2008 Kasım Anneleri

selam güzeller giremiyorum bi türlü canlar herkes iyidir inşallah
yaa hediyelerin resimlerini bi yere koyacakmıyız kızlar ya

iyi akşamlar hanımlar
okiciğimin ve sapişimin doğum gününden geldik çok çok güzel bir doğum günü oldu biz ve kuzular çok eğlendi çok yoruldu yolda gelirken mert 10 dakika uyudu çocuk şarj olmuş gibi kudurukluğa aynen devam ediyor durduramıyoruz enerji patlaması yaşıyor velet
bizde kocamla planlar yapmıştık mert erken uyucaktı ardayıda uyutçaktık film izliycektik mısır patlatçaktık aahh hayaller ahh yine suya düştü

Son düzenleme:
okyanus duru kızımın dogum gununu kutlarım
emınım cok eglencelı gecmıstır
fotoları heyecanla beklıyorum

cok yogundum bugun
gun ıcınde arkadasım ve annem vardı
cay sohbetınden sonra arkadasım gıttı ama annemı gondermedım
babam da geldı hep beraber yemegımızı yeyıp cay ıctık
kendımı ev hanımı gıbı hıssettım

yarın sunnet dugunune daha dogrusu mevlut ve yemegıne davetlıyım
once mevlut okunacak sonra yemek yenecekmıs
ama cok merak ettıgım bır mekanda olacak hevesle gıtmeyı planlıyorum
hos kıyafette ayarlamadım yaa

selamlar herkesler iyidir umarım..
biz çook yoğunuz benim oğlan iyiden iyiyiye coştu duramaz oldu yerinde ..cevapta yetiştiremiyorum bu kadar soruyu nereden buluyor merak ediyorum..

geçen komşumuz var ayşe teyze eşi ismail amca..ismail amca ayşe teyzenin neyi oluyo dedi..
kocası dedim..
neden kocasıki dedi..
çünkü evlenince kocası olur dedim..
niye evlendilerki..
ne zaman evlendiler..
ayyyy...
sonra ameliyata gitti..
niye ameliyat oldu..
niye hasta oldu..
nasıl hasta olunur..
maşallahı var ya..makinalı gibi..

bu sabahta tuttudu hadi kapalı çarşıya gidelim diyor:)))
iyiden iyiyiye kafaya koydum istediğim bi yer var çok beğendim 3 yaşında gönderecektim 2 yaş grurbu varsa haftanın 2 günü 2 şer saatliğine göndermeyi planlıyorum..

iyi haftasonları arkadaşlar

seda,bmelek,saphis tekrar kuzularınızın doğumgünlerini kutlarım

bu gün kızımla ikinci kez bir bağım koptunğunu hissettim.birincisini doğumda hissetmiştim son günler hiç doğurmak istememiştim sanki benden gidecekmiş gibi sanmıştım ikinciside bugün kızımı memeden ayırdım.yine aynı şeyleri hissettim.bakalım bu geceyi kolay atlatırsak gerisi kolay olur inş.çok düşkunleşmişti inş kolay atlatırr bu süreci.

bu gün kızımı turkuazoya balıklara götürdük çok eğlendi ,kıymısı baalik öldee kıvvıla kıvvla diye söylene söylene gezdi durdu.

allah yavrularımızın yüzünü hep güldursun inşallah

iyi akşamlarrr
şuan uyumak üzereyim ya ama misafir gelecek offf offfodunu taşıdık bugün üzerine de hamsi ızgarası soğan salatası ohhhhhh valla ama çok yoruldum yaaaaa.....
maç izlemeye gelecek kaynımlar peşine de eltimler gelir valla kocişi yedim deminden beri bıktım şu lig tvden bu eve aldı lig tvyi her hafta aynı şey evimide tertemzi yaptım dün batacak yine her yerrr ben yine 00.00de yatarım ancak(
saphişim benim yeni bitti ben rahatım bugün....

naber gülbinimmmmmmmm

anammmmm miniğim gelmiş topiğimize hoşgeldin tatlışkommm ben iyiyim ama çok yorgunum arda dün geceden beri çok huysuz mert te çok kuduruk bende yorgun allahtan haftasonuydu eşim yanımdaydı dışarı çıktık havada çok güzeldi ama arda dışardada durmadı neyse şimdi uyuyor merttide uyutayım herkeze iyi geceler

iyi geceler kızlar..berbat bi hafta sonu geçirdim.eşimle küstük bu gece biraz barışır gibi olduk.çok kırılıdım çok ağladım cuma akşamı.sonrada üzüntüden sabaha kadar çıkardım midem delindi sanki.
öğrenim kredisi borcum vardı benim üniversitedeyken almıştım.1-2 taksidini ödemiştim kalanı kaldı.beş buçuk milyar olmuş faiziyle falan.eşim eve bi geldi bi ton surat bana.hiç yoktan bi sürü borç nasıl ödencek daha bi sürü şey.bide o akşam annemdeydik yemekte.anladı tabi annem.bende anlattım ağladımda biraz.babamda ben öderim kızımı ağlatmam demiş.bende eşime surat yapma artık babam ödeyecek dedim bu da suç oldu.o bana söyledi ben ona girdik birbirimize.ilk defa ayrı yattık.yani o kalktı gitti yataktan.
bu gece babamla annem geldi.parayı getirmişler yarın yatıralım diye.yarın bi avukata danışıp halledicekler.ama hala babamın ödemesinede gönlüm razı değil.bi işim olmadığı için kahroluyorum.keşke kendi paramla ödeyebilseydim.ama maleseff.

