2008 Kasım Anneleri

Geçen gün annem korkularını yenmiş bana diyor ki isterseniz 3+1 e geçelim siz yine ev alın birikim yapın beraber oturabiliriz aslında benim şöle bir durumum var psikoljik sanırım hırsız olayından çok korkarım b.evlerdeyken gece uyumakta zorlanırdım muhit olarak çok güzel bir yer güvenlikli kameralı falan ama yinede korkuyordum çünkü ömer uykusundan uyanamıyordu ben bir çıta kalkan cinsten huzursuz oluyordum biri bizde kalsada rahat uyusam diyordum ve sürekli bize annemi ablamı çağırıyordum kalmaları için ve onlar geldiğinde huzurla uyuyordum onlardan güven alıyorum şimdi de inanılmaz rahat uyuyorum böle de çok mutlu olduk ömer annemleri çok sever annemlerde ömeri zaten ömer annesiz babasız büyüdğü için annem daha bi bağlı damadına :) anneminde dediği gibi 3+1 e geçersek ardanında odası ayrı olacak sorun çıkmayana kadar kalmayı düşünüyorum bilemiyorum artık bakıcam durumlara göre belkide annem burdaki daireleri satar ve b.düzünden bir kaç tane alır nebiliim işte herşey süpriz hakkımızda hayırlısı özetle böle polipçim :)

küçükk ayaklı erkekler iyidir
koca ayaklardan hiç hazetmem
bence en güzeli 42 numara:))
benimkinin ki gibi

küçük ayaklı kadınlarda iyidir ama benimkiler 40 numara passino sana bağışlıyımmı yarısını mis gibi akarı yok kokarı yok günde 5 vakit yıkanır kremlenir bayandan:83:

ne güzel seda
her zaman kalabalık olmayı sevmişimdir
keşke eski insanlar gibi hanlarda falan yaşasak
herkes anasının yanına evlense:)))

Arda ilk düştüğünde ablamda bilgisayar masası ve koltuğu var onun üzerindeyken aniden düştü cnm farkına varmadık 3 gün sonra yine düştü baktım sağ bileğini kullanamıyor götürdüm hemen çok fenaydı çokkk anlatmayayım içim fena oluyorrr gerçi ben girmemiştim doktor yerine yerleştirirken ömer durdu başında oda bayılacaktım neredeyse ardayı öle görünce dedi bende seslei duyuyordum çok kötüydü yani
Sol omuzunuda ablamla yatakta oynaşırken birden düşmüşablamda tutamamış fırlamaaaaa Allaha emanetler yaa şimdide masanın üstündenn bir iki uçççç dierek atlıoo tehlikeli çaki bebek :)

Ardanında ayakları 25 numero kalıba göre değişiyor
Polip hatun bnmde ayacıklarım 40 numero kocişinki de 44
Hep narin şık ayakkabı bulmakta zorlanıorum

Pasinim en çokta onu düşünüyrdum ardayı sabah sabah kaldır feryat figan işe git akşam uykusundan kaldır eve git hem bizim için hem onun için büyük eziyet olacaktı şuanki poziyondan gayet mutluyum
Derinim bana da kalsa büyük bir yalı yaptırır her katı birine veririm ablama abime bize ve anneme ölece otururz gerçi bizim apartmanda da öyle olacaktı bi katta annem oturuyor bi katta ablam abimide çağırdık ama yengem istemedi küçük die haklı bende istemedim öle şimdi annemin kafasına girmeye çalışıyoruz ablamla b.düzünden alalım büyük aynı apartmanda olsun hepimizin die abim düzenini kurdu yeni aldılar ev o bozmazda ama annem ablam biz gidebiliriz heran süprizlerle doluuuu

selamlar şekerler maşallah sizi de bırakmaya gelmiyor hiç sayfaları doldurmuşsunuz yine okuyamadım inşallah herkes iyidir
yanlış hatırlamıyorsam bugün doğum günü olan bebişimiz yok ama yine de yanlış biliyorsam şimdiden kutlu olsun
bizimki de yarın heycan bastı valla hareketlilik başladı bizde de ama bizde cumartesi yapıcaz çünkü benim de yarın akşam 19.00a kadar derslerim var

