2008 Kasım Anneleri

haha teyzeleri ailecek yaptik bitirdik,ohh hepimize gecmis olsun.. :)

am avarya cocugu nkeyfi yerine geldi,göbegi sisti simdi baktim inmis..bi b....k bu kadarmi degerli olur be..

krem sürdürmedi aciyoe diye ama yine deniycem,bide gidikalniyoru mdiyor nerden duyduysa hic acmiyor.

piroş yaramazlık edeceği şeyi bulmuş annesi kolay gelsin sanaaa
çilekom alemsin heee valla yeri geliyor çok değerli oluyorrr bizde yaşadık bi ara:)))
demek gıdıklanıyormuş koca adam yerim ben onun çok bilmiş dilini

geçmiş olsun dokundurmazlar benimkide iki haftadır kaşıyo popoyu huylandım bakıyım diyom kaçıyor yıkayalımmı diyor hıh tamam diyor yıkanınca geçiyo kaşınma muhabbeti kurt murt olurmu diye korkuyom aralıkta 2 yaş kontrolüne götürecem çocuğu 1 yaşından beri dr a gitmişliğimiz yok gaita testi tam kan sayımı bide boğaz kültürüne baktırıcam kreşede vericem raporu ama bu kaşınma olayıda korkuttu daha öncemi götürsem acep

bende kuzularımı uyuttum geldim.. kendimede corn flakes oh iyi geldi...
bu ara benim aylık misafir gelecek diye neler yemedimki daha geçen ağlayan kekden yaptım oh iki günde bitti valla gerçi bir tabakta komşuya verdim ama... hatta tepside güzel görükünce re4smini çektim KK da kek ve pastalar bölümüne koydum tarifi buda benden diye..:))

çileğim hadi gözünüz aydın canım...
lavişim geçmiş olsun kuzuya ..
benim kaanda bugün öksürmeye başladı az az..
geçen babamız saçlarınıo 4 numaraya kesti güzel oldu banyoda yaptırdım odaları serindi ama çok değildi gece üstlerini açtılar sanırım kerem zaten yarısını bizim yatakta geçirdi ertesi gün hastalandı ama bugün iyi inş. kaanda olmaz ben ilacını içirdim her ihtimale karşı...

sedoşum afiyet olsun kuşum ama çok karışmış hakkaten yediklerin...

piroş hadi inş. video işi olurda görürüz kuzuyu..

ayyyyyy bu oğlanla sokağa çıkılırmı hiç
Allahım heryeri birbirine kattı her girdiğimiz mağzadan verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz diye çıktık
önüme pankart asıcam yakında :))
neyse dolan dolan geçen gördüğüm montla bide ona uygun çanta aldım
ama nasıl aldım bide bana sorun
uyuz cevriye bırakıp kaçmiim diye 50 kere aradı alıcan dşimi alıcan dimi diye
ondan sonra şöylede böyle diyo utanmaz
kızlar valla kaynanalarınızın kıymetini bilin bebelerine bakanlar için diyorum valla nimet şekerler

Kızlar başımı kaldıramıyorum işten, midem bulandı yaa((

Maytabım bebeyle alışveriş akıl işi değil yıvrım.Cevriye ye yıkacaktın Behlülü..Ben hiç cesaret edemem valla. Sadece bizim orda Bim e ve oyuncakcılar gidiyoruz beraber(

Laviş geçmiş olsun kuzuna..

Nazlım öksürüğünüz artmaz umarım.Sabah bizde biraz tıngırdadık, inşallah devamı gelmez..

Polipe hatun götür tontişi ya.Ne kadar erken o kadar iyi:)

selam kızlar bugün giremedim nete sabahan derslerim vardı saat 13.00e kadar sonra eve geldim yemek yedim hemen çıktık oğlumla parka gittik saatlerce oynadık hava çok güzeldi yazgünüydü adeta kot montum vardı onunla bile sıkıldım sadece bady ile durdum o derece yani oradan biraz yengeme geçtik ordada çocuklar oynadılar beraber falan eve geldik kocamı bekliyorum yemekleri hazırladım
dün akşam eymen mutfaktezgahından aşağı düştü hemde mermer zemine kafasını çarptı çok kötüydü çok acile gittik kafa travması yüzünden röntgen falan çektiler oğlum korkunun etkisiylede gerildi tabi bugün birazda o yüzden parka gittik kumda oynasın elektriğini atsın biraz diye yavrum yeni yeni kendine geliyor

iyi akşamlar,
bizde yemeğimizi yedik geldik.. ama kzular yemedi bende onlara pilav yaptım demleniyor...babamız gece 12 ye kadar çalışacak birazdan çıkar...
maytabım zor oluyor ya geçen bizde öyle bunlara cici alırken kendimede bir kaç parça bişey aldım hemde bayramlık olur diye mağazanın altını üstüne getirdiler senin yine bir bıdık biz iyice çoştuk ama baya yüklü bir alışveriş olunca kimseden ses çıkmadı..:))))

yasminim inş. anılda hastalanmaz havalar bir açıp bir kapıyor çocuklarda etkileniyor bu durumdan...

