2008 Kasım Anneleri

Maytabım hayırdır ne indirimi yaptırdınnn kayseri dedinde aklıma mantı geldi dedim sabah sabah mantımı yaptı :)
Bende oğluşum gibi kayyu hayranıyım :) sade ve renkli geldi bana da kaykaylı yavaş yavaş netleşiyorummm çokk öpüorum hepinizi :)

sedacım mantı kimmmm ben kimm diicem yaptımmı çok güzel yaparım ama uğraşısı çok olduğundan hiç kalkmıyorum valla
el açması börekte yaparım ayıptır süülemesi baklavamda nefistir
ama seneler oldu yapmayalı çocuklar yokken çok yapardım baklava tepsi tepsi 2 tepsi yukarı 2 tepsi bize :)
beğendiğim bişey vardıda onu aldım nerdeyse yarı fiyatına ona sevindim

doğumgünü bebişlerini çook öpüyorum Allah uzun sağlıklı ömürler nasip eylesin hepiciğine

seda bizde kablolu yayın olunca biz calio izleyemiyoruz ama şeker bi oğlana benziyor walla resimlerinde hepsi güzel sen bilirsin

beyaz meleğin mönüsüne dönüp akamadım onda kumpir yada patatesli bişey yoksa ben şu renkli patates toplarını çok şık ve lezzetli buluyorum fikir olsun herkeze

renkli patates topları:
40-45 adet

malzemeler:

•8-9 orta boy patates
•1-2 yemek kaşığı tereyağı
•tuz
•3 adet havuç, rendelenmiş
•küçük bir demet dereotu veya maydanoz, doğranmış
•kırmızı biber
hazırlanması:

1.patatesleri haşlayıp, kabuklarını soyun. ezme aleti ile hepsini geniş bir kapta ezin. tereyağını ilave edin. patateslerin sıcaklığı ile yağın erimesini sağlayın. en son tuzunu ekleyip karıştırın.
2.ayrı ayrı tabaklara havucu, dereotunu ve biberi koyun. patatesten bir miktar alıp avcunuzda top yapın. daha sonra bu topu havuca bulayıp tabağa yerleştirin. bu işlemi tüm malzemeler bitene kadar tekrarlayın.

kızlar mor olanı lahana ile renklendirmişler yada pancar turşusuyla kırmızı yapmışlar artık hayal gücünüze damak zevkinize kalmış

Eklentiler

• $[7197295609027331]DSC04285.webp
    4 KB · Görüntüleme: 372
  • $bad7d4b5ac1b5b617728fbb2872a8fcf_1268594240.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 70
  • $oktayusta_patates_toplar_.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 50
  • $RENK-S~1.webp
    16 KB · Görüntüleme: 97
slm ,sabahtan byaaaaaana araba oynuyorum ög geldi,susuncada anne konusurmusun benimle diyor..hayal dünyamiz baya gelisti arabada cocuklarim bile var...

melis ece ve eymen iyki dogdunuz kuaular,ailenizle hep mutlu olun insl.

sedos bende kalabalik resmi begendim arkadaslari filanda olsun..

ay sız adamı zorla mutfaga sokuyorsunuz yaw

polıpe cok guzel gorunuyorlar
mutlaka denemem lazım

hafta sonu programım henuz net degıl ama yuksek ıhtımal yarın arkadasımla bulusucam
cok heyecan yaptım neden bılmem ozlemısım herhalde
bulusmamız benım evde olursa mutlaka denerım polıpım tarıfını

bu sıralar pek sık mutfaga gırer oldum
yapıyorum tadına bakanlar soruyor nasıl yaptın dıye
netten aldım tarıfı dıyorum sık sık
hangı yemek sıtesı dıye soran oluyor
dıyemıyorum kı kasım anaları dıye
valla tas cıkarırsınız yemek sıtelerıne

mmf hayırlı olsun canım ne aldıysan
sevındım senın adına

cılek o araba oyunundan aksamları bana da ogg gelıyor
zıra saklayasım gelıyor arabaları artık

Merhaba Kızlar
Melis Ece ve Eymenın Doğum Günü Kutlu Olsun
Sedosum Kaykaylı guzel bu kadar rengı pastanın ustune basabılırler ınsallah cok renklı cok guzel olucak pastanız
Eylülde eskı bakıcımızın cocuklarına gıtmek ıstıyor aksam 10 da goturdum 1130 da aldım kak kader dıyo( kadır yanı) vestıyetden ayakkabımı cıkarmıs hade kak dıoo

Son düzenleyen: Moderatör:
ya görüntüleri cok güzelde ben sogumus paattesi hic sevmiyorum.yapip hemen yenirse harika oluyor ama sogugunca nebilim bana hic hitap etmedi tadi..tabi damak tadi farkli herkezin.

polisss valla bi hal oluyorum oynarken ama napiim kuzum cok seviyor..

