- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #90.541
iyi geceler kızlar..berbat bi hafta sonu geçirdim.eşimle küstük bu gece biraz barışır gibi olduk.çok kırılıdım çok ağladım cuma akşamı.sonrada üzüntüden sabaha kadar çıkardım midem delindi sanki.
öğrenim kredisi borcum vardı benim üniversitedeyken almıştım.1-2 taksidini ödemiştim kalanı kaldı.beş buçuk milyar olmuş faiziyle falan.eşim eve bi geldi bi ton surat bana.hiç yoktan bi sürü borç nasıl ödencek daha bi sürü şey.bide o akşam annemdeydik yemekte.anladı tabi annem.bende anlattım ağladımda biraz.babamda ben öderim kızımı ağlatmam demiş.bende eşime surat yapma artık babam ödeyecek dedim bu da suç oldu.o bana söyledi ben ona girdik birbirimize.ilk defa ayrı yattık.yani o kalktı gitti yataktan.
bu gece babamla annem geldi.parayı getirmişler yarın yatıralım diye.yarın bi avukata danışıp halledicekler.ama hala babamın ödemesinede gönlüm razı değil.bi işim olmadığı için kahroluyorum.keşke kendi paramla ödeyebilseydim.ama maleseff.
bide üstüne akşam üzeri kayınvalidem tutturdu illa sizi yemeğe götüreyim diye.gitmeyelim dedik yok inat etti.1 saatlik bi yere gittik.oğlum eve gelene kadar ağladı.bayılcaktı nerdeyse.yol karanlık oldumu gece yolculuğunu sevmiyo hiç.söylenmemek için zor tuttum kendimi.
bizden böyle işte.şükür bitti hafta sonu.inşallah güzel bi hafta olur bizim içinde herkes içinde.
günaydın kızlar..
hastalıktı rapordu derken bugün işimin başındayım..hala tam anlamıyla düzelemedim..10 tane iğne yememe rağmen:)))malesef burayı takip edemedim..umarım herkes iyidir..hastalarımız varsa acil şifalar diliyorum..
gunaydınnn
herkese ıyı haftalar dılerım
zıra uzun bır tatıle gırmeden evvel son haftamız ınsa allah
ben cok yorgunum yawww
cumartesı mısafır trafıgınden sonra dun sunnet mevlutumuz vardı davetlı oldugumuz
onu da atlattık ama davetlılerden anneme gelen mısafırler de olunca
bızde anneme gectık aılecek
keyıflı bır gun oldu aslında
bırcok akrabamızla bırarada olma fırsatı bulduk
erkekler kurbanlık alma fasıllarıyla ılgılendıler ve hallettıler cok sukur
bayramı ıple cekıyoruz ınsa allah
bense dayak yemıs gıbıyım
kollarım falan cok agrıyor
pek ıste yapmadım ama sanırım mevsımsel
neysem hafta snu dogum gunu kutlamaları vardı
fotoların bazılarını gordum
fater burada yayınlamasa da cok cıcı bır kutlama yapmıs
dogum gununu kutluyoruz
saphısımın emegıne degmıs
herkesın eglendıgı yuzunden okunan kutlaması cok guzel gecmıs anlasılan
sedayı beyazmelegı merakla beklıyorum
bakalım ne harıka fotolar gelecek
Günaydın Kızlarrrrr herkese iyi haftalarrrr
İnanılmaz bir haftasonu geçirdik diyebilirimmm Arda ishaldi biliyorsunuz Cuma gecesi sabaha karşı 5 gibi ishal yaparak uyandı hüngür hüngür ağlamalar huysuszluklar hemen ömer ishali tahlile götürdü birşey çıkmadı muayene için 9:30 tekrar gittik doktora yediği birşey dokunmuş ondan mikrop kapmış dedi poposuda pişik tabii canı çok acıyordu sabah kahvaltıdan sonra 2 gibi herkes gelmeye başladı tabii arda çocukları görünce kudurdu çok sevindi herşeyi unuttu allahtan hiç ishal yapmadı mucize bir şekilde düzeldi ishalide pişiğide çok güzel geçti pastamızda süperdi herşey istediğimiz gibi oldu kısacası ama tabii yorgunlukta çabası :) resimleri az sonra yükleyeceğim
Günaydın kızlar..Anıl 3-4 günüdr uyumuyo.Çok zorlanıyorum.Gece ağlayarak uyanıynu iştiyom diyo:))Cumartesi günü perdelerimi yıkadım, kapı ve pencereleri sildim.Kocacığımda evi sildi süpürdü.Az bir işim kaldı..Bu arada arefe günü çalışacam dedim ama kaynanam cumartesi gününe bilet almış Adapazarına gidiyo.Mecburen izin alacam:))
Cagancuk benimde harç kredisi borcum var.Geçen baktım 700 tl olmuş.Mecbur ödenecek, hır güre gerek yok.Kocan öyle kayınpedere de şükretsin.Herkes yapmayın etmeyin deyip kenara çekilir normalde.Sanırım gururu kırılmış biraz.İnşallah ilerde çalışırsın, bu sorunların kalkar ortadan..Canının sıkma hepimizin başında bunlar canım..
