken çok ağldı kuzum ya babannesine vuruyor aldı ebnden diyeakşam olsa da gitsem evime kızıma canım yavrum benimmm
derin ya hangi masayı alcan sen link versene bacımmm

Ayyy piroşum aynı beni tarfi ettin saat 12 de beytinin patlıcan ezmesini yedim sonra markete gidip magnum portakallı aldım tam 4 tane ufak parça yedim ardından mavi yeşilin mısır gevreği arkidiş milka fındıklı top çikolata getirmiş mini konu attım ağzıma diğer arkadaş mavi yeşil bisküvi getirmiş ayyyyyyyyyyyyyy neler oluyor bana tartıya çıkmaya korkuyorum valla yaaa

Valla lavişim eminönünde 25-30 bütün karakterlerde vardı biraz inceledim kaliteli dışarda satılanların aynısı mağazalardan ordan alıyor genelde zaten bende alıcaktım biliyorsunuz ama malum ev küçük birde masa eklemeyeyim dedim annem zaten duyar duymaz tüyleri diken diken oldu :)

işte bunun aynısıydı 40 tl dediler pazarlıkla 35e alırım net daha pahalıı

Son düzenleyen: Moderatör:

afiyet olsun sedoşum ne diyim:)) biz tutamayız gırtlağımız::))

leynn kazık yiyoruz biz ozman burdaaa:)))bakayımda olmazsa netten alıcam bendee yaş gününe kadar alayımmm geç kalmasın....

bak lavişim nete de daha ucuz bulurun belkim

piroş şimdi masasının sandalyesini heryere taşıyor birde tahta olduğu için ağır ıhh ıhh götürüyor heryere:))
mutfak tezgahıın önüne getirip beni izliyor, yatak odasına götürüp uzanamadığı şeylere uzanıyor üstüne çıkıp:)) makyaj malzemelerimi almış geçende:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…