2008 Kasım Anneleri

bilemem o vakit..bizdede sütlaç var sadece ekmeğin arasına koyup yesek olur

ben haın planlarımı uygulamaya gecırdım bıle :86:
kocıse ıs cıkısı kuzumu da alıp kendıme bırseyler bakmaya avm ye gıdıcem
hem cocugu da oyun merkezınde eglenedırırız sen de gel bızı almaya dedım

mealı
aksama evde yemek yok
alısverıs yapma adı altında en ust katta yemek yıyecek ve gezıp gelecegız :98:

maytabım ne aldıysan hayırlı olsun tatlım..
sedoşum geçen benim keremde hastayken öyle hem ishal hem ilaçtan aşırı bir pişik durumu vardı trosyd geçirdi.. dünde çok kötü ishaldi hep sulu şeyler iyor dün birde kayısı suyunu çok kaçırdı hoşuna gitti tabee altıda durmadı çalıştı..:))
lorecim senin oğlana çok güldüm okurken saklanmasına ...
daha az önce yana yakıla araba arandım durdum.. dün yin market turunda minik metal arabalardan aldık renklileri sevmiyoruz baba arabasına benzeyecek yani . biri yok arandım arandım en sonunda viledanın sapını aldım geldim koltukların altını karıştırdım buldum arabayu...
sedoş kaykaylı ben sen hazırlık bölümüne koyduğunda hoşuma gitmişti çok şık duruacak pastanın üzerinde..
bizde kayuyu çok sevenlerdeniz hatta sabah senin resimlere bakarken benimkiler gördü öyle ekrana yapıştılar oynayacak sandılar heral.. artık güç bela ayırdım başka çizgifilm açtık...

bugün kuzuların çorbası var ezogelin kendimizede karnabahar yıkadım nasıl yapsam bilemiyorum bir tarfileri karıştırayım ben...

Biraz önce ablamı aradım patates yemiş hemde bayıla bayıla normalde yemez değişik geldi demekki kalplerimiz birmiş ablamda top şeklinde haşlayıp vermiş birde teyzem ona kayyulu eşorfman takımı almış bayılmış durmadan aynanın karşısına geçip bakıyormuş sıpa :) bununda verdiği sevinçle hüpletmiş patatesleri
Bende kayyulu bentenli üstleri sevmem ama işte bakın çocuklar deli oluyor mutlu oluyorlar birazda onların açısından bakmak lazım :)

Pasikom ii eğlenceler :)
Nazlişkom trosyd ve advantan ii gelio inşallah geçer yarına bişeyi kalmaz kuzumun

Son düzenleme:
Hadi kızlar ben kaçıyorum annem sağolsun dolmaları halletmiş kıymalı böreğin iç harcınıda yapmış ii oldu yine bi yoğunluk karmaşa yaşıyacağım kesin hepinizi kocaman öpüyorummm şekerlerimmmmm herkese iyi haftasonlarıııı

valla bende bulsam alıcam bi kayulu eşofman
benimkide pek sever:))geçmiş olsun seda
iyi eğlenceler ayrıca
ben bugun çok yoğunum hiç gelemedim yaa

Cnm bnm heh ismi reflor evde var içiririm akşam ii gelir belkim
Hazırlıklar yoğun derinim valla sizinde bugün ödeme gününüzdü sanırım tahmin ettim
kayyulu eşorfmanlar genelde pançoda ve pazarda oluyor canişkom :)
Haydin bu sefer kaçıyorumm ii akşamlarrrr

Son düzenleme:
sedoş iyi tatiller yarın için kolay gelsin tatlım...
bende karnabaharı soslu yaptım..
soğanı yeşil ve kırmızı bieri kavurup üzerine domates ve sarımsakları ekledim domatesler eriyince biraz salça ve su ile azcık kıvamı koyu bir sos hale getirdim haşlanmış karnabaharın üzerine döküp en üste kaşar rendeledim fırına verdim birde böyle deneyim..
bu ara yemek bölümüne çok takılıyorum değişik tarifler buldum iyi oldu hamaratlığım üstümde bugünlerde..:))))

