2008 Kasım Anneleri

lavinyacım malesef hayatımız bir rüya gibi, hiç birimiz bir sn sonra bile ne olacağımızı bilemiyoruz gencecik insanların hayata veda etmesi üzüyor insanı ama napalım allahın emri böyle ise boynumuz kıldan ince

amincim yavrum benim güldürdü beni, eşim diyorki jım carry gibi diyor yüzüşekilden şekile giriyor ve acayip laflar ediyor insan kpnuşmasına ve surat hareketlerini izlemeye doyamıyor
bedava stand-up çılarımız bunlar bizim

eşimle birkaç eksiği almak için alışverişe gittik bazılarını almadan geldik onların yerine gereksiz şeyler aldık iyi mi adamcağızda da bende de kafa kalmadı ki ayy

iki bira aldım,o sevdiğim şaraptan aradım ama bulamadım yine neyse, biraz kuruyemiş cips falan aldık, oğlan yattı şimdi bi alem yapaım adamla da accık kendimize gelelim dimi :89:
valla eski günlerimi özledim yaa, ben yine eski adult beyazmelek olmak istiyorum, mutfak önlüğü fantazilerimize girmek istiyorum, safiş beni durdursun istiyorum
bu gece için hain planlarım var valla kim ne derse desin, önce sarhoş edeyim biraz adamı sonrasında güzel şeyler olacak

Son düzenleme:
Hayırlısıyla inşallah gelirsiniz canım,herşeyin hayırlısı
ve ayrıca evlilik yıldönümüzde kutlu olsun canım nice senelere inşallah sevginiz ve saygınız hiç bitmesin emi

ben dün konuştum derinle, ama bende sinirliydim öyle konuştum akşamına
çok teşekkür ederim canımmm
saphiracım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun..
daha nice nice seleri aşkla kutlarsınız inşallah..
inşallah canım çok teşekkürler
ama ben buna koptum yaa
ne güzel bir gün geçirmişsiniz tatlım iyi olmuş.güzel dileklerin için çok teşekkürler
çok teşekkürler canım
cicilerinizi güle güle kullanın canım.bence o body i almalısın,mali değerinden çok senin beğenmiş olman önemli bence
çok üzüldüm canım ya.böyle şeylere de ne kadar çok şahit oluyorsun tatlım,hep sana denk geliyor kıyamam.Allah rahmet eylesin,yakınlarına sabır versin.Hastanedekine de Allah acil şifalar versin,gençliğine acısın

şşş alooo,yıldönümü olan benim senin o hain planlarını bu akşam eşim yaptı,aynı nevaleyi aldı fakat ben biradan sadece 1 yudum içtim.iç daha iç diyor bir de,biraz sarhoş edeyim seni diyor :89:

nazlımeleğim seni atlamışım kuşum güzel birgün olmuş sizin de iyice dinlen valla hoş ben bunu yazana kadar senin kuzular uyanmıştır muhtemelen ama neyse artık :)

lorem hayır olsun demekten başka çarem yok, senin gibi düşünen pek çok arkadaşım var burda da senin için iyi olacak bak bu ben hala böyle düşünüyorum diyenler var, ben böyle düşünemiyorum malesef artık ama yine de sizlerden duymak bile güzel

şşş alooo,yıldönümü olan benim senin o hain planlarını bu akşam eşim yaptı,aynı nevaleyi aldı fakat ben biradan sadece 1 yudum içtim.iç daha iç diyor bir de,biraz sarhoş edeyim seni diyor :89:

hahaha bizde de tam tersi ben eşime diyorum iç iç biraz daha iç diyr, o fazla sevmiyor az içiyor ben onunkileri de içiyorum ikimizin yerine sarhoş oluyorum
sen yıldönümünü kutla bebeğim ben sizin yıldönümünüze ithafen burda ayrı bir kutlama yapacağım ouhahahah

gideyim de seksi bişeyler giyeyim diyorum ama üşüyorum yav daha adam da bende hastalığı tam atamadıkki bu seferlik normal kıyafetler olsun artık, ben her şekilde seksiyim zaten açığı kapatırım :76:

