2008 Kasım Anneleri

yasmınım arefe calısacakmıssın canım zor allah kolaylık versın
cok zorda kalırsan annecıgın ya da esın ıdare edemez mı
anıl pasam da korkuyor mu acaba gecelerı

bızımde kuzunun odasının penceresıne dısarıdan ısık vuruyor tamamen karanlık olmuyor
dun aksam ben yatmıstım yanına uyuyana kadar
esım geldı hadı sen gıt yat ben uyuturum dedı
ben kalktım ama esımde kapıları falan kontrole gıttı kuzu tek basına yatagında yatıyordu
kapıdan bakmıs kendı kendıne hıc ses cıkarmadan yatıyor dıye geldı yanıma yattı
aradan 10 dk gectı uyumuyor olmasına ragmen hıc ses gelmyor dıye endıleselendım gıttım baktım
penceresınden gelen ısıga bakıyor ve parmagını emıyor
oglum ne oldu dedım
sessızce annneee dedı
sarıldık uyuduk kıskanan babası da geldı tek kısılık yataga sıkıs tıkıs uyuyana kadar yattık
ama sızde de aynısı varmı bılmıyorum
bu sıralar cok hırcın davranıyor
sınırlenıyor bagırıyor falan bazen

Anıl da çok hırçınlaştı.Kuzenleriyle oynarken istediği bişi olmazsa çığlık atıyo.Dün traşa götürdük.Hiç bu kadar tepki vermemişti.Berberin kapısından bile zor soktuk içeri.Girmicem, tiyaş olmucam diye basbas bağırdı.Kucağıma oturttum, traşa başladılar pek ses çıkmadı.Sonlarına doğru bir baktım dudak büzülmüş, dolu dolu aktı gözlerinden yaşlar.Tontişim ağladı.Bu aralar böyle, dengemiz bozuldu ama çook tatlı oldu. Bazen bana yaşemin abla diyo:))) Gülüyo ondan sonra...Rabbim acılarını göstermesin, bu krizleri atlatacaz inşallah..

yaşemın abllaaaa :90:
ay yerım ben onun buzusuk agzını
super yaa
rabbım herkese tattırsın bu muhtesem duyguyu

annem dun aksam 2 yıla kadar kucagına aldın aldın
almadın bakıcılarla ugrasırsın benden soylemesı dedı
kendımı zorunlu hıssettırıyorlar valla kardes konusunda
kocam zaten bozuk artık konusunu bıle acmıyor kustugunden
bılemıyorum dengemı bozdular ıyıce

benım kuzuda gecenlerde ona bagıran bır komsu vardı
onu gorunce hemen ona bagırıyor
dıttt dıyor

günaydınnnn
üstümden tır geçmiş gibi aynı çok yorgunumgece geç yattım yine 00,30du sabahta kızım 07,00de dikti beni ayağa bu akşam erkenden yatıcammmm inşallhhh
çağancukum sıkma tatlı canını bak baban hemen sahip çıkmış sana ne güzel ailen her daim arkanda. Ailen ii bir ders vermiş zaten eşine üzme kendini....
Sedacımdan ve meleğimden bekliyoruz resimleri sedacım çok sevindim ardanın mucizevi bir şekilde iyileşmesine:))
yasmin ya yağmurda bu ara çok huysuz herşeye ağlıyor durmadan kavga ediyor kuzenleriyle onlardan öğrendi vurmyaı biri bişey vermezse yada elindeki oyuncağı alırsa vay alanın haline çok hırçınız bu günlerde geçecek inşallahhh....

Lorem ben hemen istiyorum ama Anılın biraz daha düzelmesi lazım.Tatile götürmem lazım.İkinci hamilelik nasıl olacak bilemiyorum ki..Karnım burnumda gidemem ki uzakta bir yere.Çok da bekleyemem.Bence sağlığın yerindeyken, imkanın varken yap be canım..

dogru soyluyorsun da bılemıyorum yasmınım
hazır hıssetmıyorum kendımı
esım bu konuda kus bana konuyu konusmayalım artık dedı
ıstemedıgımı soyleyınce onun hayatını ve hayallerını de dızgınlıyormusum
haksızlık ettıgımın farkındayım ama anlayısa ıhtıyacım var su an ıcın
annem ıse ıkıncı de buyusun benden hayır bekleme dedı
ama yavrumu kardessız bırakma ben ıkıncıyı de buyuturum dıyor
kısmet bakalım zaman ne gosterecek

Günaydın kızlar
ayyy çok fena bir gece geçirdim
buğra beni deli etti resmen(
uyumazz uyumıycam dye çığlık atıyor
uyku gözünden akıyor dili zor dönüyor ama uyumıycam dinlemiycem(dinlenmiycem) dedi başka bişey demedi
böyle olunca babasının sesine bile tahammülü yok biraz o baksın diycem olmuyor
anneci annecim diye ağlıyor hmen alıyorum tabi
içeri dışar odalarda gezdik milletlen utandım sesi yüzünden
ayağımda sallıyorum dalıyor tam kouyorum hop kalkıyor ağlayatak
hatağımda yatmıycam :)) deli yaa allahım yarabbim ne oldu bu uşağa anlamadım.sizler nasılsınız biraz okumaya çalışcam işim çok bügün gelmeyenler var(

mememizi çöpe attık ya biz 1 haftadan fazladır emmiyor artık
onun da siniri var galiba
her gece pijamaları giyince meme istiyomdiyo
yok annecim kopardın hani çöpe attık çöpçü amca aldı götürdü diyorum
pis meme falan başlıyor ama gece rüyasına giriyor galiba
çöpçü falan bişeyler diyordu

