- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #91.081
Hayırlısıyla inşallah gelirsiniz canım,herşeyin hayırlısıbu arada benimde yarın dersim yok yani tatile girdim, haftaya cumartesi vardı nazilli ilçe milli eğtimde dershanelere yazı göndermiş haftaya cumartesi pazarda tatil olacak diye, ee dershanelerin pazartesi de tatil biliyorsunuz yaniii oooh haftaya salıya kadar kebap gibi tatiliz
safişim bebeğim eşime izmir konusunu açtım cumartesi dersimiz olduğu için ancak byramın 3. 4. günü gidebiliriz diye düşünüyordum oda daha burdaki akraba gezmelerimiz bitmez yine olmaz demiştim kendi kendime ama cumartesi pazar pazartesi de tail olunca şimdi bizde bayram bir bitsin cuma geçsin düşünebiliriz, eşimde bakalım dedi, belki olabilir yani, ama yine de fazla ümitlenmeyelim zira biliyorsun bizim her izmir gezimiz hüsranla sonuçlanıyor
ki artık hiçbişeye ümitlenecek cesaretim kalmadı hayatta
çok teşekkür ederim canımmmve ayrıca evlilik yıldönümüzde kutlu olsun canım nice senelere inşallah sevginiz ve saygınız hiç bitmesin emi
ben dün konuştum derinle, ama bende sinirliydim öyle konuştum akşamına
inşallah canım çok teşekkürlersaphiracım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun..
daha nice nice seleri aşkla kutlarsınız inşallah..
ama ben buna koptum yaakızlar size bişey anlatayımda gülün:)
bu akşam yemekte benim kuzu ortadaki servis tabağına uzanıp uzanıp pilav yiyordu..
babamda rahat yesin diye kalan tüm pilavı onun önüne boşalttı..
bizimki ne dese beğenirsiniz?
dede neden kaldırdın pilavı, ne güzel yiyoduk:)))
koptuk:))
ne güzel bir gün geçirmişsiniz tatlım iyi olmuş.güzel dileklerin için çok teşekkürlerselamlar,
bugün öğlen çarşıya çıktık alşıveriş yaptık byram alışverişi şeker ıvrı zıvır yani..
sonra merkez çarşıda güzel bir yürüyüş yaptık kuzlarım doyasıya koştular döndüler onlarada iy ioldu nere gidersek arabayla git gel bir enerjilerini atamıyorlardı.. eşim yemek de yedireyim dedi am yok dedim masraf olmasın eve geldik hemen yemek hazırladım yedik eşim çıktı 12 ye kadar görevi var..
kuzularda gündüz uyumayınca 6da uyudular bende odayı toplayıp halımı sildim yoruldum birazdan nescafemi alıp ayaklarımı uzatacağım tv keyfi yapacağım kuzlarda kalkarlar o arada...
meleğim sende tatile girmişin sevindim inş. çok iyi gelir bu tatil ..
bu arada tüm tatile girenlere iyi tatiller...
