2008 Kasım Anneleri

aslında evet başarılı oldukları bi gerçek
öğretmek lazım demekki:))
anama söyliyim de öğretsin
kadına öğretme dedim baya bi zorlandı
oyun olarak güzel oluyor çünkü bu iş
zaten skılıyor evde

kizlar co kacil kabizliga ne iyi gelir,deniz iki gundur cok zorlaniyor ve yaparken agliyor.bisiy deyin hadi cok uzuluyorum simdi yine agliyor

keçi boynuzu pekmezi sizde zor buluınur hem uzun vadede geri dönüş olur sanırım 1-2 gün siz o kadar beklemezsiniz çaresiz kalırsan en hızlısı zeytin yağı hem ağızdan hem popodan ama koca çocuk poposuna nasıl müdahale edicenki bende bebeklere deneyenleri gördüm çok hızlı işe yarıyor ama sen bilirsin çilekk

kizlar co kacil kabizliga ne iyi gelir,deniz iki gundur cok zorlaniyor ve yaparken agliyor.bisiy deyin hadi cok uzuluyorum simdi yine agliyor
tatlım mercimek çorbası iyi gelir,mercimek kolay kaka yaptırır demişti Duru Okyanusun doktoru.yalnız içine havuç ve patates koyma,bir de mutlaka yulaf koy,yulafda çok güzel çalıştırıyor.birazcıkta zeytinyağ koy içine.
salatalık,kabak,kuru kayısı,incir,bunlarda iyi gelir.
pirinçli bir şey yedirme.bol sıvı ver canım.armut da iyi gelir.kepek ekmeği,şimdilik aklıma gelenler bunlar

çilek nasıl besleniyorda kabız oldu onun motorun şimdi cayır cayır çalışması lazım bol kabuklu meyve ve mercimek kaliteli dışkılama sağlar diye biliyorum en azından bir öğün verebilirsin

Çileğim çok canı acıyosa ılık suya oturt canım.Kayısı hoşafı içir severse..Daha kolay yapar.Geçmiş olsun.

Saphişim ben iyiyim bugün şükür canım.Henüz hasta olmadım.Teşekkürler..

çileğim benim keremde bazen öyle zorlanıyor hemen kulak çubuğuna zeytinyağ sürüp poposuna azcık sürüyorum (altıonı değiştirir gibi yapıyorum anca ben sürünce anlıyor ama ayaklarını havada tutuyorum ben)sütünede azcık ekliyorum yada meyve suyuna bir iki saate kalmadan çıkarıyor..

Beslenmemiz simdiye kadar cok iyiydi beyaz ekmek hic yemez deniz hep esmer ekmek.ama bir haftadir biraz bozuldu düzeni.babasiyla disarda yemisler,dolayisiyla eve gelince tok oldu corba icmedi.sanirim ondan oldu.yoksa hic kabiz olmazdi.gayet iyiyydi düzeni.keci boynuzu pekmezi var evde,birde z.yag deneyim co ksaolun dönerim yine

Bi kakaya bu kadar sevincegimi hic tahmin etmezdim,saclari bile terlemis kuzumun ama yapti vallahi yapti hemde kocaman..ayy cok mutlu oldum cocugu nelleri buz gibi olmus saclar ter icinde bi geldi anne basardim yaptim dedi :)))))) kakasini kutladik ohh cok rahatladim..

cok saolun fistiklarrrr,simdi mercimek koydum onuda iciriiim..

slm fıstıklar
safişim,hilalim çok geçmiş olsun ikinize de
çileğim gözünüz aydın başarmış deniz oğlan:) kızların söyledikleri işe yararda zorlanmaz inş.bidaha yaparken

piroşta yazıyo heryere masasına oturuyo anne boyama yapıcam diyo karalayıp duruyo:)
çok tatlılar bunların hepsi hepiciğini tek tek yemek istiyoruuumm
benim cimcime bıcr bıcır bi konuşuyo görseniz kelimelerin en sonunda cırtlak cırtlak bağıyo çok komik:)
bazen çok şaşırıyorum söylediklerine nasıl öğrenmiş bunu diyorum, ne öğretsek kapıyorlar hatta öğretmediklerimizi bile

face ye videosunu yüklemeye çalışıyorum ama video 3dk çok uzun sürüyo bakalım yüklenecekmi
dün çekiyim dedim mini mini bir kuşu söyledi şaşırdım ben söylüyodum arada öğrenmiş:)
çok komik söylüyo pek anlaşılmada da:)

Son düzenleme:
valla bizde yapmış kadar olduk
ne zordur biliriiiim allah birdaha vermesin
küçücüktü öyle olmuştu buğra
kulak çubuğu ile yardım etmiştim ellerim titreyerek ağlayarakk(
ayyy çilek oraası tahriş olmuştur ya biraz krem sürseydin

selam kızlarr
doktorumuzdan geldik kızım bikaç gündür öksürüyor sadece kuru bi öksürük fakat rahatsız etti beni bende götürdüm doktora üşütmüş kuzum ilaçları 3 gün kullanıcaz geçmezse antibiyotiğe geçicez inşallah azalır kuzumun öksürüğü(

Çilekom gözünüz aydın yavrum bnm nasıl da zorlanmış
Piroşum derinim bi toplanalımda ısırayım şu bıdıklarııı anlattıkça zor tutuyorum kendimi
Lavişim geçmiş olsun yağmuruma inşallah geçerde antibiyotiğe gerek kalmaz

Kızlarrrr biri beni durdrusunnnn kıtlıktan çıkmış gibi yiyorummmm acayip şiştim yakında 100 kiloluk fotolarımı görürseiz şaşmayın valla

tombik seda can boğazdan gelir yiyinn gariii iştahlarımızı çocuklarımıza bırakabilseydik miras bırakır gibi şimdiden ne güzel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…