2008 Kasım Anneleri

ıyı aksamlar guzeller
bakayım kızlar ne kaynatmıs dedım ama can sıkıcı haberler varmıs gundemde
ben hıc bakmıyorum o haberlere karsıma cıkarsa okumamaya calısıyorum
allah hıckımseyı vıcdansız yapmasın
seytandan bıle ıblıs gorunuyorlar gozume o tur ınsan musveddelerı

neysem
evıme geldım kuzumla
yemeklerımız yaptım kocısı beklıyorum
hava erken karardıgından sankı yemegı yemek ıcın cok gec kalmısız gıbı
vakıt de hıc gecmıyor aksamları ınsanın canı sıkılıyor yaww

bu arada
yasmınım anan nasılmıs ıyımıymıs

SELAM kızlar
kaç gündür giremedim
eşim cts akşamı çok kötü bi trafik kazası geçirmiş
evin yakınında 4 kişilermiş kimseye bişey olmamış yani kötü sıyrık çiizk falan var
verilmiş sadakamız varmış airbagler açılmış da kurtulmuş
ona rağmen kafasını ön cama gömmüş kafasında şişlik var cam kırık tabii arabanın haşatı çıkmış
6-7 bin masrafı var
tutanakda tutturmamışlar bazı sebeplerden
cana geleceğine mala gelsin d,yorum Allah beterinden korusun
ya birine çarpsaydı çünkü çok kötü vurmuş kesin birinin canına mal olurdu Allah korusun
bide burda otel var tam onu geçince yapmış
ya diyorum ordaki arabalardan birine vursaydı evi satsak karşılamayzdık
moralim bozuk
bugün o yüzden gelemedim hiç,
bide evdeydi bugün bütün gün bunalım takıldı
kendini çok suçlu hissediyo
napalım diyorum teselli etmeye çalışıyorum canın sağ ya diyorum
ölseydim daha iyi olurdu sizin için diyo
hep idare hep idare
beni kim idare etsin bilmiyom

ayyy maytabımmm büyük geçmiş olsun canım.Allah beterinden korusun tatlım yaa.çok korkuyorum trafik kazasından,Allah korusun hepimizi.Allah bir daha yaşatmasın güzelim

maytap çok geçmiş olsun allah beterinden korusun.erkeklerin morali bozuk oluunca çok zor oluyor.kadınların kaderi malesef hep idare eden taraf olmak.

selam canlarım ay kaç gündür giremedim ölüyorum hastalıktan, o gün demiştim yaa hastalığı engellemeye çalışıyorum diye hoş ben iki haftadan beri yok sınavım var yok eymenin doğum günü var diye ilaçlarla ayakta duruyordum artık ilaç milaç kar etmedi doğum günü bitti gecesine ben yıkıldım artık
ertesi gün acile gittik titreme giriyor arada feci neyse ilaçlarımı alıyorum, akşam yemeğine annemlerdeydik, yine titreme girdi ananem dedi arkana bardak çekelim :)
bilirmisiniz bardak çekmeyi, bardapın içine pamuk yapıştırıp yakıp sırtına yapıştırıyor sonra çekiyor falan aynı işlemi birkaç kez tekrar ediyor sonrada vicks sürüyor ısınmış bezlerle kapatıyor sırtımı ve göğsümü
valla ne yalan diyeyim iyi geldi, kemiklerimin ağrısı biraz geçti herşeyden önemli günlerden sonra ilk defa ısındığımı hissettim çok mutlu oldum :)

doğum günümüze gelince gündüz hummalı bir hazırlıkla geçti ama kuaförde fazla vakit kaybettiğim için mini kumpirleri yetiştiremedim
pasta olayımız bir faciaydı canım çok sıkıldı ama misafirler geldikçe oğlum eğlendikçe kendime geldim
pastayı aldım geldim eve kırmızı arabalı pasta siparişi vermiştim, eve geldim bi açtım pasta pembe komple hemde allahım delirdim resmen pembe yaa üstüne dandirikten bir araba resmi çizmişler facia ben bile onlardan iyi çizerim o derece yani saat olmuş 18.00 ağlıyacam napıcam o saatten sonra, neyse eşim dersten geldi, annemler geldi falan dedemle eşimi gönderdim alın bari naparlarsa yapsınlar en azından üstünü çikolata kaplasınlar krem şantiyle iyiki doğdun eymen yazsınlar dedim
öyle yapmışlar artık yine içime sinmedi ama napayım çaresiz kabul ettim oda nazar boncuğumuz olsun artık