safişimmm canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara canım..:98:
çok teşekkürler canımslm guzeller
cılegım maasallah canım
kım bılır ne kadar mutlu olmussun kı gece de gec gelmıssın hanı
ıyı eglenmıssın canım anlasılan
cok sevındım senın adına
beyazmelegım hakkında hayırlısı olsun canım
uzuldum ama demek kı bu sonuc daha hayırlıymıs hakkınızda
sıkma canını allah saglıktan dert vermesın
saphısım evlılık yıldonumuz kutlu olsun canım
cicilerinizi güle güle kullanın canım.bence o body i almalısın,mali değerinden çok senin beğenmiş olman önemli bencebugun doktorda randevum vardı
cok kalabalıktı pek bekledıgım gıbı gecmedı bayramdan sonra gıdıcez
tahlıllerımızı de yaptıramadık cok gerıldım
alısverıse gıtmıstık randevudan evvel
bırkac parca cıcı aldım kendıme
ama bır magazadan bır body almıstım
cok sık bıseydı
aynı yerden baska seylerden alınca aynı pakete koyduklarını soyledıler
eve geldık kı yokk
cok bozuldum
ama evımıze cok uzak bır yer esım gerek yok kısmet degılmıs dedı
pahalı bırseyde degıldı ama modelını cok begenmıstım cok takıldım olaya
hala da aklım o bodyde
ayrıca kuzuma caılou battanıyesı aldım yegenım cok begendı ben de kırmadım aldım
kuzum da cok begendı kendını kundak yaptırıyor resmen kıza
bırkac parca da anneme ve yegenlerıme hedıye alıp dondum ama bodymı bıraktım orada ne yazık kı
çok üzüldüm canım ya.böyle şeylere de ne kadar çok şahit oluyorsun tatlım,hep sana denk geliyor kıyamam.Allah rahmet eylesin,yakınlarına sabır versin.Hastanedekine de Allah acil şifalar versin,gençliğine acısıniyi akşamlar kızlarr
moralim çok bozuk burda bugün kaza oldu 2 tane tanıdığım genç arkadaştan biri vefat etti:
uyuyup asfalttan çıkan bi araç tali yolda motorlarıyla evine dönen iki gencin üstüne uçtu ve gençlerin biri olay yerinde öldü eşimle bahçedeydik ambulans gidince atladık arabaya gittik oğlan yatıyordu yerde kalp masajı yapıyorlardı ve daha 25 yaşında tek suçu o an o yoldan geçmek belki 2 dk geç çıksa yola yada 1 dk kıl payı atlatacaklardı belki de ama rabbim böylesini uygun görmüşş öteki genç de hastahanede yoğun bakımda dua edin ne olur da iyileşsin eşimle hiç keyfimiz yok(
şşş alooo,yıldönümü olan benimiki bira aldım,o sevdiğim şaraptan aradım ama bulamadım yine neyse, biraz kuruyemiş cips falan aldık, oğlan yattı şimdi bi alem yapaım adamla da accık kendimize gelelim dimi :89:
valla eski günlerimi özledim yaa, ben yine eski adult beyazmelek olmak istiyorum, mutfak önlüğü fantazilerimize girmek istiyorum, safiş beni durdursun istiyorum
bu gece için hain planlarım var valla kim ne derse desin, önce sarhoş edeyim biraz adamı sonrasında güzel şeyler olacak
şşş alooo,yıldönümü olan benimsenin o hain planlarını bu akşam eşim yaptı,aynı nevaleyi aldı fakat ben biradan sadece 1 yudum içtim.iç daha iç diyor bir de,biraz sarhoş edeyim seni diyor :89:
seksi meleğim benimhahaha bizde de tam tersi ben eşime diyorum iç iç biraz daha iç diyr, o fazla sevmiyor az içiyor ben onunkileri de içiyorum ikimizin yerine sarhoş oluyorum
sen yıldönümünü kutla bebeğim ben sizin yıldönümünüze ithafen burda ayrı bir kutlama yapacağım ouhahahah
gideyim de seksi bişeyler giyeyim diyorum ama üşüyorum yav daha adam da bende hastalığı tam atamadıkki bu seferlik normal kıyafetler olsun artık, ben her şekilde seksiyim zaten açığı kapatırım :76:
canım saat geç olmadan keşke bir telefon açsaydın mağazaya.olmazsa yarın arayıp,açık olup olmadıklarını öğren önce,sonra da durumu anlat.Pazartesi günü muhakkak açık olacaktır.Belki o zaman alabilirsinvayyy saphısın evlılık yıldonumu ama beyazmelek yapıyor kutlamayı
saphısım almam lazım dogru ama esım hayatta bayram ustu o kalabalıgın ıcıne gırmez
zaten yarın kapalıdır herhalde sormadım da
ufff bılemıyorum ama aklım kaldı ıste
bır de unutmus olabılmeme uzuldum
zaten aldıgım kıyafette uzun geldı terzıye bıraktım pazartesı verecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?