2008 Kasım Anneleri

çilek valla bende senin oğlana özendim
benimki öyle kibar değil biz ona canım cicim diyoruz
bana kızınca buycu gel buyaya diye bağırıyor(

Lorem çok hızlı dilleniyolar.Biz büyüdüklerine inanamıyoruz.Yakında sende göreceksin, hergün şaşıracaksın..

ınsa allah kısa zamanda olsun ıstıyorum bende
her ınsan ayrı bır yapıya sahıp
aslında babası da ben de cok konusuruz
ama ben oglumun bu konudakı tembellıgını annem ve babama baglıyorum
cocugun derdını anlatmasına gerek kalmadan her seyı onun adına dusunup soylemeden yerıne getırıyorlar
cocuk da konusup ıstemıyor dogal olarak

hos hıc konusmuyor degıl
konusuyor elbet ama sızınkıler kadar cok ve cesıtlı meraklı konusmuyor

herkeze slmm malum bayram önü yoğunuz ama arada bakcam.ardanında anasınında keyufi yerinde umarım herkez öledir.hepinizi öptüm

lorem bende sana katılıyorum..bizde eylül demeden anladık..onun için kendini kasmıyo..ama anlamayıncada çok sinirli oluyorlarmış diye..hep anladık..neyseki çok sinirli değil sakin bi çocukk..ama arada 2 yaş sendromu tutmuyo değil...:95:

Derlerdi ki dillendikçe daha çok sevilir.Gerçekten öyle.Eşim çok öpmezdi Anılı.Uzaktan severdi.Şimdi babişko top oynayalım.Kakay mışın diye elinden tutuyo..Babası sarılıyo ve boğuşmaya başlıyolar.Böyle değildi eşim.Baba dedikçe hoşuna gidiyo sanırım ve öpesi geliyo.Ben değil ama babası kalası yontmayı başarabildi biraz:)

yok gülizim bence onunla da alakalı değil
bu tamamen yapı meselesi
erken konuşan geç yürüyebilir
geç yürüyen erken konuşur çok farklı
hiç ben hele ki anne olduktan sonra asla inanmıyorum
onu yaparsan böyle olur şunu yaparsan şöyle olur falan bunlar saçma geliyor
kendi bir birey ve ne isterse öyle yapar :))
bizde lep demeden leblebiyi anladık hatta ben birazdan ne isteyeceğini bile tahmin edebilirim hal ve davranışlarına göre:)

senin yapamadığını yapmış bak ahretim anıl :)))))

şimdi sizinkiler daha acayip gelcek nniye derseniz
onlar öğrendiklerini biriktirdiler birden şakır şakır konuşunca
oturup ağlarısınız artık:)))
benm yeğenim öyle olmuştu
3 yaşına kadar sustu tek tüktür lafı o derece
birgün bir konuşmaya başladı
tek bir harfi yanlış söylemeden adam gibi konuştu
şok olmuştuk

cok erken yurudu benım sıpa
dısını cok gec cıkardı ama
farklı yapı herkeste

yasmınım babasına kaykaymısın dıyor hee
bızımkı de baba deeelll
deelll nutfen deeelll dıyor
babası dogdugundan bu yana yaka paca hırpalayarak sevdıgınden kedı gıbı sırnasıyor adama onunla bogussun dıye

herkeste aynı olmayabilir ama.eylülde ben konuşmak için bi çaba görmüyom ..çünkü her istediği anlaşılıyoo..onun için kasmıyo kendini..anlaşılamadığı için bi hırçınlığıda yokk..onun için dedim derincimm..ama dediğin gibi hepsi aynı değil..

Gülizim ahretim biraz büyüsün Anıl, önce bir kadına nasıl davranılır bebesine öğretecem, sonra da o babasına öğretsin diye psikolojik baskıda bulunucam

Lorem Anıl LÜPPEN diyo.Geçen gün bana çarptı salonda paadon diyo:)) Bazen de zaten kelimesini kullanıyo.Çok komikler yaaaw.Herşeyi rica ile istemiyo benimkide.Kalk diye bağırdığı zamanlarda oluyo ama genelde misin ekini kullanıyo.En komiği alır mısın ricasına alaamışın diyo:))

güliz seninki daha sendroma girmedi zaar
sinirli hırçın değil diyorsun ya şaşırdım
bizimki çok fena yaa
kendi sesi hoşuna gidiyor galiba
bağırmayı öğrendi
gırtlağı yırtılana kadar bağırıyor:))
tv ye vuruyor elindeki tahta oyuncaklarla bile
yapmadan asla anlamıyor hatta inadına yapıyor
mecburen ilgisini başka şeye çekiyoruz
tv patlar falan nafil umrunda değil
kayboluyo mesela
içerden bir ses babaa gel beni kuytay ağlamaklı babaa beni alll
bir koşuyoruz
taaa yatağın üstünden çekmecenin üstüne çıkmış
boyunun iki katı yerde hemde ışık kapalı
korkmuş sıpam inemedim baba diyo:)))))