oyy tontonumu aldım geldim ne yorucu oldu bugün yaws
neysem lorecim patatesi haşlıyon sonra mayonez ve az yoğpurtla karıştırıyorum kıvamlı ama pütürsüz oluyo yani ne yumuşak ne sert anladiko
eğer sarımsaklı yopurt koymuucaksan üzerine içine sarımsak rendele o olmadan yavan oluyo bana göre ama sevmiyosan bilmem
sonra 3 e ayırıyorum
maydonoz dereotu minik minik kıy yada robottan geçir
havucu az yağda kavur
kırmızı lahanayı robottan geçir
bir patatesi maydonoz dereotu
birini kavrulmuş havuç
birini kırmızı lahanayla karıştır
kalıba streç serip kat kat koy sonra buzdolabına
katılaşması adına
tabii tuzu unutma bu arada
servis sırasında kalıbı çevirip dilim dilim kesip servis yapıyorum üzerine sarımsaklı yoğurt arzuya göre nammm nammm nammmm

KAVAK YELLERİ DEDİNMİ HAYAT DURUR BİZİM EVDE
kaçırmadan izlediğim tek dizi
bugün velilerle sohbet ederken birinin oğlu figüranmış orda
efe aslı karşılaşıp aslı bayılıyomuş
kalabalık başına toplanıyomuş
efe kalabalığı yarıp aslıyı kucağına alıyomuş
taksiye binip hastaneye götürüyomuş
hastanedende kaçmıyomuş efe
özellikle sordum
tam konuşuyoruz çocukların otobüsü geldi mecbur yarım kaldı tüyolar):))
kadını arayasım var ama ayıp olur yaaw:)))
neyse efe hastaneye bırakıp kaçıcak dediler de kadına sordum yokkk devam ediyo orda dedi
muhtemelen birbirilerini görünce bitmiicekmiş ama bellide olmaz senaristlerin işi

allam allammmm duydugum en güzel haber maytabim,demek kacmyiormus...varya sirf bu cocuk icin izliyorum bu diziyi,uzun süredir protesto ediyordum efe girdi nesem yerine geldi...

ben geldım guzeller
avm ye gıttık
gezdık mamalarımızı yedık
ufak tefek bırseyler aldık ama kendıme aradıgım bır kıyafet vardı bulamadım
sonra oyalanmadık kocıkonun onemlı bır ısı vardı bosuna yemek dert etmısım zaten
bızı bıraktı o gelene kadar bende kuzuya yıne de bır corba yapayım dedım
pısırdım takılıyorum ıste

maytabım saol canım yarın eger arkadasımla gorusmezsem yemek yapmayıp bırkac begendıgım cesıtı cayın yanına yapmayı dusunuyorum

su kavak yellerını ben pek sevmedıgımden hıc takıp etmıyorum
ama ıstedıgınız dogrultuda ılerlemesıne sevındım kızlar

iyiakşamlar kızlarrr
bende büyük bi merakla bekliyorum kavak yellerini:)
kuzucum uyudu koltukta eşimde halı sahada bende bi elimde lap top karşımda tv ohhh çekirdek çıtlıyorummmm
eve geldik eşim bahçede hamsi ızgarası yaptı bide soğan salatası ohhh misss misss valla patlıcaktım yerkennn,hamsiden sonra geldim duş falan aldım dedemin mevlidi vardı ona gittim benden böyleee...
lorecim ve nazlıcım kkdaki tariflere bende bayılıyorum süper oluyorrr şu patates toplarını denicem bendeee ya minik kumpirler olacak ya da bu kesin doğum günümüzdeeee...
yarın sedacım,saphişim ve meleğim yaş günü yapacaklar kuzularına kolaylıklar diliyorum hepinizeeeeee

Kızlar bugün Melis Ece ve Eymenin doğum günü.Allah ikisine de çoook güzel, mutlu ve sağlıkla dolu bir ömür nasip etsin.Gülen yüzleri hiç solmasın.Doğum günleri kutlu olsun...

melıs ece ve eymen kuzunun dogum gunu kutlu olsun

sedacım anladım canım
bende her gıttıgınde zam yaptılar sandım
kızarım ben oyle ıse de

güzeller güzeli melis ve yakışıklı eymenim 2,yaş gününüz kutlu olsun bebişlerim benimmm....
nice senelereeee bebişlerimmmm:98:

günaydınlarrr..

minik prenses melis ecenin ve yakışıklı miniğim eymenin doğum günü kutlu olsun.iyiki doğdunuz iyiki bizimlesiniz..

