2008 Kasım Anneleri

hepsine maşallah akıllı kuzularardayada çok geçmiş olsun bizde bir haftadır bi aboooow lafı peydah oldu bişey düşüyor abooow diyor bir gürültü oluyor oboww diyor allah Allah diyoruz nerden çıktı herkezin günahını aldık şundan mı öğrendi bundanmı derken cmt si tv seyrediyoz aldı zap yapıyo starda durdu bak baba abooooow dedi ekrana bi baktık dürüyenin güğümleri diye bi dizi anlamadık değiştir dedi babası cıkk dedi oturdu izliyo bi sahne geldi bütün kahvede ki adalmlar aynı anda aboow dedi bizimki bize döndü bak annne abooww dedi ay yıkıldım gülcem diye meğer o dizide sürekli adamlar abow diyolarmış ay ne ara izlemiş öğrenmiş hiç anlamadım.boş yere günahını aldık milletin anaaa mız vardı(hadi o konya şivesinin olmazsa olmazıda)bide nur topu gibi abooow umuz oldu

Polipecim eşim akşamları anan ne yapıyomuş, iyi miymiş diye sorar.Anıl da bunu sofra kuralı zannediyo herhalde her akşam bana dönüp anan ne yapıyomuş, iyi miymiş diyo:))

ayyy şimdi nette okudum.iğrendim ya...9 yaşındaki erkek çocuğuna 3 yaşından beri dedesi,dayıs ve dayısını arkadaşı tecavüz ediyomuşş..allahım bunlar nasıl bi insan ya...bunları bence hemen asmalı..hele annesi o günden bu güne biliyormuşşş...iğrençç

İnanamıyorum, bu kadar iğrenç olabilir mi insan denilen yaratık(((

Vay ahretim unutmadın demek tuzluk muhabbetini:) Ne varsa eskilerde var yaaaw.. Akşama sulu köfte, kuru fasılle ve pillow var..Turşu, kaşık vs ekstra:89:
aşk olsun unuturmuyum..yaşlıyız dediysekk...unutkanlık için erken daha :)))
ooo menüde güzell..afiyet olsunnn...
ben çıkıyommm..canım sıkıldı varam gidemde kızımla mutlu olayım :)

ayyy ne hasta kisilikler varya,10 günlük bebe makinaya atilirmi?

vardir dimi bunlarin bi sonu?nasil yatcaklaryaa offf sok oldum.

Ben açmıyorum.Yeterince iğrençlikle karşılaşıyoruz zaten.Hormonlu gıdalarla törpülediğimiz ömrümüzü birde bunları okuyarak daha da kısaltmayalım(

ben kaçıyorum kızlar bugün malum aranıza pek katılamadım reglide oldum ıykkkk ne gıcık yarın sizlerleyimmm beni bekleyin anacımmmmmmmmm
kızlar pek yakında eğer bu hafta fırsat bulursam özüme dönüyorum sarı yapıyorum saçımı tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…