- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #90.041
Kızlarrrr biri beni durdrusunnnn kıtlıktan çıkmış gibi yiyorummmm acayip şiştim yakında 100 kiloluk fotolarımı görürseiz şaşmayın valla
sağolun kızlarrr umarım iyileşir ya ne diyeyimm(
derin bende alıcam masa da cailou alıcam ben tvde görüyor anne bundan dyip duruyorr dün trabzonda gördüm 40 tl dediler ee tvde farklısı 69 tl bende karar veremdm hangisini alcam ya ben senin gibi bende kararsızımmm
bende 6 yaşında okuma yazma öğrenmiştim annem okula vermek istedi erken almamışlardı maytabım fiş falan dedin de aklıma ilkokul zamanlarım geldi nasıl geçiyr zman yaaaa....
piroşum yükle videoyu bekliyorum seveyim ekrandan kızımı:))
Ayyy piroşum aynı beni tarfi ettin saat 12 de beytinin patlıcan ezmesini yedim sonra markete gidip magnum portakallı aldım tam 4 tane ufak parça yedim ardından mavi yeşilin mısır gevreği arkidiş milka fındıklı top çikolata getirmiş mini konu attım ağzıma diğer arkadaş mavi yeşil bisküvi getirmiş ayyyyyyyyyyyyyy neler oluyor bana tartıya çıkmaya korkuyorum valla yaaa
leynn kazık yiyoruz biz ozman burdaaa:)))bakayımda olmazsa netten alıcam bendee yaş gününe kadar alayımmm geç kalmasın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?