2008 Kasım Anneleri

sedacım aynı bende senin gibiyim avmye gittiğimde hemen çocuk bölümüne geçiyorum bizim botumuz var kırmızı bide hediye geldi hatta 3 tane geldi hemde ortopedik ve deri içi yünlü dışarda alsan tanesi
120 tl falan ama babamın arkdaşı yolladı bize çok kaliteli bende demin bi mağzadan kot aldım kızıma küçüldü geçen senekiler ne yapayım yabi tane aldım boru paça çok tatlı eklerim resmini...

ben çok alıyorum ca dan ama ucuz şeyler pek kaliteli değil açıkçası
pahalı alacaksan tamam var bişeyler ama her zaman da olmuyor falan
geçen 3-4 parça bişey 260 tl tuttu ben de şaşaırdım

Lavişim yağmur prensesi kısmetli baksana 3 tane birden gelmiş :) bir yandan heves edip alıyorum bir yandan da fazla giyemiyor die üzülüyorum dolapta öle ce duruyorlar evdeyken eşorfman giyiyor genelde rahat oluyor gezmeye gidersek yada haftasonu bizle çıkarsa giydiriyorum bi

mrb hatunlar
tam işlerimi bitrdim girdim nete piroş uyandı:)
ıcırım evet öksürüyo azcık piroş videoda da belli sağol cnm

meleğim çok geçmiş olsun eymen e allah korusun hepsini.....

sedoşum yakışıklı oğluşumuz arda iyiki doğmuş çok seviyoss onu senide:)

ben geçen sene almıştım zara dan bot, normal fiyatı 90 dı ama ben indirimden almıştım bu sene yine indirimi bekliycem

polipecim gap ta çoook güzel şeyler var ama pahalı arada alıyorum ben ilk bayramlığı ordandı kuzumun saklıycam hep:)

amincim,lorem beklerim sizi de 14 kasımda...
loreeee kandır kocişini yenibosnadayım ben bakırköye çok yakın 5dk lık mesafe, eşin y.bosnayı bilmiyorsa bakırköy de sen belki getirir:)
istanbulda olan diğer arkadaşları da beklerim karşıda olanlar size diyorumm maytap vardı birde başka varmıydı??

h&m 6 kasımda forum ist.da açılıyor ama benim kociş hiç sevmiyo forumu çok büyük olduğu için yorucu oluyo çok vede çokk sıkılıyo
haramidere nin orda da torium diye bir avm açıldı orasıda felaket büyük biryermiş dışardanda belli zaten hangi mağazalar var bakmadım ama

Teşekkür ederim piroşum sağol zaranın indirimine arda doğmadan önce rastlamıştım inanılmaz ucuzdu şok olmuştum baya da güzel şeyler oluyor bir daha da rastlayamadım büyük indirimine ne zamana denk geliyor indirim die görüyorum ama fiyatlar çokta farklı değil o indirime bakırköy capacitye rastlamıştım hatta indirimlerde arıyoruz demişlerdi tel bırakmıştım ama dönen olmadı bağa da haber ver kuzum indirime girdiğinde :)

pırosum coksaol canım davetın ıcın
soz veremıyorum ama kocıs getırırse de seve seve uca uca gelırım
kısmet dıyelım

sunnet dugunune davetlıyız hafta sonu
ne hedıye alabılırım sunnet cocuguna

kızlar pazara gittim kızıma cailou eşofman takımı aldım kırmızı çok güzel delirecek akşma sevincinden:)
cüzdanda para fazla gliyor bana galiba durmadan bişeyler alıyorum

sorma seda her zaman yapmıyorum da arada oluyo işte:))
ya herşeyim küçüldü ya benim
ha zayıfladım ha zayıflıycam diye bişey almadan idare etmeye çalışltım
ama bi yere kadar dayandım hala da pek bişeyim yok(
kolay değil iki dakkada yeniden dolap düzemiyorum
kredi işleri bizi geriyor biraz

akmerkezde ki indirimler farklı oluyor ya genelde çok fazla şeylerde olmuyor bakırköydekini takip edemiyorum kuzuşumm
Blukeyi bende seviyorum zara blukey ve lcw erkek için çok şeker şeyleri var

şükür evin işleri bitti..
kuzularda uyuyor.. kahvemi aldım geldim...
lorecim sünnet çocuğuna saat olur swet artı çamaşır takımı olur yakınsa altın olur ..

derinim sen kendine mi aldın bende buğraya aldıın sandım :) hoş artık çocuk kıyafetleride büyüklerin
kıyafetleriyle aynı fiyatta güle güle giy şekercim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…