2008 Kasım Anneleri

Wooooww süper olur yapabilirsenn bayılırımmm ama nasıl getiricen zor olmaz mı kuzum

Laivişim valla keşke gelebilseydiniz hep beraber bir buluşabilseydik ne güzel olurdu değil mi :)

ben geldım

krıkom hayırdır canım nıye sıkıyorsun kendını bu kadar
sukret halıne canım soylemek kolay bılıyorum ama
kuzuları dusun canım

ben pek bır gezentı oldum yaww
ısı bırakıp gezıp gezıp gelıyorum
kendıme bayrama bır pantolon aldım
uzerıne bırseyle begenemedım
kuzuma da bot sıparısını verdım cok cıcı
ama numarası yoktu aksama da onu alıcaz ınsa allah

güle güle giy pasinim bende ardaya bot alıcam hani şu catler var ya çok hoşuma gidiyor renkte kararsızım ama montuna uygun alıcam ikisi takım gibi olsun die aslında zarada kaşe mont beğendim kahverengi onu alacaktım ama malesef 2 yaşa kadar var küçük gelir diğer kaşeyi beğenmedim bu yüzden de kararsız kqldım kaşe bulmak çok zor varsa bildiğiniz bir yer kaşe kapşonlu yazında bi bakem fena takmış durumdayım çok hoşuma gidiyor

Sende mi catlerden bahsediyordun
Çok tatlı duruyorlar bayılıyorum ben sarı çok hoşuma gidiyor kahve kaşe montla hayal etmiştim olmadı şimdi lacivert kaşe bulursam güzel ve uygun lacivert bot alıcam

evet canım
ama ben tereddutluyum
yurumede zorlanır mı acaba dıye dusunuyorum
hos aldıgım yer sureklı ayakkabısını aldıgımız magaza
degısım yaparız dedı

aksama eklerım fotosunu

selam..
krikocum hayırdır kuzum.. bol bol açık havaya çık derin nefes al..
bol dua et..mutlu olmak için en büüüyük nedenden sende 2 tane var ne mutlu sana..
saçını filan değiştir istersen aman diyeyim..

diğer yakanın maşallahı var çok aktif..
ne güzel buluşuyorsunuz iyi eğlenceler..

Ya ben ortapedik buldum fiyatı da 59 tl çok uygun denemek lazım rahat giyebilirmi die ekle cnm erak ettim
Mellacım toplu doğum günü yapacaktık ya o buluşma bu pasinim ve mellacım katılmak isterseniz beklerizzzz

Son düzenleme:
59 lira çok iyi fiyatmış seda
ama bot pek kullanışlı olmaz gbi geldi bana
hem bence gerek yok
dışarda yürümüyorlar sonuçta
tabi zevk meselesidir ama ben bunları bile giydirirken bileklerini incitmekten korkuyorum
botla uğraşamam açıkçsı:)
hem sen daha yeni ayakkabı almadın mı kızım
ne güzeldi işte
bi bağcıklarını değiştirdir devam et
zaten devamlı ayakları büyüyor hep masraf
yazık valla

annen gibi konuşmuş olabilirim:))
bilmiyorum annen böyle konuşurmu ama genelde analar böyledir yaa:)
paranızı biriktirin harcamayın vara yoka aaaaa:)))

Derinim genelde zaten fiyatlar bu civarda uygun dediğim hem ortepedik hemde bot olmasıydı cnm ya sen zaranadan aldığımı diyorsun dimi ama normal ayakkabı nebileyim kışın dışarı çıktığında üşümez mi kıs onlarla bot daha sıcak tutar gibi geliyor bana ondan bot alayım dedim bide çok hoşuma gitti

:)) bilmem kar yağarsa kar topu oynayacakmıyız onlarla.hasta olurlar gııı yapamayız biz:))
yaw gittiğimiz yerler kapalı avm veya ev
ne biliyim bana gereksiz de sen bilirsin tabi canım
giydir bak orda bi yürümesine filan
benimki öyle bileğini sıkan saran şeyi giymez mesela
takıntılıdır:))

seda nerde kız 59 lıra
bır de bulusmanız nerede tam olarak

derıncım bende bot konusunda kararsız kaldım ama
bızım ıcın ıhtıyactı ayakkabı
ben zamanına ve ayagına gore alıyorum cok sık ayakkabı alısverı yapmam kuzuya
zıra zaten ayakkabısının bırını cok sevıyor
cıkacagımız zaman hemen onu cıkarıyor ayakkabı dolabından
bakalım yenı aldıklarıma alısacakmı

Deli güldürdün beni evet annemde der ama bot kışın lazım olur nebiliim işte özendim :) her sene zaten ayakkabı alınıyor bu sene eğer botuda alırsam ev ayakkabıları hariç 3 ayakkabı olacak biri beyaz herzaman giyilmiyor biri senin gördüğün siyah bide bot işte napan anam valla Ardaya almaktan kendimi unutur oldum şu markofoniyi hergün kontrol ediyorum ardaya uygun güzel birşey çıkarsa alayım die yada avmye gittiğime direk çocuk mağazalarına dalıyorum bi yandan da üzülüyorum haftaiçi çocuk hep evde bi haftasonu çıkarsak giyiyor ölecene dolapta duruyor yep yeni mesela doğum günü için yep yeni gömlekleri var hatta dün bi arkadaşımda almış ardaya hediye bayramda ki gömleğini giydirip kravat mı alsam diorum baya şey aldım bir daha masraf yapmıyayım müsriflik olucak zaten doğum gününde de gelicek yep yeni kalıyor öle dolapta yazık valla

Offf arda da çok takıntılı ama birşeyi sevdimide çıkarmak bilmez mesela o siyah ayakkabıyı aldığımda bayıldı beyazları giydirdiğimde istemiyordu hemn siyaha yöneliyordu :)
Denettiricem zaten bakarım bi rahat edicekmi die yada nebileyim bak aklımı karıştırdın hacııı bakacam artık :)
Pasincim piroşlarda buluşucaz toplu doğumgünü yapıyoruz herkes bir çeşit yiyecek yapacak pastayı piraye 2 şeklinde yaptıracak bizde gittiğimizde payımıza ne kadar düşerse ödeyeceğiz vs vs katılmanızı isteriz eğer müsait olursanız 14 kasım Pazar günü yapıoruz

Pasinn kıs sen ne kadara aldın heryerde 50 ile 70 arası mağazalarda bi yeşil kundurada pahalıydı 90 tl di
Benim dediğim ortapedik olan bizim orada sadece çocuk ayakkabıları satan bir mağaza ve 59 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…