Hilalim geçmiş olsun tekrar..Nasıl böyle oldu canım ya.Ağırlaşmışsın 10 iğne yediğine göre. Yavrulara bulaşmadı inşallah??
Lorem fotoları ben de merak ediyorum.Beyazım ne giydi acaba:)) Yine şıkır şıkır olmuştur..
Anıl da çok hırçınlaştı.Kuzenleriyle oynarken istediği bişi olmazsa çığlık atıyo.Dün traşa götürdük.Hiç bu kadar tepki vermemişti.Berberin kapısından bile zor soktuk içeri.Girmicem, tiyaş olmucam diye basbas bağırdı.Kucağıma oturttum, traşa başladılar pek ses çıkmadı.Sonlarına doğru bir baktım dudak büzülmüş, dolu dolu aktı gözlerinden yaşlar.Tontişim ağladı.Bu aralar böyle, dengemiz bozuldu ama çook tatlı oldu. Bazen bana yaşemin abla diyo:))) Gülüyo ondan sonra...Rabbim acılarını göstermesin, bu krizleri atlatacaz inşallah..
günaydınnnn
üstümden tır geçmiş gibi aynı çok yorgunumgece geç yattım yine 00,30du sabahta kızım 07,00de dikti beni ayağa bu akşam erkenden yatıcammmm inşallhhh
çağancukum sıkma tatlı canını bak baban hemen sahip çıkmış sana ne güzel ailen her daim arkanda. Ailen ii bir ders vermiş zaten eşine üzme kendini....
Sedacımdan ve meleğimden bekliyoruz resimleri sedacım çok sevindim ardanın mucizevi bir şekilde iyileşmesine:))
yasmin ya yağmurda bu ara çok huysuz herşeye ağlıyor durmadan kavga ediyor kuzenleriyle onlardan öğrendi vurmyaı biri bişey vermezse yada elindeki oyuncağı alırsa vay alanın haline çok hırçınız bu günlerde geçecek inşallahhh....
Günaydın kızlar
ayyy çok fena bir gece geçirdim
buğra beni deli etti resmen(
uyumazz uyumıycam dye çığlık atıyor
uyku gözünden akıyor dili zor dönüyor ama uyumıycam dinlemiycem(dinlenmiycem) dedi başka bişey demedi
böyle olunca babasının sesine bile tahammülü yok biraz o baksın diycem olmuyor
anneci annecim diye ağlıyor hmen alıyorum tabi
içeri dışar odalarda gezdik milletlen utandım sesi yüzünden
ayağımda sallıyorum dalıyor tam kouyorum hop kalkıyor ağlayatak
hatağımda yatmıycam :)) deli yaa allahım yarabbim ne oldu bu uşağa anlamadım.sizler nasılsınız biraz okumaya çalışcam işim çok bügün gelmeyenler var(
günaydın ,
herkese güzel bir hafta diliyorum...
ben grip olmuşum iki gündür onunla uğraşıyorum..