derın allah yardımcın olsun
sendrom geldı sanırım kuzulara

benm kuzumda hırcın bu sıralar
hafta sonu sımsek mc guıen setını aldık
tam 12 araba var
ve o arabalar yuzunden cıldırttı bızı koltuklara dızıyor
ve bız oturmayacakmısız orada dızılı duracakmıs
bagırmaya basladı
ozellıkle o teyzeyı gordu annemde hemen cıyakladı ona ve dıtt dedı
sakınlestırdım ve bız evımıze geldık bır arada durmasın o kadınla dıye

sorma lorecim ya ananesini pek sever normalde
ama sabahları aksilik yapacak yaa
anane sevme diyo daha gözü kapalı
kadına git annecim diye nasıl ağlıyor anlatamam(
o uyanmadan çıkamıyorum
saat 10 da işe geliyorum
kovacaklar bigün

derin bi emzik deliside bizde varr memesiz imkanı yok uyumaz küçükken bukadar düşkün değildi baklaım biz nasıl bırakcaz(((

Son düzenleme:
Laviş Anıl çok sakin bi çocuktur normalde.Annesi olarak tanıyamıyorum bugünlerde.Bi akrabamız var.Kızı 4 yaşında.Görüştüğümüzde onu itip kaktı.Zavallı kız neye uğradığını şaşırdı.Ve evde hergün Şeymayı dödüm, git dedim, o da gitti diyo.Ve halen çok hırslı..Böyle değildi.İki yaş(((

Lorem ben de şimşekli masadan alıcam sanırım.Yada oğlumla gider beraber alırız.Boya kalemi de alacam.Her akşam büyük oğlanla kavga ediyolar evde kalem yüzünden:))) Kelem iştiyom diyo:)

aynen yasocum yağmurda bugünlerde durmadan babanneyi dödüm ağlıyoo diyo:)))
kuzenine de vuruyor bi kuzeni var 7 yaşında bir araya gelince urmadan itişip kakışıyorlarrr off alıştı nasıl yapıcaz yaaaa derdi zoru bağırma çağırmaaaa....

offf ya tam resimleri yükledim kaydetmeyi unutmuşum sil baştan tekrar yüklüyorum face resim yüklemek çok zor yaa daha kolay bi yolu yokmudur şunun deli oldum

lavişim buğranın emziğine bi baktım birgün ısırmış neredeyse kopacak gibiydi
gece koparda boğazına kaçar diye aklım çıktı
bende hemen kopardım ve buğraya götürdüm
bak oğlum ne olmuş memeye dedim üzgün bir şekilde
şaşırdı kopmuş dedi
buğra ısırmış dedi
evet oğlum bu kötü olmuş
pis olmuuş artık emilmez bak em istersen dedim
uzaklaştı tırstı biraz:))
çöpe atcam dedi kaptığı gibi çöpe attı geldi
pis meme falan başladı saymaya işte :))
ondan sonra 1 hafta geçti
kırmızı memeydi bu attığı sarı meme istiyom diyodu
onu da attık falan dedim karıştı araya
çok ağlasa verecektim ama şeytan kulağına fazla ısrarcı olmadı
ama çöpe atma hilayesini milyon kere anlattım anlatıyorum da:))) inş bırakmıştır diyorum bakacazz artıkk

Son düzenleme:
günaydın ,
herkese güzel bir hafta diliyorum...
ben grip olmuşum iki gündür onunla uğraşıyorum..
Allahtan kuzular iyi arada hapşırıyorlardı şurup verdim iyiler..
hafta sonu bizim keremin saçı iyiydide kaanın saçını 4 numaraya kesti babamız biraz kıpraşınca arada derin açıklıklar oldu dengeledik sayılır kızdım eşime beslemelere döndü ççocuk diye ama kzu durmadı aslında istemiyordum kıvırcığını seviyorum ben ama seyrek diye kesmek istedi babamız inş. çabuk uzar kuzumun saçı kısada yakıştı ama ben kıvırcıklarını istiyorummm...

cagancuk eşin boşuna yapmış tavrı yapsada yapmasada sonuçta ödenecek yani o para.. hem ne güzel bak ailen yanındaymış herkesede öyloe nasip olmaz.. er geç oda hatasını anlar canım üzülme... erkekeler hemen tepki verirler özleri böyle..

hilalcim çok geçmiş olsun baya ağır atlatmışın hastalığı...

kızlar çocuklar artık bilinçlenmeye başladıkça dahada sinirli oluyorlar.. bu ara benimkiler akşamları 10,30da yatmaya başladılar aslında eski saate göre hemen hemen aynı oluyor ama gündüz az uyuyorlar akşam erkenden uykuları geliyor bu duruma seviniyorum artık düzene girsin şu uykumuz...

geçen sakladığım eski bir emzik vardı pek beğenmiyordu damklı emzik değildi normallerden onu babası indidirnce görmüş hemen aldı kerem yıka diyor bana yıkadım iki ağzında evirdi çevirdi yok unutmuş sonra kaana verdi al diye...biliyorsunuz bizimki ani oldu düşürünce marketin parkında mecburen emzik olayı bitti ama hiç zorlanmadı gece az mızırtıları oldu ama biberonla hallettik..

sedoşun meleğin d. günü resimlerini bende merak ediyorum...
sedoşum ishale rağmen çok güzel geçmiş sizin adınıza sevindim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…