2008 Kasım Anneleri

Çileğim Anılda gelişim olarak ilerdeydi ama 14 aylık yürüdü.En son zaten Maytabın sarı kafası, Icırın Eylülü ve biz yürüdük.Ben bir arkadaşımdan şunu duymuştum.Çocuklarda büyüdükçe çeşitli mekanizmalar devreye giriyomuş.Biri geri kalınca diğerine ağırlık veriyo ve o mekanizma zamanından önce gelişiyomuş. Denge meselesi sanırım..Ben ilgiyle ilgili olduğuna da inanıyorum.Kaynanam her ne kadar hoşuma gitmesede çok ilgileniyo.Konuşmasında onun büyük emeği olduğuna inanıyorum..

caganim üzme kendini canimyaa,halledilir bi sekilde insl.denizde sevmiyor gece yolculugunu gicik oluyorum o agaldiginda ..

gecmis olsun hilalcim,10 ignemi? ayyy ne acimistim toton..

oooo lorecim hem yogun hemde ne güzel bi hafta sonu olmus..ne giydin sünnettee merka ettim vallaa cünkü co kzevklisin yakistiriyosun giydigini..

gördü mardamin resimelrini yakisikli pasam harika olmus..bu ara kanda mikrop cok görülüyormus cocuklardayaa niyeki?sudan filan desem herkezde olurdu..

biz hep hircin hiper oldugumuz icin,cocu ksakinelsince korkuyoruz biseyimi var diye:)

seninki tam paci olcak desene,yandi vallaa alan oglan:)

neyseki deniz coktan birakti ayakta sallanmayi,bugra hala cok seviyor dimi?
hehe ben cok severim ama ayakta bebe sallamayi..

gecmis olsun nazlicim,zaten eve bi girdimi hastalik herkezi yokluyor.

günaydın herkese....
derin kolay gelsin inşallah hemen unutur..
darısı bizim başımıza hiç emzik vermedim ama beni bırakmadı gitti..
dr martta kes diyor ama nasıl dayanırım o zamana kadar bilemem..

seni yilin en sabirl iannesi ilan ediyorum,ben dayanamazdim bu kadar emzirmeye vallahi.

bidaha bengelene kadar az konusun leyn..

ohhhhhhhhhhhhh be sonunda bitti hepinize iyi seyirler doğum günü fotoları kısmına hem d.günü fotolarımızı hem çekiliş hediyemizi hemde gelen hediyelerimizi koydum güzel dilekleriniz için şimdiden teşekkürler şimdilik işlerime geri döeny,im bi yığın oldular

citos hg,topraagim....

lorecimm gel seni bi öpeyim pc den bi teyze rica etti dedim,tabiki annecim dedi:))))))))))))))))

ama ben öpme isini briaz abartinca gidermisin istemiyorum diyip postaladi beni..

hepiniz hoşgeldinizz kızlarr :)
Ya çilekom geçenlerde kaynanam şeker pilicin tavuk eti adanasını alıp gelmiş arda da çok yemiş bende annemlere kızdım bunların içine ne karıştırdıkları belli değil neden yedirdiniz diye onlarda pişman oldu sanırım ondan oldu die düşünüyoruz

Gülizim ben müjdeledim Çitosuma hediyeyi göndereceğini:)))))))))

Çitosum tontişim hoşgeldin.Ankara değilken daha iyi görüşüyoduk.Şimdi Ankaradasın ama hiç görüşemiyoz(

oooo lorecim hem yogun hemde ne güzel bi hafta sonu olmus..ne giydin sünnettee merka ettim vallaa cünkü co kzevklisin yakistiriyosun giydigini..

:87: tsk ederım cıcım
bılmıyorum gormusmuydun daha evvel ama kendı cızımım bır elbıse gıydım
kuzumla takım olduk sayılır
kocıse de aynı renk kravat taktırdım

ayrıca denız pasaya da tsk ederım kendını opturdugu ıcın

cıtos hosgeldın canım
nasılsın
duzenınızı nasıl kurdunuz batus ayrı kalma durumları nasıl

citos hg,topraagim....

lorecimm gel seni bi öpeyim pc den bi teyze rica etti dedim,tabiki annecim dedi:))))))))))))))))

ama ben öpme isini briaz abartinca gidermisin istemiyorum diyip postaladi beni..

çitom hoşgeldin canımmm...
nasılsın bacım alıştınmı yeni düzenine...
hediyemide yarın gönderiyorum canımcımm...

Gülizim ben müjdeledim Çitosuma hediyeyi göndereceğini:)))))))))

Çitosum tontişim hoşgeldin.Ankara değilken daha iyi görüşüyoduk.Şimdi Ankaradasın ama hiç görüşemiyoz(

Hoşbulduk canlarım.Yeni düzene alışmaya çalışıyoruz.Hıoş pek düzen olmayacak bundan sonra hayatımızda ama napalım bir süre katlanmak zorundayız.

