2008 Kasım Anneleri

Al benden de o kadar lavişim dolap taşıyor neredeyse ama ben hergün iki saat dolaba bakıyorum köz köz ömerde gıcık oluyor annemlerde bir sürü şey var sen hala ne giyicem derdindesin die herşey malesefki nefret ettiğim kararsızlık huyumdan kaynaklanıyor

Son düzenleme:
heyo masallah ne cene bea,oku ok usasi oldum..

ardammm canim kuzum bide burdan kutlayim yeni yasini,sedosum benim icin ekstra öpücük yapiyosun aradaya unutma..

dün bi kos bot almaya gittik bizde,öyle cok cici güzel diyemiycem bildiginiz koca oglan botu iste.

özellikle su gecirmez özel bi yapim iste,bi ton para bayildik ama deger kuzum kizin hep sokakta cünkü.

h&m buranin vazgecilmez magazasidir,öyle pahali filanda dii lacikcasi..cocuk reyonunu cok seiyorum ben

cok güzel kiyafetler olur.

pilav yiyorum kolaylaa bigün bayilcam ahahahaha

pirayecim sağol canım inşallah..
çok yoğun günler geçiyoruz bu aralar kız almak daha zormuş valla:)ama çok zevkli..

kuzular gülegüle kullansınlar botlarını.
ben yağmur çizmesi alıcam ama bot düşünmüyorum kışlık spor ayakkabı alırım yüksek ihtimal..
geçen yıl montunu bile sayılı giydirdim çok hararetli bizim oğlan:)
hırka üzerine yağmurluk yeleği giydi hep:)

ben pançonun ürünlerinide çok beğeniyorum..
abimin nişanlısı takım getirmişti hafta sonu bayıldık:)

ayy benim oğlum çok komik yaa nerden öğrendiyse tutturdu anne tayyip erdoğan aç uzaktan izliycem söz diyor:))

hosbuldum fistiklar..pirosum zaraya göre daha ucuz bence fiyatlar.birde indirime denkgelirsen sudan ucuz yani. ama ben h&m den cok almamaya gayret ediyorum cünkü herkez ordan aliyor gicik oluyorum :) aslinda böyle taintilarim yok ama gicik oluyorum iste,kizilay dagitmis gibi.

name-it favorim uzun zamandir sende biliyosun o markayi tr dede var dimi?digerlerine göre daha pahali ama olsun en azindan ayni olmuyor cocuklarla.millett bi ton konusuyomus ardimdan bizi begenmiyor cocugunu bile bizimkilerle ayni giydirmiyor diye!üzüldüm onlar adina,bos seyelrle ugrasiyorla..neyse dert bölümü yapmiim burayi.

slm güzel anneler.evimi temizliyorum bitiremedim bi türlü.yarın tontişimin doğum günü heyecanlandım valla.

herkes iyidir inşallah bakamadım hiç geçmişe.

anladım çileğim bazen bende senin gibi düşünüyorum ne yalan söyliyim burda da lcw öyle birde hep aynı ürünleri yapıyolar sanki:)çok beğendiklerimi alıyorum tabi arada
name it var cnm bana yakın çok güzel gerçekten ürünleri alıyorum piroşa elbise filan çok şeker oluyor:)

Açıkcası benim takıntım yok bu konuda nerde ne beğenirsem alıyorum lcw de tam çocuklara uygun buluyorum çok şeker şeyler oluyor bazı şeyler hoş değil ama modern olan çok parçası var kafama göre takılıyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…