- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #90.321
kıs o pilav nası bişey ki öyle ,pek keyfine düşkünmüş :))
çileğim botlar çok güzelmişde sen benim tana deyip duruyon bu botlar çok kibar kaç numara benim küççücük maymunuma 25-26 no dar gelmeye başladı daha ramazan bayramında almıştım
[ı]26 dar mı gelıyorrrr[/ı]
[ı]maasallah dıyeyım kuzuya[/ı]
[ı][/ı]
[ı]benım mınyatur delıkanlıma 22 numero ıyı geldı sayılır ama ben 23 ıle degıstırdım[/ı]
22 numaramı kız benim oğlan 11 aylıktı yürümeyi öğrendiğinde ilk ayakkabısı 21 numaraydı
hmm sen b,ilmiyonmusun büyük kayıp :):):)
kuzuşum biz b.evlerde oturuyorduk çalışıcam diye f.zadeye annemlerin semte taşındık taşındığım ev güzell bir evdi ama ben salak gibi hiç düşünmeden en üst katı lank die ttum ev sahibi dış cephe çatı yeni onarıldı demişti neysem ttuk ayıptır sölemesi 1000 tl veriyorduk 2 ay sonra 3 yağmurda tavan akmaya başladı ve pimapenlerden su gelmeye başladı derken ardanın bileği kırıldı annemlerde kalmaya başladım tek başıma zaptedemem die eve döndüğümde kalorifer böceği çıkmaya başlamış önlemini alamadık yine ardanın sol omuzu çatladı ve yine annemlere geldim ve evden iyicene soğudum birden iş olayım olunca da komple anneme taşınmaya karar verdik annemi zor ikna ederek çünkü boş boşuna 1000 tl ödüyoduk eve annemden bir evim var ama annem şuanda o evn kirasını alıyor ve babamın emeklisiyle geçiniyor kadın ablamla abime ev aldı birde bende başına kalmak istemedim ve anneme taşınıp para birikimi yaparak kendi emeğimle ev almak istedim hoş arda için ii oldu çocuk yollarda harap olmuyo sabahları uykusundan uyanmak durumunda kalmıyor vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?