Yaso aynen öyle valla.Hep aklımdasın dün akşam eşim ve batu gittiler bi arayım gideyim ya da o gelsin dedim sonra da hafta sonu ,yoğundur iş güç filan diye aramadım akşam akşam.Ama aklımdasın benim şu işler bi yoluna girsin görüşcez yavrimo:)

Gülizim ellerine sağlık canım.Helecanla bekliyorum!

çok zor beğendimmm...inşallah beğenirsin çitom yaa...

teşekkür ederim çilekçim teveccühünüze layık omlaya çalışacağım :))
valla canım bende bittim ama yapacak bişey yok istiyor eşimde psikoljik dini ve vicdani olarak hakkı rızkıda var neden kesesinki diyor o zaman düşünüyorum düşününe düşüne yaşı iki ettik:))

lore bahar ayının uygun olduğunu olası bi hastralık durumunda bu kış sütün çok kurtarıcı olacağını söyledi dr.umuz onun için..özel bi sebebi yok..

uyku mu o da ne? :)))
eşim diyor allah dağına göre kar verir diye hayatta sabah namazından sonra uyuyamazdım sabah namazına kadarda uyumayan oğlum oldu:))

seda doğum günü resimlerine baktım harika görünüyor herşey..
hele pastaya bayıldım..
nerde yaptırdın acaba..
arda bey zatan olay maşallah kocaman çok yakışıklı..ama ben sana bittim çook havalısın çok beğendim kısacası herşeyi..

çitom hoşgeldin canım özledik seni sık sık gel canımmm...
çileğim ya bende dayanamıyorum ısırıyorum böyle etlerini lime lime edesim geliyor dyanamıyorum öpmeye doyamıyorummm allah hepsine ömür versin...

mellacım teşekkür ederim cnm bnm :)
Pastayı Seyrandan yaptırdım tatlım tadı da şeklide süperdi herkes çok beğendi frambuazlı ve çikolatalı yaptırdım

Kızlar bir tane daha video ekliyorum apaçi arda :):):)

kuzular uyudu ben geldim ama kk bir açıldı bir bakıma girdi birazda greçmişi okudum bu vakit oldu...
sabah facede sedoşun resimlerine bkrken netim gitti kocişi bekledim kablodan sorun olmuş...

öncelikle derinimin buğrasına çileğimin deniz oğlana ve yasminimin anıl kuşuna kocaman bir maşalllah
ne güzel konuşuyor bu kuzular ya.. haklısınız benimkilerde bir yaşına girmeden önce yürüdüler doğum günümüzde güzel yürüyordu ikiside ama konuşma açısından hala gerideyiz.. pek dert etmiyorum onlar mecallerini gayet güzel anlatıyorlar çok komik oluyor yavaş yavaş herşeyi öğreniyorlar.. kaan özellikle çok zeki okuldada öyle olur inş... keremde ondan görüp yapıyor biz bakınca utanıyor.. kaanından keremden öğrendiği çok şey var aslında.. eğleniyoruz dilleri çözüldükçe mutlu oluyorum..
siz sayıları söyleyince saat şeklinde ahşap rakmaları çıkan oyuncak aldım birde babamız lego almış her yüzünmde bişey var bir yüzü sayılar bir yüzü harfler bir yüzü resimler öğretici legolardan onlardanda çok şey öğrendiler..
iki gündür kerem abc abc deyip dolanıyor birde güzel net söylüyorki mutlu oldum ya.. ben oradaki harflerin hepsine bac dedim kafası karışmasın şimdiden diye legolarla oynarken abc abc konuşup duruyor...
kaanda rakamlarla daha biz birdeyiz ama olsun geriside gelir babamız metyal küçük bir araba almıştı yeni onun tekerlerinin lastiklerini çıkrmış bende kaan ne yapıyorsun sen dedim bana şirin şirin bakıp lastiğin birini aldı bir dedi taktı öbürünü bir dedi taktı ikiye üçede geçeriz inş..:))) birde bana bişey yapmıyorum sayıyorum imajı veriyor kuduruk..:))
tam yemelik çıtır dönemlerindeler birde grip olmuşum yiyemiyorum bu ara ama bir iki güne kadar öpüşüp koklaşmaya başlarız artık.. kaan geliyor bazen yaramazlık yaptığında öpüp gönlümü alacak güya oğlum hastayım diyorum sonra öpüşelim şimdi iki gündür anne diye bağrıyor bakınca öpücük atıp el sallıyor hastayım ya uzaktan öpüyor kuzum...

çitom hoşgeldin tatlım yaval yavaş düzene girmeye başladı heralde işler sevindim senin adına...

sedoş senin ve safişin videosuna baktım çok tatlılar ya yemede yanında yat yani bu kuzuların...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…