2008 Kasım Anneleri

hoşbulduk sedacım.
lore senin oglan babaya baya cilveli herhalde.bizimki babayı yokken çok arıyor gelince kendini ağırdan satıyor

ayy demek sizinkilerdede var obişiylerin altına saklanma huyu.bizimkisi dayısının oğlundan öğrendi ve her çıkmaya çalışımasında kafa vuruluyor .bizimki birde orta sehpanın tepesine çıkıyor koltukların tepesi bizim yaslandığımız yere o oturuyor yada atlamaya çalışıyor biz kızmayalım diye de hadı kim atlayabilceeeeeeek diye bağırıyor sanırsınız erkek çocuğu.ama napsın çocuk çevremiz hep erkek le dolu kızlarla oynamıyorki

Kızlarrr Arda ishal olmuş yaaa dün ablam feryat figan evim mohvoldu diordu arda koltuğa halılara salmış
Poposu kıpkırmızıydı kremi bile sürdürtmedi zar zor sürdük biraz önce aradım yine bütün koltuk halı batmış bu sefer annemde kadıncağaz yeni temizlik yapmıştı ablam şok oldum ensesine kadar battı dedi çok canı acıoo heralde acıdan uyumuş yavruşum advantan ve trosyd krem var onu sürün dedim inşallah geçer yaaa
2 tane damacana vardı biri temiz su biride babam öle doldurmuş yanyana koymuş karıştımı acaba ondan mı oldu bilmiyorum yaaa akıl var mantık var yanyana konulurmu sinir oluyorum böyle şeylere yaaa

geçmiş olsun sedacım .ben en iyi sonucu hametan kremden aldım .
sudan olsa hepiniz etkilenirdiniz gibime geliyor ama.yedigi bişey de dokunmuş olabilir.ates yoksa mikrobik değildir herhal

mucıze evet cok cılvelı
kapı gıcırtısına oynayanlardan

seda gecmıs olsun canım
neden oldu bılmıyorum ama bayagı etkılıymıs ıshalı
canım altında bez yok mu kı ensesıne kadar cıkmıs nasıl olmus anlamadım kı

Bezi oluyor altında sürekli çoğu zaman yıkıyorlar ılık suyla çok kızardığı için açık bırakıyor ablam bazen açıkken oldu sanırım
Bende üzüdüm ya tam doğum günü üzerii poff inşallah düzelirde yavrum keyif alır yarın çok özenince işte illa birşey oluyor ama özenmektende kendimi alı koyamıyorum hiçbir zaman atlatırız inşallah uyuyormuş kuzum şimdi akşama muz ve patates haşlayıp vereyim patatesi pek sevmez ama haşlayıp eline verirsem belki yer o şekilde

sedacım cok ılerlemıs bır ıshalse ılacı var canım onun
bıze daha evvel vermıstı doktorumuz
suya karıstırılan bır toz var hemen kesıyor
ama once muz ve patatesı falan dene duzelmezse kullanırsın canım

seda şu pataes toplarından minik minik yuvarlayıver oyun oynar gibi yer yetişkinlere kolada iyi geliyor arda içermi bilmiyorum yanında

sedosum gecmis olsunda,bence bi doktoru ara canim.nede olsa kucuk cocuk birde anlattigina gore baya bi yapmis.hani icin rahat eder diye soyluyorum.muz iyi geliyor onu yedirsinler hemen,aninda kesiyor.birde limon suyu cok iyi geliyor ishale,bir iki damla verirsen etkisini gosteriyor.

lorecim ne guzeyaa,deniz diyorki bende oturcam buraya,oturtuyorum kolozete ee hadi annecim diyorum,ne yapcamki simdi diyor:) cis yapcan annem hadi bekliyorum diyorum,anne yokki bekleme diyor siritarak :)

bir iki defa boyle oldu bidahada oturtmadim..

canım benım kuzuda bılmıyordu
bırkac kez babası basında nobet bekledı
bır kez basarılı olmustu ama bugun annemde basarılı olmus
ama ısın ılgıncı klozete yapınca bıcı bıcı yapmak ıstıyor
nasıl olacak o ıs anlamadım

olsun ilki basarmsiniz gerisi gelir insl.bici bici nerden ciktiki?bizim bosnali b iarkadasimiz var,adam her isediginde (buyu kabdest yani) dus aliyor..dus almazsa temizlendigine inanmiyor ve ne sekilde olursa olsun evine geliyor..aman kuzuma unutturun su bici bici isini,güldürdü beni sipa:))

kuru fasulye ve pilav var..biraz once oglumda tattik nefis olmus.ama aksam denize azcik balik olcak,belki bizde kopartiriz ucundan:)

benher kakdan sonra küvete sokup belden aşağısını yıkıyom çoğu zaman çiştede yapıyom hoşuna gidiyo hemde ben rahat ediyom.bebekliğindede ıslak mendil hiç kullanmadım hep yıkardım alışkanlık oldu bende.sende öle yapabilirsin passin oh mis gibi olur

artık ne olarak algıladı anlamadım
banyo yapmayı cok sevıyor
sanırım bahane arıyor kendıne

sadece rutın temızlıgı yapmıslar bıcı bıcı yapmamıslar
sanırım unutur yanı ınsa allah unutur

yemek olarak cok usenıyorum su an
belkı avmye gıder ve orada yemegı de hallederız dıye planlar yapıyorum kendımce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…