2008 Kasım Anneleri

kızlar 2. yaş hediye çekilişine ekledim fotoları, hatta ananemin gönderdiği parayla aldığım kazağı bile koydum oradan bakabilirsiniz

benim ayaklarımda 37 bazı ayakkabılarda 38 kullanıyorum mesela son aldığım botları 38 aldım 37 sıktı
eşimin ayakaları da 41 numara, ikimiz de orta ayardayız oğluşumda öyle 22-23 giyiyor şuanda normal yani fazla büyük olmayacak

kocam kücük diill fistiim,saka yaptim :)deniz babaya cekmis zaten evde en kücük benim.

hah yani birine çekecek çocuk dediğinde gen diye bişey var dimi

ben toparlanıyım anca giderim benim yakışıklılar gelir birazdan evin külkedisi mutfağa girsinde doyursun erlerini hepinize iyi akşamlar
:86:

oh kısırımı yaptım kerem uyandı ben tadına bakarken istedi birlikte bir tabak yedik bile...

maytabım bende nevşehiri memleketime yakın ya o yüzden bakıyordum ordaki adanalıya sinir oldum ..
adanalı varmıydı aranıozda kusura bakmasın ama hiç bişey yapamadı ilk gün sonra herkese bilirmiş gibi yorum yapıyor birde dansöz gibi giyiniyor evinin heryerinede koca boy resimleriyle süslemiş görmemmiş gibinn..
meleğim bakıyorum resimlere..

çıkışta profilo avm ye gidip ardaya kravat alıcam inşalla bulurum güzel bişeyler son ana kalmış şeylerden nefret ediyorum yaaa sonrada pasta siparişimizi vericez

afiyet olsun nazlımmm bende kısıra bayılırım ve meşhurdur kısırım söylemesi ayıp daha biraz önce geçenlerde kısır yapıp getirmiştim iş yerine bayıldılar tarfi istediler :) cnm istedi hergün kısır yumurtalı köfte mercimekli köfte olsa yerimmm dünde ablam yapmıştı bir tabak mercimek köftesi yedim bende :)

Son düzenleme:
KISIR

2 Su bardağı köftelik bulgur
4-5 yemek kaşığı salça
Urfa ev biberi
Bir ç.kaşığı tarçın
2 tatlı kaşığı kuru nane
Bir ç.kaşığı karabiber
2 küp şeker
Tuz
Limon
Sıvı Yağ
Nar ekşisi
Taze soğan
Taze nane
Maydonoz
İsteğe bağlı havuç rendesi küp küp kesilmiş turp

Hazırlanışı

Bulguru bir kaba koy içine baharatları salçayı tuzu koy ve harçlar karışana kadar karıştır
Üzerine 1,5 2 bardak göz kararı kaynar su dök kapağını kapatıp 10dk bekle yumuşadıktan sonra
Sıvı yağ ekle az koyma yoksa kuru ve lezzetsiz olur göz kararı nar ekşisi ve limonun suyunu ekle
son olarak ince ince doğradığın yeşillikleri koy ve karıştır AFİYET OLSUN

Kısır ii olur beyazım meleğim tarifimi uygula bayılacaklar emin ol istersen lezzet vermek için turşu suyu ve meksika biberi doğrayabilirsin yaratıcılık sizde elinizin lezzetini katın mamalarınıza birde kornişon turşuda yakışıyor kısıra bilginiz ola :)

sedoş senin tarif hataylı bir arkadaşımın yaptığına benziyor çok severim onun kısırını...
ben genelde kuru soğanda koyuyorum ve soğanı salçası ve baharatlarla kavuruyorum...çiğ koymadım hiç ama çiğden yapan arkadaşımınki çok süper oluyor işde ben bildiğimden şaşmadım hiç.. eşimde kuzularda seviyorlar böyle.. ...

kızlar seda kaçar çok işim var pasta siparişi avm birde evde kuru patlıcan dolması yapıcaz cumartesi için yandımmm
hade ii akşamlarr çok öpüldünüzzz

annem salata yada kısır yapma dedi akşamları yenmiyor artıyor dedi yoksa benim aklımda da kısır vardı
şu açma simiti falan bir düşüneyim

sedoş bide sarımsak ekle bu
tarife inanılmazzz yakışıyo kısıra
benimkide meşhurdur ayıptır söölemesi
canımı çektirdiniz he kısır diye diye bütün günnn

gunaydınnn
ben geldım erkencıyım yıne
dun aksam kocıs cok yorgundu
kuzuyu ben uyuttum
ama bende uyumusum
kocıs yatak odasında ben kuzunun yanında saat 4'e kadar uyumusuz
bır uyandım kı boynumda mınık bır kol
sarıldım kokladım ama sonra kalkıp kocısımın yanına gıttım
adam kendınden gecmıs uyuyor cok yorgundu

benımse sırtım agrıyor ıkı buklum yatmaktan
hafta sonuna gırıyoruz
cok mutluyum
mısafır cagıracaktım ama annem yarın bır yere gıdecekmıs
yattı benım mısafır ısı yıne

Günaydın kızlar..

Lorem ben de bazen yanında yatmak istiyorum yavruşun.Alışır diye korkuyorum.Sonra şeytan diyo ki büyüdüğünde zaten yatamayacaksın onunla, yat diyo.Sabaha kadar yatıyorum nadir de olsa.Çok güzel bişi:)) Sırt ağrıların için geçmiş olsun canım..

Benim yine işim var.Görüşürüz...

ay cok zevklı kuzuyla yatmak ama daha buyk bır yatakta
ben cok delı yatarım da 360 derece donerım yatakta
hafta sonları ogle uykusuna beraber yatıyoruz
yanlıs anlamayın uyumak ıstedıgımden degıl
sırf kuzuyla yatmak ıcın
ama benım yatagıma yatıyoruz o zaman
delı danalar gıbı donuyoruz

yasmınım ıslerın ıcın kolay gelsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…