selam canlarım ay kaç gündür giremedim ölüyorum hastalıktan, o gün demiştim yaa hastalığı engellemeye çalışıyorum diye hoş ben iki haftadan beri yok sınavım var yok eymenin doğum günü var diye ilaçlarla ayakta duruyordum artık ilaç milaç kar etmedi doğum günü bitti gecesine ben yıkıldım artık
ertesi gün acile gittik titreme giriyor arada feci neyse ilaçlarımı alıyorum, akşam yemeğine annemlerdeydik, yine titreme girdi ananem dedi arkana bardak çekelim :)
bilirmisiniz bardak çekmeyi, bardapın içine pamuk yapıştırıp yakıp sırtına yapıştırıyor sonra çekiyor falan aynı işlemi birkaç kez tekrar ediyor sonrada vicks sürüyor ısınmış bezlerle kapatıyor sırtımı ve göğsümü
valla ne yalan diyeyim iyi geldi, kemiklerimin ağrısı biraz geçti herşeyden önemli günlerden sonra ilk defa ısındığımı hissettim çok mutlu oldum :)
doğum günümüze gelince gündüz hummalı bir hazırlıkla geçti ama kuaförde fazla vakit kaybettiğim için mini kumpirleri yetiştiremedim
pasta olayımız bir faciaydı canım çok sıkıldı ama misafirler geldikçe oğlum eğlendikçe kendime geldim
pastayı aldım geldim eve kırmızı arabalı pasta siparişi vermiştim, eve geldim bi açtım pasta pembe komple hemde allahım delirdim resmen pembe yaa üstüne dandirikten bir araba resmi çizmişler facia ben bile onlardan iyi çizerim o derece yani saat olmuş 18.00 ağlıyacam napıcam o saatten sonra, neyse eşim dersten geldi, annemler geldi falan dedemle eşimi gönderdim alın bari naparlarsa yapsınlar en azından üstünü çikolata kaplasınlar krem şantiyle iyiki doğdun eymen yazsınlar dedim
öyle yapmışlar artık yine içime sinmedi ama napayım çaresiz kabul ettim oda nazar boncuğumuz olsun artık
bu haftada yarından itibaren pazara kadar hergün dersim var ama çok değil allahtan 2şer 3er saat hergün yoksa dayanmam çok güç olacaktı
oğlum çok sevindi mumları üfledi, herkes alkışlayınca bi şaşırdı amam mutlu oldu :)
şimdi fotoları face e yüklüyorum birazdan buraya da koyabilirim doğum günü topiğine çok uykum gelmezse gelirse yarına artık
stüdyo fotoğrafımızı da aldık valla o olağanüstü şartlarda ancak bu kadar olabilirdi o yüzden hiç ses etmedim onun da fotosunu çektim sizlere de göstereyim diye
bu arada girmediğim günlerde doğum günlerini kaçırdığım bıdıklarımı kocaman öpüyorum buradan iyiki doğdunuz