bu haftada yarından itibaren pazara kadar hergün dersim var ama çok değil allahtan 2şer 3er saat hergün yoksa dayanmam çok güç olacaktı

oğlum çok sevindi mumları üfledi, herkes alkışlayınca bi şaşırdı amam mutlu oldu :)
şimdi fotoları face e yüklüyorum birazdan buraya da koyabilirim doğum günü topiğine çok uykum gelmezse gelirse yarına artık
stüdyo fotoğrafımızı da aldık valla o olağanüstü şartlarda ancak bu kadar olabilirdi o yüzden hiç ses etmedim onun da fotosunu çektim sizlere de göstereyim diye

bu arada girmediğim günlerde doğum günlerini kaçırdığım bıdıklarımı kocaman öpüyorum buradan iyiki doğdunuz

ay maytabım şimdi okudum çok geçmiş olsun yaa valla üzüldüm ama allah korumuş eşinin canı sağ yaa napalım diğerleri düzelir gider
oda şimdi strese girmiştir herşey üst üste geliyor normal, sende bunalıyorsun tabi ama idare etmeye devam sen yine bugünlerde,inşallah atlatacaksın selamete çıkacaksınız yine

beyazmelek geçmiş olsun.bizde de yapılır bardak olayı ama bizde içine pamuk yapıştırma yok .sırta oluşan bardak ağzı şeklindeki morukların dışında çok iyi geliyor gerçekten ,pasta içinde geçmiş olsun diyim ama tadı iyiyse gerisini boşver

tadı baya güzeldi mucizecim allahtan ordan kurtarduk yani

evet o morluklardan bende de oluşacak muhtemelen :) aman napayım sırt dekoltesi giymeyiveririm birkaç gün :76:

kız maytap çok geçmiş olsun.. anam nedir bu senin herifin üstündeki kara bulutlar.. inş. çabuk dağılırlar... aslında hani işinde pek memnun değil boşmuş akşama kadar ya ee okadar yolu gelirkende bazı şeyleri düşünüyordur kafasında ufak bir dalgınlığına gelmiştir birde sonuçta ist. en usat şoför bile yeri geliyor kaza yapıyor yaptırtıyorlar yani.. çoook geçmiş olsun bir fakire felan yine sadaka ver canım.. mutlaka okuyorsundur ama okumayıda unutma ...

meleğim sanada çok geçmiş olsun bende bilirim ama hiç yaptırmöadım onun özel bardağı vardır bizde annem babama yapardı..
pastanız içinde boşver üzüldüğüne değmiyor ya tadı güzel kuznda iyi vakit geçirdiyse gerisini boşver...
bilirsin ben hepinizden daha şansızım pasta konusunda iki seferde pembe pasta olamaz dimi ama ben söz konusu isem oluyor ama bu sefer aman dedim kuzularla hopladık zıpladık güzel geçirdik gecemizi...

ha bu arada sırt dekolteni mahrum bırakacaksın insanlardan ama sen iyi ol be güzelim...:79::92:

