- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #90.121
offff canım benim yaaa,nasıl acımıştır canı,nasıl korkmuştum kuzummmm benimm.Allah korumuş be meleğim,Allah beterinden saklasın yavrum,çok geçmiş olsunselam kızlar bugün giremedim nete sabahan derslerim vardı saat 13.00e kadar sonra eve geldim yemek yedim hemen çıktık oğlumla parka gittik saatlerce oynadık hava çok güzeldi yazgünüydü adeta kot montum vardı onunla bile sıkıldım sadece bady ile durdum o derece yani oradan biraz yengeme geçtik ordada çocuklar oynadılar beraber falan eve geldik kocamı bekliyorum yemekleri hazırladım
dün akşam eymen mutfaktezgahından aşağı düştü hemde mermer zemine kafasını çarptı çok kötüydü çok acile gittik kafa travması yüzünden röntgen falan çektiler oğlum korkunun etkisiylede gerildi tabi bugün birazda o yüzden parka gittik kumda oynasın elektriğini atsın biraz diye yavrum yeni yeni kendine geliyor
ah be canım yapma böyle kendine,aç bir neşeli müzik,azcık kapat baby tv yi,git bi duş al,biraz makyaj yap.Git mutfağa bir kek çırp,azcık havan değişir.salma kendini tatlım benim.ben de çıkıp gelemiyorumki sana şimdi.kız uyuyor zaten.sonrada yemek faslı.Yine de bi bakiim,gelecek olursam ararım zatengünaydın
kızlar içimde bi duygu var dışarı çıkartıp atmak istiyorum kalbim acıyor sanki beni mutsuz edicek hiç bi olay yaşamadım mutsuzmuyum onuda bilmiyorum içimden haykıra haykıra ağlamak geçiyor göz yaşı akıtamıyorum şuan yürüyüş yapmak isterdim kendimi sokağa atıp bağarmak depresyona giriyorum vebu hiç hayli almet değil ben bu hallerimi iyi bilirim bu hallerim çok tehlikeli yatağa düşürüor beni bir an önce geçsin bebeciklerime bakmam lazım wc ye bile gidemezken depresyonun hiç sırası değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?