şimdi ben i öğrenmişşş
buğvanın benim ben benn diye kırk kere söylüyorr
amaan film gibiler işte otur seyret:))

bende hayranım ya buğra,deniz ve anıla yağmurda böyle bi sıralasa yaaa valla herşye cevap veririm herhaldeee...
derincim canım buğriş taşfırın erkeği, denizle anıl da light erkek:)(sakinler ya o bakımdan
şimdi bizimkide dopidop almaya gitti babannesiyle mahlle bakkalına alcam yicem ben diyo adama ne vereceksin diyorum pava(para) diyo:))paran var mı diyorum babam ver diyooo bizde başladık ufaktan artık iyice konuşmayaaaa

bütün plastikler evin icinde,köfte yapiyoruz ahahaha bu halleri görücek hatunmuydum ben :)

kizlar vallaa bence gelisimleri tamamen böcüklerin kendileriyle alakali,aile istedigi kadar zorlasin kendini cocuk hazir diilse olmuyor.deniz iri bi bebekti heleki bir yasini gecti kimse inanmadi bir yasinda olduguna,ama bu dana tam 14 aylikken yürüdü ..o kadar cok ugrastikki ama yürümedi iste.yani cocuk hazir diilmis demekki..ama napiim millet inanmiyordu bir yasinda dedigimde bende üzülüyordum yürümüyor diye.

lorecim ve gülizim bence sizin böcükler bekliyorlar bi anda acilcaklar.

derinimoo biz hep yaparmisin,lütfen,¨zür dilerim,tesekküredrim,rica ederim vs.gibi cok kullaniyoruz.hatta kanal degistirdigimde kocamin bana tsk,ettigini hic duymamistim taki deniz konusana kadar :)

yasminim evetyaa dillenince cok fena oluyorlar,esim aksam diyorki..ölürüm benyaa,ölcem ben sana diyor..hayirdir ne oldu dedim?babasi seni son kez ikaz ediyorum deniz birdaha atma arabani demiz,sen beni ne ettmistim baba bidaha söylermisin diyor:))))))))))))))))))))

sonrada diyorki tabiki babacim atmam üzülme sen:))) allah hepsine ömür versin ben bazen isiriyorum dayanamiyorumda,cocuk beni deli saniyordur bu kadin yine isirmaya basladi diye.

Gülizim ahretim biraz büyüsün Anıl, önce bir kadına nasıl davranılır bebesine öğretecem, sonra da o babasına öğretsin diye psikolojik baskıda bulunucam

en güzeli ahretimm..ama çok bekleme..çünkü erkekler bi zamn sonrada babayla çatışmaya başlıyorlarr :)))

dönem dönem oluyo bizde derin..ama çok hırçın değil..mesal bundan 1 ay önce şöyle 1 hafta kadar oldu..amannn neydii..ama sonra kendiliğinden geçtii..tabiii yine sinirli falan ama çok çabuk geçiyoo..hemen gülüveriyooo..ama bugünlerde babasına gıcık..bana yan gözle bakmayagörsünn..fırçayı yiyooo....annesine sahip çıkıyo kızımm :))

bağırmayı bizimkide seviyo özellikle apartmanda merdivenlerde çok seviyo..avazı çıktığı kadar bağırıyo..ama bu hırçınlıktan değilldir herhalde..

ayyy cılek ısırırımısın lutfen o sebegı
bu teyzenın bır ıkazıydı bıraz daha tatlı olursan komple yuturcakmıs senı de lutfen
ne kadar tatlı ne kadar ıcıne sokulası yaratık bunlar yawww

Heyyyyyyyyyyyyyttt!ben geldimmm canlarrrrrrr!nasılsınız?

Ben ankaradaki hayatıma başladım.Bir orada bir burada idare edicez şimdilik ..şu anda da nöbetteyim..

Hepinizi özledim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…