Son düzenleme:
günaydın
sağolun kızlar inşallah geçicek aylar sonra bugünleri gülümseyrek anımsııcaz
o akşam geçmiş olsuna geldi herkes arkadaşları ailesi falan eşim yatmıştı
oturuyoruz ..birden öyle bişey geldiki sanki rüyada gibi oldum cenazeye gelmişler taziyeye hepsi teker teker başsağlığı diledi o acıyı iliklerime kadar hissettim ondan sonra kendime geldim ve şükrettim halime
düşününce çıldırıacak gibi oluyorum
dün akşam annesinede diyorum eşim diyo 2 aydır başıma gelmeyen kalmadı
16 senelik işimden ayrıldım gittim geldim bu en zoruydu
istanbulun öbür ucunda iş buldum gidip gelmek işkence
burnumu vurdum
sonrada bu kaza
dedim farkındamısın herşey teğet geçiyo
ya dönmeseydik oralarda perişan olucaktık Allahın sevgili kuluymuşuzki aklımız çabuk geldi başımıza
(konu izmirle alakalı değil bulunduğumuz yerle alakalı yanlış anlaşılmasın)
iş buldun ya bulamasaydın hala boşta gezseydin
burnunu vurdun ya kırılsaydı
ya kazada canına bişey olsaydı yada birine çarpsaydın
bunlar olmayacak şeyler değil Allah korusun
arabayla gidip gelmek zor dediğin yere 3 vesait gidicek şimdi
vee en önemlisi sağlığımız yerinde aç açıkta değiliz neşer var etrafımızda
kurbanda nasip olursa ufakta olsa bişey kesebilirsek çok iyi olacak

gunaydınn
maytabım cok cok gecmıs olsun canım
allah beterınden saklasın
cevrıye okusun uflesın sızı
bazı seyler hep ust ute gelır ama sonrası bahar gıbı aydınlık olur canım

beyazmelegım gecmıs olsun canım
bızde merakla beklıyorduk ne oldu dıye
cok yogun gunler gecırdın bızzat ılgılenemedın ondan pasta ıstedıgın gıbı olmadı de canım

ben zor kalktım sabah yıne yaa
uyumak uyumak ve uyumak ıstıyorum

Günaydın Kızlarrr

Maytabım büyük geçmiş olsun tatlım Allah korumuş bi sadaka falan verin eşinin durumu şuanda zor gerçekten içinde kimbilirneler yaşıyor destek ol cnm zamanla düzelir inşallah herşey...
Beyazım meleğim geçmiş olsun tatlım
Pasikom ben bu işe girdiğimden beri uykusuzluk çekmiyorum psikolojik olarak sanırım 5,30 ta çıkmak beni rahatlatıyor her ne kadar 7 de evde olsamda ve yoğun çalışsamda normalde bende çok yorulup sızanlardanım ama bu iş yerinde rahatım :)

sedacım ısyerımle ve ya yorulmamla cok alakalı degıl sanırım
cunku ısımı ve calıstıgım yerı cok sevıyorum
severek gelıyorum ve yorulmuyorum fazla
yanı patron calısan muhabbetı yok kendı ısım sayılır ıstedıgımı ıstedıgım zaman yapıyorum
mesele sanırım mevsım gecısı
cunku ben karanlık havaları sevmıyorum mevsım gecıslerınden etkılenıyorum

mesela aksamları hava erkenden kararıyor
eve gıdıp bır suru ıs yapıyorum bakıyorum saat hala 7
uff vakıt de gecmıyor dıyorum bazen

Günaydın kızlar..Gece iyi uyuduk şükür.Anıla kalın uyku tulumunu giydirdim.Sabaha kadar uyudu şükür. Ben de panik oldum.Bebeme hediye bile alamadım( Doğum günü pazar günü.Yeğenimin d.günü perşembe kutlanacak, ona da alamadım.Zamanım yok(

Maytabım aklıma geldi birkaç gündür yoktun.Kesin bişi var dedim.Geçmiş olsun canım.Sağlık olsun , kocana ve diğer insanların canına bişi olmamış ya.Mal canın yongasıdır ama yerine gelir.Kocan öyle konuşmasın gelirim oraya haaa:) Böyle başlayan işler iyi gider, iyi gider uzun sürer..Tecrübeyle sabittir. Ben buraya 2002 de girdim.Girdiğim gün düğmesine bastığım UPS cihazı patladı.Bi görsen heryer koku içinde, cihaz 1500-2000 tl bugünün parasıyla.Neyse atlattık derken onu , vantilatörü 2.kademeye getirdim bir baktım pervanesi ucuşuyo havada..Yüzüm parçalanabilirdi.Demem o ki terslikler olabilir, takmayın , düzelir, alışırsınız..

