2008 Kasım Anneleri

canım benım aldıgımda ortopedık
cocuk ayakkabısı magazasından aldım tum papılerını aynı yerden aldım zaten
90 dedı ama ındırımle nakıt 75 verdım

gelmeyı cok ısterım aslında
bakırkoyde oturuyor degıl mı pıros
kocıko arıza cıkarır canım yaa

Yinede ii almışsın her yer farklı fiyata veriyor sanırım ben baya uyguna bulmuşum sen nubuk mu aldın deri mi bnm nubuk olanlar daha çok hoşuma gidiyor bi deneteyimde bakalım rahat edecek mi ona göre
Piroş yenibosna da oturuyor sen bilirsin cnm durumuna göre bak eğer müsait olursan bekleriz telim var ne de olsa sende haber verirsin

nubuk denıyor herhalde ne bıleyım
ben pek anlamam o ıslerden

yenıbosna nerede onu bıle bılmıyorum ama
olur ya belkı kocıko benı mutlu etmek ıster
oyle bır surprız olursa ararım canım
ne demıs atalarımız
olmaz olmaz deme, olmaz olmaz :))

offff canım benim yaaa,nasıl acımıştır canı,nasıl korkmuştum kuzummmm benimm.Allah korumuş be meleğim,Allah beterinden saklasın yavrum,çok geçmiş olsun
ah be canım yapma böyle kendine,aç bir neşeli müzik,azcık kapat baby tv yi,git bi duş al,biraz makyaj yap.Git mutfağa bir kek çırp,azcık havan değişir.salma kendini tatlım benim.ben de çıkıp gelemiyorumki sana şimdi.kız uyuyor zaten.sonrada yemek faslı.Yine de bi bakiim,gelecek olursam ararım zaten

Offf ne yaptın pasikomm yaaaa uyuyan yılanı uyandırıyorsun heee :)
Ben öğlen toplantı nedeniyle yemek söylendi dışardan onu yedim tatlı da dağıttılar hüpledim kolamıda ,içtim ama pis boğazlılık işte hala kola içmek istiyorum çikolata yemek istiyorum sanırım regli yaklaştı
Saphişim hoşgeldin

saphişim hoşgeldınn
sedos aynı durum bende de var malesef hastamız vardı kan verdım ona baglıyorum
ayy cok kotuyum sureklı yemek yemek ıstıyorum bunalımda da degılım reglım yaklastı ama bu kadar da yemek olmaz dımı

yok canım yazın cok zayıftım 60 olmustum pazar gunu tartıldım 64 u gordum kendıme dur demem lazım olmuyor bu aralar canım acayıp derecede hamburger ıstıyor evde burgerle kendım yaptım kesmedı burger kınge gıtmem lazımmmm

Polipim gri mothercarde de var hatta bnm orda %45 indirimimde var ama gri istemiyorum ben ya lacivert ya kahve
Gap’e arada bakıyorum fiyatlar zarayla aynı neredeyse hatta nidirimdeyken 10 tl thşirt doluydu baya uygundu terlikler 19 tl falandı

sedosum boyum 160 sınırdayım su anda 1-2 kıloyla portlerım nısanda baslamayı dusunuyordum dıyet ıcın bu gıdısle subattabaslıycam
zaraya baktım ama cok guzel bısey goremedım kız esyaları guzel ama bayan kısmını pek begenmedım

Son düzenleyen: Moderatör:
HM diye bir yer açılıyormuş
dün minibüste yanımdaki kadın sordu bana
durup dururken açıldı mi biliyomusun falan diye
ay bi şaşırdım hemde bağırarak konuşuyor biraz
amerikada vardı dı diyo
çok ucuzdur
ama burda istiye park da pek ucuz olmaz herhaledi dimi falan filan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…