lorecim bizim kücük bi posettee 20 tane mniicik arabamiz var,hergün itinayla onlari döküp gerekli yerlere pak ediyoruz,kaybolan varsa ariyoruz filan.bu ara cok takti bu kücük arabalarina.saklasam anliyor canim canima okuyor puffffffffff

ben bu pattis tarifini 3 renkli patatesi yapıp kat kat kek kalıbına strec serip koyuyorum
üzerinede servis sırasında sarımsaklı yoğurt vallah bi yiyen bidaha alıyo
bizde tereyağ yok mayonez ve yoğurtla sulandırııyorum biraz çok leziz

Mikrodalgası olanlar ısıtabilir soğuk sevmezlerse ne biliyim ben soğuk kısırda yemem sürekli ısıtırım
bizde legolara taktık bu ara arabaları hiç anlatmıyım koca bi kamyon aldık onun la nakliyecilik yapıyor ben kmyon garajında bekçi oluyorum kaldırmıyor beni tutup bi kamyon daha alırsak iş kötü direk şirket kuralım diycek benimde ortaklığa hiç yanaşasım yok

Polippp yine yaptın yapacağını kısss süper duruyorlar yaaa ama yok yapamam herşey planlandı kafam karışmasın keşkem önceden söleseydin süper duruyorlar
Maytabım eylülde bize yapmıştı o tafiten gerçekten de süper oluyor bende bayılıyorum patatesi kısırı soğukta olsa yerim nam nam nammm bende mesela soğuk zeytinyağlı yiyemem :)
Icırım hamur baskıyla değişik profesyonel bir şekilde yapıyorlar geçen yengem yiğenime ben tenli yaptırmıştı çokta güzel olmuştu inşallah bizimkide güzel olur birazdan yollayacağım resmi son anda elim hangisine gidicek bakalım sizede süpriz olsun fotolarda görürsünüz :)

Çilekom aynen kesin o sahne son ve bitiş sahnesidir ve yine merakla öbür haftayı bekleriz bende uyuz oluyorum böle olunca mokunu çıkartıyorlar iyicene gıcıklar ben yoğun bir gece geçiricem son hazırlıklar belkim kuaför işimide aradan çıkarırım vs vs belkim tv de açık durur seslerle yetinirim :)

ay cılek o kaybolan araba arama turları yok mu
cıldırabılırım belımı bıle ıncıtıyordum nerdeyse
zırt pırt koltuk cekıyoruz altlarına gıtmıstır dıye

bende soguk patatesı sevmem ama ben yapıp bekleyemem kı zaten
hemen yerım
ama mmf senın su tarıfı bana bır versene
nasıl oluyor bakalım
benım sekıllı sılıkon kalıbım var onda bırseyler yapmak hosuma gıdıyor

kavak yellerine arada bakardım cmt si akşam el ayak çekilince tekrarlarında.ama aslının hayatına giren çıkan adamların çetelesini tutamadım bide sürekli sevgilileri değiş tokuş ediyolar sinir oldum beni bozdu izlemiyom

Ayyy sorma polip hatun dallas gibi oldu kim kime dum duma annemde öle diyo bu ne böle o onla çıkıyo sonra ayrılıyor arkadaşı çıkıyor saçmaladılar aslında uzun bölümdür

selam arkadaşlar ,iyisiniz inş,
bugün doğan miniklerin doğum günü kutlu mutlu olsun inş.......

kızım yokken bi bakayım buralara dedim,maşallah tarifler döktürüyorsunuz yine,sedacım senin hazırlıklar hızlandı herhal istediğin gibi olur herşey inş,

çilek,lore sizinkiler öyle oturup arabacılıkmı oynuyor maşşallah.biz betülle hiç oturup oturup hiç öyle oyun oynamıyoruz henüz anca hamur veya legolarla bebeğini alıyor sallıyor falan biirlikte hadi oynayalım falan yok daha.acaba ondanmı benden mi kaynaklanıyor.çok hareketli öyle oturuyum oynuyum yok bizim kızda.

mucıze oynarken oturmak nerdeee
korıdorda gezıdıryoruz arabaları

bır de benım kuzumda hafıften deve kuslugu var sanırım
babası ısten gelırken zıle bastıgında sandalyenın altına kafasını sokuyor ama tum beden dısarıda :78:
kafası saklanınca tum bedenı gorunmuyor sanıyor zaar :90:
babası da gelıp oglum nerde annesı
cok ozledım onu deyınce
buuudeeee deyıp kafayı bır kez carparak cıkıyor sıpa :79:

Mucizecim hoşgeldin cnm
Pasinim arda da aynı çok komik kafasını saklıyor popo dışarda görmüyoruz sanıyor herhalde ananesi nerde arda nerde dio oda hemen yandan bakıp sırıtıyorr şebek çok komikler yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…