Beyazım geçmiş olsun.Ters gitmiş bişiler ama daha çoook doğum günü var.Daha bilinçli olursun seneye canım.Hepimizin başına geliyo.Neler hayal ediyoruz ama olmuyo bazen.Can sağlığı bebişim önemli olan..

Lorem ve Sedoş günaydınlar...

sağolun kızlar
yasmincim güldüm yazını okurken bazen oluyo öyle herşey insanın üzerine geliyo
ben gene teveküllüyüm biliyorum bu sıkıntılar geçicek ama eşim aslında çok sakin bi insandır ama panik oldu sanırım sıkıntıdayım bunalımdayım dedikçe bişeyler oluyo sürekli daha kötüsünü söyleyerek teskin etmeye çalışıyorum bilmiyorumki doğrumu yapıyorum
cevriye gerçekten zor günlerimizde bizim yanımızda oluyo aslında bu kaza olayında eşim %100 suçlu
asla yapmaması gereken bişey yaptı ama yüzüne vurmadık anneside çok üzülüyo dün akşam geldi uzun uzun okudu oğlunu geçti dedi inşallah geçmiştir
hani bi fıkra varya adamla kadın evlenmiş atın ayağı tökezlemiş adam 1 demiş sonrakine 2 ve 3.de atı vurmuş
kadında söylenmeye başlamış adam 1 demiş kadın susmuş :)
o geliyo aklıma bu aralar
acaba diyorum yüksek mercilerden bu birr mi deniyo bize
umarım aklını başına toplar

günaydın,
dün sizi okuyunca çok şükür artık iyi uyuyorlar dedim benimkilere aman gece bir kerem bir kaan her 2 saatde bir ayaktaydım kaanı 3 kere yatağa getirdim salladım uyuttum geri yatağına koydum.. kerem dyrdyğu yerde mızırdandı onuda babası salladı biz yatakta genelde oturur halde sabahı ettik desem yalan olmaz... ayyy nedir bu durum bilemem hastada değiller şükür.. hiç uyku uyuyamadım ya..

maytabım gewrçekten kısa zaman çok şey sığdırdınız ama yine iyi tarafından bakmak lazım geçde olsa herşey iyi yönde ilerliyor uıfak tefek kazalarda daha beterinden koruyordur muhakkak..
sizin açınızdan herşeyin iyi olması dileğiyle...

lore sedoş yasmin sizlerede merhaba.. yasmin inş. sizinde doğumgününüz çok güzel geçer... yorgunluğunu unututrsun..
lorecim bende aynı düşünüytorum..akşam oluyor vakit geçmiyor bir bakıyorum dediğin gibi hala erken bir vakit..

ha bu arada kızlar şu doğumgünü resimlerinin son sayfasının linkini bitri buraya kopyalarmı ay dünden beri çok ilginç o sayfaya giremiyorum açınca sistem bakımda diyor ne alakaysa.. kaç kere çıkış yaptım girdim yine aynı..belki linkle açılır...
şimdi kahvaltımız hazır kuzularla kahvaltı edip geliyorum...

Nazlıcım günaydın.Çocukların anı anını tutmuyo maalesef.Birgün uyuyo, 3 gün uyumuyo, bu böyle gidecek bi süre((

Saphişi fotoları yayınlamış, hepsi çok güzel.Şiddetle bakmanızı tavsiye ediyorum:))))))

günaydın kıslar naparsınız iyi gibisiniz okuduğuma göre maytabım eşinede çok geçmiş olsun.walla yazsak 45 dakikalık dizi senaryosu çıkar kocanın maceralarından geçer de geçsin çağırdıkça bişeyler olur negatif düşünce en kötüsü sanırım umarım tez elden terkeder hanenizi.

yasmin anılada çok güldüm anan napıyomuş bak, lafı bizdede söleniyo yakında anaaam garib anam derse şaşmam buba diyo zaten aşka gelince köy danam benim

şimdi şu doğumgünü bebişlerine bakcam dün fırsatım olmamıştı hadi bakalım görüşürüz
:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…