canlarım benim birtanesiniz hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
2 sene önce bugün gökyüzünden bir melek bizim evimize indi, hani sizinde evlerinizde var ya birer tane ondan canım benim hayatımın anlamı o

selam güzeller bugün tam bir koşuşturmacayla geçti, sabahtan derlerim vardı gittim öğle arası çıktım pasta siparişini verdim kendime bişeyler baktım yarın için falan eve geldim bir yemek yedim, hoppaaa pastanın üstüne kararlaştırdıkta pastacıyla içini konuşmadık annem neli yaptıracaksınız deyince aklıma geldi hadi bir daha koştur koştur pastaneye onu hallettim ordan yine dershaneye saat 19.00a kadar orda olmam gerekiyordu ama baktım öğrenciler dağıldı bende 18.00 gibi kaçtım evime, bi yemek yedim hemmen alışveriş, yarın için malzemeleri aldım ordan eşim bizi bıraktı eve derse gitti biz oğlumla takıldık bu saate kadar, sadece aldıklarımı yerleştirdim, bulaşıkları hallettim o kadar onun dışında kuzuyla oynadım bugün tüm vaktimi ona verdim öpüştük koklaştık gülüştük durduk beraber, sonra banyı yaptık yattı kuzucum

bende feci yoruldum ama hiç bişey yapasım yok, sadece ortalığı bi toplayayım gerisi yarına kalsın artık
yarın sabah dedesi gelip alacak eymeni kahvaltıdan sonra ben işlerime bakıcam, ortalığı şöyle bir silerim, pastalar börekler falan öyle geçecek, arada kuaföre gidip gelicem falan çook çalışmam gerek çook

menümüz az çok netleşti:
doğum günü pastası
cevizli kurabiye (annemden)
peynirli börek (annemden)
mini kumpir
açma
ton balıklı yeşil salata

şimdilik düşüncem bu ama salatadan emin değilim yapıp yapmamak konusunda, gece yemek yedikleri için salata hafif olur diye düşündüm herkes pasta börek yemiyor çünkü ama yinede tam karar veremedim

hasta olacak gibiyim bu arada ilaçlarla ayakta duruyorum

oğlum desen alem alem biriciğim yaa bugün ne oğlum diyoruz: don günüm diyor öldürdü bizi gülmekten

EVEET EFEYLE ASLIYI BULUŞTURDUM AĞLIICAKTIM AĞLAMADIM
GÜVENE İLK KEZ ACIDIM UMARIM SON OLUR
OKİMİN VE SAFİŞİMİN YAŞGÜNÜNÜ ENNNNN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM FACEDENDE YAZDIM BURDANDA KUTLAMAK İSTERİM

selamlar,
bende bugün doğum günü yapan sedoş meleğim ve safişe kolaylıklar diliyorum ..kuzular arda, eymen ve duru okyanusada nice mutlu yıllar diliyorum...

maytabım sonunda buluştular ama bende o güvenin üsten bakıp dönüp arkasına gitmesine üzüldüm yinede ya...
hadi bakalım inş. bundan sonra senin anlattıkların doğrultusunda ilerler inş..

bugün ve yarın bizimde babamız evde kuzları yeni uyuttum onlar kalkınca yine bir araba turu yapacağız hava yumuşak olursa belki parkada gideriz.

benimde burnum akıyor sabah kalktığımda boğazım inmişti inş. ilerlemeden geçirrim...

Son düzenleme:
iyi akşamlar bu akşam buralar pek bi sessiz,herkes koşuşturuyor malum hafta sonuuu:))
maytabım güvene çok üzüldüm ben yaaa ağlıcaktım haline seviyor oda ne yapsın demiii amaa
tüyoları okudum facede bakalım gidişat nasıl olacakkkk!!
bende bugün evimi sildim süpürdüm
yarında bahçeden odunlar gelecek onları taşıyacağız kalorifer dairesine işim çok yaniii kurban tatilini iple çekiyorum yatıcam akşama kadar evimdee:))))
nazlııcm havalr tam hastalık havası ilerlemez inşallah hastalığınnn geçmiş olsun fıstığımmm..
meleğim o ufaklığı yerim hee kimse alamaz elimden size ii don günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…