bide üstüne akşam üzeri kayınvalidem tutturdu illa sizi yemeğe götüreyim diye.gitmeyelim dedik yok inat etti.1 saatlik bi yere gittik.oğlum eve gelene kadar ağladı.bayılcaktı nerdeyse.yol karanlık oldumu gece yolculuğunu sevmiyo hiç.söylenmemek için zor tuttum kendimi.

bizden böyle işte.şükür bitti hafta sonu.inşallah güzel bi hafta olur bizim içinde herkes içinde.

günaydın kızlar..
hastalıktı rapordu derken bugün işimin başındayım..hala tam anlamıyla düzelemedim..10 tane iğne yememe rağmen:)))malesef burayı takip edemedim..umarım herkes iyidir..hastalarımız varsa acil şifalar diliyorum..

gunaydınnn
herkese ıyı haftalar dılerım
zıra uzun bır tatıle gırmeden evvel son haftamız ınsa allah

ben cok yorgunum yawww
cumartesı mısafır trafıgınden sonra dun sunnet mevlutumuz vardı davetlı oldugumuz
onu da atlattık ama davetlılerden anneme gelen mısafırler de olunca
bızde anneme gectık aılecek
keyıflı bır gun oldu aslında
bırcok akrabamızla bırarada olma fırsatı bulduk
erkekler kurbanlık alma fasıllarıyla ılgılendıler ve hallettıler cok sukur
bayramı ıple cekıyoruz ınsa allah

bense dayak yemıs gıbıyım
kollarım falan cok agrıyor
pek ıste yapmadım ama sanırım mevsımsel

neysem hafta snu dogum gunu kutlamaları vardı
fotoların bazılarını gordum

fater burada yayınlamasa da cok cıcı bır kutlama yapmıs
dogum gununu kutluyoruz

saphısımın emegıne degmıs
herkesın eglendıgı yuzunden okunan kutlaması cok guzel gecmıs anlasılan

sedayı beyazmelegı merakla beklıyorum
bakalım ne harıka fotolar gelecek

cagancuk canın cok sıkılmıs bellı
uzulme allaha sukur zor zamanında arkanda duran bır aılen var
duzelır durumlar ınsa allah en kısa zamanda

hılalcım gecmıs olsun canım
rahatsızlıgından haberdar degıldım
ınsa allah ıyısındır

Günaydın Kızlarrrrr herkese iyi haftalarrrr

İnanılmaz bir haftasonu geçirdik diyebilirimmm Arda ishaldi biliyorsunuz Cuma gecesi sabaha karşı 5 gibi ishal yaparak uyandı hüngür hüngür ağlamalar huysuszluklar hemen ömer ishali tahlile götürdü birşey çıkmadı muayene için 9:30 tekrar gittik doktora yediği birşey dokunmuş ondan mikrop kapmış dedi poposuda pişik tabii canı çok acıyordu sabah kahvaltıdan sonra 2 gibi herkes gelmeye başladı tabii arda çocukları görünce kudurdu çok sevindi herşeyi unuttu allahtan hiç ishal yapmadı mucize bir şekilde düzeldi ishalide pişiğide çok güzel geçti pastamızda süperdi herşey istediğimiz gibi oldu kısacası ama tabii yorgunlukta çabası :) resimleri az sonra yükleyeceğim

Günaydın kızlar..Anıl 3-4 günüdr uyumuyo.Çok zorlanıyorum.Gece ağlayarak uyanıynu iştiyom diyo:))Cumartesi günü perdelerimi yıkadım, kapı ve pencereleri sildim.Kocacığımda evi sildi süpürdü.Az bir işim kaldı..Bu arada arefe günü çalışacam dedim ama kaynanam cumartesi gününe bilet almış Adapazarına gidiyo.Mecburen izin alacam:))

Cagancuk benimde harç kredisi borcum var.Geçen baktım 700 tl olmuş.Mecbur ödenecek, hır güre gerek yok.Kocan öyle kayınpedere de şükretsin.Herkes yapmayın etmeyin deyip kenara çekilir normalde.Sanırım gururu kırılmış biraz.İnşallah ilerde çalışırsın, bu sorunların kalkar ortadan..Canının sıkma hepimizin başında bunlar canım..

Hilalim geçmiş olsun tekrar..Nasıl böyle oldu canım ya.Ağırlaşmışsın 10 iğne yediğine göre. Yavrulara bulaşmadı inşallah??

Lorem fotoları ben de merak ediyorum.Beyazım ne giydi acaba:)) Yine şıkır şıkır olmuştur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…