2008 Kasım Anneleri

maşallah buğrişkoma zehir gibi bu çocuklar yaa
buraya kuş konmuşu yapıyo kendi dilince buuuu okuunananna bılı bılı bılı bılııı:)))
bizimki masasına oturdumu gözü hiçbişe görmüyo babası geliyo ona bile babamm diyo devam ediyo ki normalde yapışık ikiz gibi gezerler evde

kız bende 10dan ileriye gitmiyim motoru yakmasın genç yaşta diyodum öğreteyim bari allahın şebeği buğraya bak sen

sorma polipe
şimdi harflere taktı
öğretsem hepsini öğrenir kesin
ama okulda zorlanır diye korkuyorum
birde el yazısı hikayesi var
kafası karışmasın
ama
A B C D Y ve daha aklıma gelmeyen birçok harfi biliyor
ve soruyo bu ne diye
öğrenmeye hevesli hep böyle gidermii sanmıyorum ama(

derincim abisinin bentenli masası tam sıpaya göre oldu şuan
abisi fazla kullanmamıştı zaten anası sürekli kaldırdığı için:))
saandalyeside minicik totoşumuza göre
ben tavsiye derim bu karekterli masa sandalye takımlarını çok kullanışlı ve sağlam ben bile oturuyorum bazen sandalyeye:))

derincim kafası karışır falan diyolar ama inanma
fatih 4 yaşında okumayı sökmüştü hem yazıp hem okuyodu
1 sınıfta millet ağlarken öğrenmiyo diye biz çok rahat etmiştik
inşallah memoda öğrenir diyorum benn
güzel yazıdada hiç zorlanmadı canım

hımmm al diyosun yaani
alacam aslında da karar veremedim
60 tl joker
bizim orda bi oyuncakçıda 25 tl
ne farkı var biraz daha kalitesiz
benim için önemli olan sağında solunda çapak kıymık falan olmasın diyorum
galiba 60 tl bayılcam

ewet korkunç bi beyinleri var ama bende korkuyorum ben 5 yaşında okumayı yazmayı biliyordum ilkokul 1e 6 yaşında başladım ama çoook sıkıldım 1.sınıfta herkez fiş kesip fasulye çubuklarla harf öğreniyordu bende öğretmenin yanından eksik etmediği cumhuriyet gazetesini okuyodum en arka sırada

Son düzenleme:
Anılda r leri v diye konuşuyo.Normalde y ile söyler çocuklar.Çok komik oluyo.Annelev babalav ne yapıyoşunuş diyğlum evlen benimle aşığım diyorum.Evleniv ama babayla evlenmiyovum diyo..Olur mu diyorum oluv oluv diyo:))

hadi yaaa:)))
öğrensinmi diyosun 4 yaşında mı öğrendi vaay canınaaa (ben de buğra gibi başılıyım)
bizim öyle bi tandıık vardı
o normal okulda yapamadı ama ileri zekalı imiş biraz
istanbul erkek lisesinde böyleleri için bir bölüm varmış oraya gitmişti çocuk
kardeşime mesela okula gitmeden ben öğretmiştim küçükken
okulda öğretmeni beni çağırmıştı ona ayrı ders veriyordu evde ben anlatıyordum
aslında 2.sınıftan bile başlayabilirdi o zaman
ama derslerde çok sıkılıyordu banu mesela
onun gibi olmasın dedimdi

offffff yoruldum yaaa.. faceden tarkan açtım dinliyorum işim olmaz şarkısını çok sevdiler ortaya atlatık oynadık hatta ıslak mendillerle halay çektik kaç kere dinledik keremde iyi olmuş oda baya oynadı..
bugünde öyle kötüyüm ki misafirm gelmiş belim karnım feci ağrıyor...

ah ıcırım ah işde bazen odunlaşıyorlar sonrada unuıtturmaya çalışıyorlar..
maytabım seni iyi sinirlendirmiş kociş yaa tavrın baya net ve sert..
sarı kafaya da afferin yavaş yavaş açılıyorlar çok seviniyorum bende...
bizde bu ara hamaratız yemek pişiriyoruz benim küçük tencereleri getirp ortaya yemek pişiriyorlar birde getiryor ye diye.. bende hamur humur yiyorum hoşalrına gidiyor... birde üstüne plastik bardağı kapmış gelmiş kerem anne çayy çayy diyor oğlum üstünün çayını bile düşünüyor..

polipecim bende 5 yaşında öğrendim okumayı ama okula almadılar beni
şimdi bizim zamanımızdaki gibi fiş falan yok
ve yeterince zor
diğerleri hem harfleri tanımaya hemdegüzl yazı yazmaya çalışırken fatih sadece güzel yazıyı kavramaya çalıştı valla şekercim ben erken öğrenmesi taraftarıyım

masallahh cocuklarımıza yaa
bızımkıde saatı sorunca on dıyor popoısunu gosterıyor kendı kendıne sarkı soyluyor cızgı fılme felan dogru duzgun hıc bakmıyor ama acayıp sarkı dınlıyor belkı ılerde bır popstar olur ne dersınız

maytabım ben okula gıderken kız kardesımde benle bırlıkte ogrendı okuma yazmayı hıcte zorlanmadı hep basarılı bır ogrencı oldu anadolu lısesınde okudu sımdıde doktor olduu cocugunuz alıyorsa bence ogretın elınızden geldıgı kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…