Allahtan kuzular iyi arada hapşırıyorlardı şurup verdim iyiler..
hafta sonu bizim keremin saçı iyiydide kaanın saçını 4 numaraya kesti babamız biraz kıpraşınca arada derin açıklıklar oldu dengeledik sayılır kızdım eşime beslemelere döndü ççocuk diye ama kzu durmadı aslında istemiyordum kıvırcığını seviyorum ben ama seyrek diye kesmek istedi babamız inş. çabuk uzar kuzumun saçı kısada yakıştı ama ben kıvırcıklarını istiyorummm...
cagancuk eşin boşuna yapmış tavrı yapsada yapmasada sonuçta ödenecek yani o para.. hem ne güzel bak ailen yanındaymış herkesede öyloe nasip olmaz.. er geç oda hatasını anlar canım üzülme... erkekeler hemen tepki verirler özleri böyle..
hilalcim çok geçmiş olsun baya ağır atlatmışın hastalığı...
kızlar çocuklar artık bilinçlenmeye başladıkça dahada sinirli oluyorlar.. bu ara benimkiler akşamları 10,30da yatmaya başladılar aslında eski saate göre hemen hemen aynı oluyor ama gündüz az uyuyorlar akşam erkenden uykuları geliyor bu duruma seviniyorum artık düzene girsin şu uykumuz...
geçen sakladığım eski bir emzik vardı pek beğenmiyordu damklı emzik değildi normallerden onu babası indidirnce görmüş hemen aldı kerem yıka diyor bana yıkadım iki ağzında evirdi çevirdi yok unutmuş sonra kaana verdi al diye...biliyorsunuz bizimki ani oldu düşürünce marketin parkında mecburen emzik olayı bitti ama hiç zorlanmadı gece az mızırtıları oldu ama biberonla hallettik..
sedoşun meleğin d. günü resimlerini bende merak ediyorum...
sedoşum ishale rağmen çok güzel geçmiş sizin adınıza sevindim...
günaydın herkese....
derin kolay gelsin inşallah hemen unutur..
darısı bizim başımıza hiç emzik vermedim ama beni bırakmadı gitti..
dr martta kes diyor ama nasıl dayanırım o zamana kadar bilemem..
oooo lorecim hem yogun hemde ne güzel bi hafta sonu olmus..ne giydin sünnettee merka ettim vallaa cünkü co kzevklisin yakistiriyosun giydigini..
cıtos hosgeldın canım
nasılsın
duzenınızı nasıl kurdunuz batus ayrı kalma durumları nasıl
citos hg,topraagim....
lorecimm gel seni bi öpeyim pc den bi teyze rica etti dedim,tabiki annecim dedi:))))))))))))))))
ama ben öpme isini briaz abartinca gidermisin istemiyorum diyip postaladi beni..
çitom hoşgeldin canımmm...
nasılsın bacım alıştınmı yeni düzenine...
hediyemide yarın gönderiyorum canımcımm...
Gülizim ben müjdeledim Çitosuma hediyeyi göndereceğini:)))))))))
Çitosum tontişim hoşgeldin.Ankara değilken daha iyi görüşüyoduk.Şimdi Ankaradasın ama hiç görüşemiyoz(
iyi etmişsin ahretimmm :)))Gülizim ben müjdeledim Çitosuma hediyeyi göndereceğini:)))))))))
Çitosum tontişim hoşgeldin.Ankara değilken daha iyi görüşüyoduk.Şimdi Ankaradasın ama hiç görüşemiyoz(
çok zor beğendimmm...inşallah beğenirsin çitom yaa...Hoşbulduk canlarım.Yeni düzene alışmaya çalışıyoruz.Hıoş pek düzen olmayacak bundan sonra hayatımızda ama napalım bir süre katlanmak zorundayız.
Yaso aynen öyle valla.Hep aklımdasın dün akşam eşim ve batu gittiler bi arayım gideyim ya da o gelsin dedim sonra da hafta sonu ,yoğundur iş güç filan diye aramadım akşam akşam.Ama aklımdasın benim şu işler bi yoluna girsin görüşcez yavrimo:)
Gülizim ellerine sağlık canım.Helecanla bekliyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?