bugünde sabahtan vardı dersim gittim geldim, ananem anneme para vermiş eymene hediye alın diye canım yaa gittik bişeyler aldık geldik oğluşu uyuttum bende bi kestiririm belki ütülerde var dün akşam yaptım ama yarım kaldı karar veremedim sanırım yine yatağı seçerim ben

menümüz yavaş yavaş şekillenmeye başladı:
doğum günü pastası
nişastalı un kurabiyesi (annem yapacak)
ıspanaklı çörek, yada peynirli börek henüz netleşmedi (annem yapacak)
mini kumpir (bana ait )
bi çeşit daha tuzlu cumartesi günkü ruh durumuma göre ve yoğunluğuma göre değişecek zaten ne olduğuna da karar vermedim verirsem bişeyler daha yapabilirim
var mı öneriniz

kısır düzel olmamı bu mönüye?

ay amma çene çalmışınız he oku oku bitiremedim birde kuzu uyandı tekrar uyuttum...

valla benim oğlanlarda kerem 26 kaan tontişim 27 giyiyor önden azcık açıklık var kaanınkinde ama ayakları etli butlu 27 iyi geldi...
eh anası babasıda yapılı olunca çocuklarında ayağı kibar olmuyor ne yapak bende 40 no giyerim
eşimki 43 hep anama özenirim bende 37 numara kibar ayakları vardır...:))
ıcır ve meleğim hoşgeldiniz...
ay polip kısır dedin ben bugün sabahtan beri kısırqa aşeriyom öğlen benimki yemeğe geldiğinde akşama yapıcam bakim bulgur varmı yoksa al dedim varmış yeter..akşama bizde
dünden etli kuru var pilav bitti çocuklarda bende kısırı severiz hem pilav hem salata yerine geçecek yani kısır..

polıpe o tertemız ayaklardan bende de var canım
ben cocuk reyonundan gıyınıyorum
mıs gıbı cıcılı bıcılı papılerım oluyor hep

kocam mı
hıc soylemeyeyım
cılegın kocısınden bır beden kucuk sadece
cok tezatız bız kocıyle cokk

aklıma geldı soylemem lazım
"o mavı gozlu bır devdı
mınımınnacık bır kadın sevdı"

ıcırım haklısın akşam olacak doğum günü millet yemeğini yiyip geliyor hiç bişey yenmiyor doğal olarak geçen senede bir sürü şey artmıştı ama işte zengin dursun masa diye yapılıyor
şuanda görünen pastayla beraber iki tatlı iki tuzlu bakalım duruma göre ekleme çıkarma düşünürüm artık

kızlar piroşumun eymene aldığı fotoları çekicem şimdi az sonra 2. yaş hediye çekilişine yükleyeceğim duyurulur

benim ayacıklarımda 36-37 kocişimin 41 doğal olarak bebelerinde ayakları ufk
geçen seneye kadar herkes 34-35 alırken ben fatihe 31 alırdım
bu sene 33 olmuş biraz kilo aldı etlendi herhalde ayakları
yemekteyizi asmalı konakta çekiyolarmış bugün ayyyy ne özlemişimm
sırf onun için seyrediyom
pasin kız kocanda çok dev gibi durmuyo canım

ohhh uyudu nihayet:)) poliss kocami kizlar bilirr aslinda ufacik tefecik bi adamcagizdir.. :)

deniz niye kocaman oldu o vakit sende pek iri yarı değelsin sanırım.benim oğlanda öle minik suratlı ninik dötlü bi maymun arkadaşımın 8 ay büyük oğlu 17,5 kilo 105 cm onunla aynı ayakları hadi o neysede bizimkine noluyo
nazlı ben kısıra bayılırım ardayada bulaşmış oda bayılır bende mi yapsam akşama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…