2008 Kasım Anneleri

bende veriyorum bazı şeylerini ihtiyaç sahiplerine allah yardım etsin muhtaç olanlara...
çocuklara hiç dayanamıyorum hele caddelerde bebekleriyle dilenenlere nasıl kızıyorum anlatamam....

hadi yaa keşke kalıcı olabilsen cnm,rüsteme söylemiştim tbb de çalıştığını oraya girmek çok zordur şanslıymış dedi inşallah devam edersin cnm

selam hanımlar

bende ardanın küçüklüklerini vermek istiyorum ihtiyacı olan mesela hamiş birini bulsam bütün herşeyi vercem süt sağma mak. vs bir sürü şey var evde helede arda 1 yaşına gelsin iyice birikçek evde kullanılmayanlar şimdilik biriktiriyorum hepsini birlikte vereyim diyorum ama bana ihtiyaç sahibi birisini tanıyorum derseniz özelden şimdiden gönderebilirim

offfff biraz halellettti maccik dinlencem..aksama yemgi myok,sadece måucver yapcam ama yanina ne gerek?pufff denizin yemegi var bize yok,belki yapmam mücver yesin kocimm.

selam kızlar ,diyetteyim bugünlerde pek keyfim yok,sanah 2 adet diyet kepekli bisküvi yedim 9 dan beri de habire çay içiyorum şekersiz :):81:
bugünde yemekte mercimek çorbası vardı bi kase içtim de midem şenlendi :)

pasincim botlar çok şıkmış canım güle güle giysin oğluşun ,sedoşum hakkında hayırlısı be canım ,bulursun iyi bir iş yine ,
ee naber millet ?

piroş napıyon hacı ?

BEN DÜN akşam patates salatası yapıp çay demledim 5 çayına mı geldik dedi herif aman bende sen daha iyisini yapta bide ben yiyeyim dedim 3 saniyede mutfakdan uzaklaştı.bugün şöle dişe dokunur hazmetmesi zor bişey pişirsem herife

Arkadaslar bende veriyorum gönderiyrum ihtiyaci olanlar kiyafet filan ama bazende cok kiziyorum.kadin sigara iciyor,ceplerinde tlfon ama cocuga giydircek kiyafet yok !! böyle oldumu geri cekiliyorum ben..gercekten ihtiyaci varsa kendi özelinden kesmeli bi insan,saclarina düzenli röfle yaptrip sigara icebiliyorsa ötesi yok bana göre.

Piroşum evet buraya girmek inanılmaz zor şans eseri oldu eğer kalıcı olursam ilk defa şanslı olduğuma inanıcam :)
O çocuklarla dilenenlere bende deli oluyorum atlayasım geliyor üzerlerine
Krikom her yerde var ihtiyacı olanlar çevrende araştır cnm bence illa ki vardır

cocuklar konusunda ben de cok hassasım yaa
bır tanıdıgımızın cocugu var
5 yasında ama hala yuruyemıyor, konusamıyor hatta muhallebıden baska bırsey yıyemıyor
altı hala bezlenıyor zeka ve fızıksel gelısımı ıcın sureklı tedavı gormesı gerekıyor
fızık tedavı falan yasal ımkanlarla hafta bır gun sadece bır saat gorebılıyor
onun dısında sureklı testler ıstıyorlar ve hepsı ozel
gecenlerde beynıyle alakalı bır test vardı
cocuk cok yoruluyormus bu test yaılırken ıkıncı kez ıstemıslerdı ve yaptırmıslardı
kafasına bırseyler takıyorlarmıs ve cocuk acı cekıyormus dayanamadıgı ıcın uyutuyorlarmıs cocugu
dusunun bu testın pazarlıkla fıyatı 600 tl
ve babası zaten bır fabrıkada asgarı ucrete calısıyor
ıste herkesın yardımıyla toparlamaya calısıyor durumu

bunları dusununce sureklı durmadan sukur etmek gelıyor ıcımden
cok sanslı goruyorum o ınsanların yanında kendımı
allah yardımcıları olsun

kız çilek norveçin fakirimi kız o röfleliyok benim fakir standardım çok düşük evi olsada içinde suyu olmayacak geçimini çöpten bişeyler toplayarak sağlayan insanlr,mesela geçen kadın atmış at arabasına iki çocuğu birisi arda kadar kadında çöpten kağıt topluyor satıyorlar onları tr de çileğim bilmiyondur diye açıklama yapıyom.arda kadar olan o kadar tatlıydıki kendisi kapkara kirli o topladıkları çöplerin arasından mercan gibi parlayan iki göz ay yiyesim geldi ben doğurmazsam bi evlatlık alcam kesin

Anammmmm hacııı diyettemisinnnnn 14 kasımda bozmasını biliriz puhahahhhhhh
Ben karar verdim doğum günlerinden sonra kabuğuma çekilip diyete başlıyorum

bende karnıbahar kızartmasını cok severım
ama yemegını agzıma surmem

bende bulgurlu mercımek corbası
bacak bacak ustune atan pılavı
hazır doner
koy yogurdu
bol yesıllıklı salata mevcut
sızı de beklerım

Mutlu olmak için üstündekini değil herzaman altında olanları görecekmişsin onları düşündükçe şükredecekmişsin ben herzaman öyle yaparım neler var neler hem sağlık konusunda hem maddi konularda çok şanslıyız bu yüzden müsriflikte yapmamalıyız herşey kararında olmalı

iyiyim bee hacı nolsun iştee sıkılıyorum evde
ooo diyete başlamışsın biz bozdururuz sana diyetini merak etme sen:)
taşınma işleri ne alemde cnm

bende de
yeşil mercimek
fırında sosisli makarna
yoğurtlu havuç ve lahana salatası var bu akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…