meleğim çok geçmiş olsun eymen kuzuya.. ALLAH korumuş ya ama bugün iyi yapmışınız üzerindeki elektiriği iyi atmıştır..

iyi akşamlar kızlarrrr
kocişim ikişer bira almış yanınada rufless tabi kii ımmm vallahi accayip ii oldu kuzum da akşam 19.00da yattı bakalım kaçta kalkacak sabah....
meleğim ya allah korumuş kuzumu geçmiş olsun canım ii yapmışsın gezdirmeklee

gunaydınnnn
valla netsız olmak ne zor ısmıs
gırmıs hayatımıza eksıklıgını hıssetırıyormus

ısyerımde arıza vardı dun ogleden sonra gıderıldı
ben o saate kadar jet ıle baglanmaya calıssamda yavaslıgı benı cıldırttı kapattım
allahtan sımdı halloldu sorunumuz
erken cıktım yıne dun
gıttım kuzumla oynadım
eve gıttıgımde bana anneannesı ve dedesıne kızdıgını anlattı
dısarı gezmeye ve kuslara yem atmaya goturmuslerdı kuzumu
yaramazlık yapmıs
dedesı ona kızması gerekırken o dedesıne kızmıs
cok mu ozguvenı gelısmıs cocuklar oldu bunlar yoksa yaww

gecmıse hıc bakmadım
meraktan da oluyorum ama bırıkmıste ıslerım var
ara ara bakabılırım ınsa allah
sızde ne var ne yok

bugun dogan bebıs var mı ben cok uzakta kaldım yaww
takıp edemedım

Günaydın canlar..Yine çok işim var.Kabus oldu bu son ay.Az önce eşimi aradım.Ufaklık uyanmış, babaanneye götürmüş koca.Anne nerde, gelmedi mi diye soruyomuş..Kuzum ben nasıl bırakıp geliyorum buraya(

Lorem günaydın.Biz farkedemiyoruz ama onlar büyüyolar.Artık kişilikleri şekilleniyo.Bizim gözümüzde bebekler halen:))

Bugün Arda Paşanın doğum günü.Allah uzun ve çok güzel bir ömür nasip etsin.Doğum günü kutlu olsun..

03.11.2008 / 03.11.2010 BUGÜN 2 YAŞINDA Annesinin Meleği,Annesinin Dünyası,Annesinin Biricik Kuzusu Seni Çok Ama Çok Seviyoruzzz...
İyi ki doğdun iyi ki varsın hayatmıza renk kattın yakışıklı prensim.
Allahım seni hep düzgün insanlarla karşılaştırsın,kem gözlerden korusun her daim mutlu,sağlıklı ol ve hep hayatın güzellikleriyle yaşa cnm oğlummm ARDAM

Günaydın canlarımmm
Teşekkür ederimmm kızlar sağolun off bugün çok duygusalım 09:55 2 sene öncesi geliyor aklıma :)

Buarada Meleğim çok geçmiş olsun yaa Allah korumuş tatlım herşey anlık bu yüzden de ne kadar korusakta olacağı varsa oluyor malesef

Geçmişi okuyamamıştım.Şimdi geçmiş olsun deyince gördüm.Çok geçmiş olsun Beyazmeleğim.Dün de Anıl ben mutfaktayken ortalıktan kayboldu.Babası maç seyrediyo tabi.Barış çocuk nerde diyorum, senin yanında değil mi diyo? Odasına gitmiş , karanlıkta çalışma masasının üzerine çıkmış oturmuş, yaşı yaşıyom, çalışıyom diyo.Ay nasıl korktum.Bir düşse mobilyalar arasında kafa göz kalmaz.Hemen yanında komidin ve yatağı var.Eşime kızdım bir sürü.Hiç boş bırakmaya gelmiyo bu veletler.Ummadığımız şeyleri yapabiliyolar maalesef.Tetikte olmalıyız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…