- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #90.441
bilemem o vakit..bizdede sütlaç var sadece ekmeğin arasına koyup yesek olur
Kızlar bugün Melis Ece ve Eymenin doğum günü.Allah ikisine de çoook güzel, mutlu ve sağlıkla dolu bir ömür nasip etsin.Gülen yüzleri hiç solmasın.Doğum günleri kutlu olsun...
melıs ece ve eymen kuzunun dogum gunu kutlu olsun
sedacım anladım canım
bende her gıttıgınde zam yaptılar sandım
kızarım ben oyle ıse de
pamuk prenses melis ecemin doğum günü kutlu olsunnn çok çok öpüyorummmmm iyi ki doğdunn melis eceeeee
Yakışıklı prens eymen paşa nice mutlu senelere yakışıklı oğluşummm iyi ki doğdun iyi ki tattırdınız annelik duygusunu bize
minik fındık kurdu melis ece doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara...
yakışıklı eymen paşa doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara.. ailenizle birlikte inş...
sedacım iki resimde çok güzel..
hepsinin bir olduğu birinci resim güzel ama kayunun gilbertle olan (2. resim..)tekli resmi psatada daha güzel olur gibi geldi bana..
güzeller güzeli melis ve yakışıklı eymenim 2,yaş gününüz kutlu olsun bebişlerim benimmm....
nice senelereeee bebişlerimmmm:98:
günaydınlarrr..
minik prenses melis ecenin ve yakışıklı miniğim eymenin doğum günü kutlu olsun.iyiki doğdunuz iyiki bizimlesiniz..
selam fıstıklarım
bugün nedense neşeliyim Allah bozmasın
sabah sabah kayserililiğimi sonuna kadar konuşturup acaip bi indirim yaptırdım sanırsam ondan
neysem melis ecem fıstığım ve eymenim karizmatik oğluşum yaş günleriniz kutlu olsun
nice nice mutlu yıllara bebişlerim
tonton oğlum kitap fuarına gitti onu okula götürdüm okulumuz çok ters yerde kalıyo taksiyle git taksiyle gel bidaha git bidaha gel zengin edicem bugün taksicileri
sedacım kaykaylıyı görür görmez beğendim fıstığım sende onu beğenmişin yaptır bence
çok seviyorum ben şu kayuyu yaa
slm ,sabahtan byaaaaaana araba oynuyorum ög geldi,susuncada anne konusurmusun benimle diyor..hayal dünyamiz baya gelisti arabada cocuklarim bile var...
melis ece ve eymen iyki dogdunuz kuaular,ailenizle hep mutlu olun insl.
sedos bende kalabalik resmi begendim arkadaslari filanda olsun..
Merhaba Kızlar
Melis Ece ve Eymenın Doğum Günü Kutlu Olsun
Sedosum Kaykaylı guzel bu kadar rengı pastanın ustune basabılırler ınsallah cok renklı cok guzel olucak pastanız
Eylülde eskı bakıcımızın cocuklarına gıtmek ıstıyor aksam 10 da goturdum 1130 da aldım kak kader dıyo( kadır yanı) vestıyetden ayakkabımı cıkarmıs hade kak dıoo
selam arkadaşlar ,iyisiniz inş,
bugün doğan miniklerin doğum günü kutlu mutlu olsun inş.......
kızım yokken bi bakayım buralara dedim,maşallah tarifler döktürüyorsunuz yine,sedacım senin hazırlıklar hızlandı herhal istediğin gibi olur herşey inş,
çilek,lore sizinkiler öyle oturup arabacılıkmı oynuyor maşşallah.biz betülle hiç oturup oturup hiç öyle oyun oynamıyoruz henüz anca hamur veya legolarla bebeğini alıyor sallıyor falan biirlikte hadi oynayalım falan yok daha.acaba ondanmı benden mi kaynaklanıyor.çok hareketli öyle oturuyum oynuyum yok bizim kızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?