vayyy saphısın evlılık yıldonumu ama beyazmelek yapıyor kutlamayı

saphısım almam lazım dogru ama esım hayatta bayram ustu o kalabalıgın ıcıne gırmez
zaten yarın kapalıdır herhalde sormadım da
ufff bılemıyorum ama aklım kaldı ıste
bır de unutmus olabılmeme uzuldum
zaten aldıgım kıyafette uzun geldı terzıye bıraktım pazartesı verecekler

seksi meleğim benim
canım saat geç olmadan keşke bir telefon açsaydın mağazaya.olmazsa yarın arayıp,açık olup olmadıklarını öğren önce,sonra da durumu anlat.Pazartesi günü muhakkak açık olacaktır.Belki o zaman alabilirsin

iyi geceler kızlar.

saphişim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.durucukla beraber nice mutlu senelere..

lavişim geçmiş olsun canım.çok üzüldüm.inşallah diğer arkadaşınız iyileşir.

beyazım hayırlısı olsun canım.daha iyi olmana sevindim.bu gece için planların varmış kolay gelsin hayatım:)

çağan biraz daha iyi sayılır ama hiç bişey yemiyo minicik kaldı suratı valla.bütün gün sadece bir viveron süt içti bide minik bi parça ekmek.eski günlerine dönmesini dört gözle bekliyorum yaa.o yemedikce bende yiyemiyorum.
bide hastalık yetmezmiş gibi adetim geckti.4-5 gün falan.bişey olmaz ama korkuyorum yinede hamilemiyim acaba diye.üff bide bunun stresi var üzerimde.midem falan bulanıyo sanki.psikolojiktir umarım.antibiyotik grip ilacı falan içtim bu ay ondan geckirmi acaba bi fikri olan varrmı?

safisim evlilik yildonumun kutlu olsun bitanem,daha uzunca senelere insl.

ayyy lavis uzuldumyaa,kadermi nedir bilmem kotu olmus ama.

melegim sen az degilsin yaa,valla icinden geliyor.

bugun berbat basladi hersey,kocis geldi cocugu giydirip ciktik..deniz carsida yere oturdu hertarafi islandi.

gel surdan alalim kiyafet degiselim cocugun ustunu,hava soguk usur dedim.neymis efendim o kalabalikta

nasil degiscekmis cocugun kiyafeti,bazen ben sacmaliyormusum.zaten cocuk sakin durmuyormus

kucucuk kabinde hayatta degistirmezmis ustunu falan filan.bende elimde ne varsa attim yolun ortasina
yurudum arabaya,ne halin varsa gor diye.pesimden geldiler ikiside,eve giidelim evde degis bu durmaz

burnundan getirii diyor.ya onca yol gidilirmi diyorum,ne olcakki uzakmi sanki diyor.tamam uzak diil

sahiden 10 mesafe ama nebilim cok kizdim.birde zaten kisilik olarak gergin sinirli bi tipimdir bu adama

parlamak icin bahane ariyorum galiba.eve geldik degistik ustununu dananin,baska bir avm ye gittik.oyun

parkinda oynadi iki saat,bende alisveris yaptik.bi ton sacma sapan kupe kolye bilezik filan aldim.sinirimi

onlardan cikardim yani.kocisinin sesi cikmadan bekledi cocugu iki saat.hos evm ye giderken baristik,cok

sinirlisin biraz sakin ol filan dedi....taaam dedim bende.iste boyle kotu baslayan ama iyi biten bi gunum

oldu.bi ton kupe aldim yav,napcamki onlari manyagim heral.

günaydın güzeller, sabah 8den beri ayaktayız oğlum sağolsun erken yatıyor iyi oluyor gece alemimiz için ama erken de kalkıyor
salak gibiyim valla gece geç yattık doğal olarak, erken de kalkınca öğlen olsada uyusa diye bekliyorum ben de atıcam kendimi

birkaç ufak işim var bugün, eşim derste, nevresimlerimizi falan değişicem, toz alıcam, tuvaletleri lavaboları halledicem o kadar, silip süpürme işi yarın kocişe kalacak yArın ben alışverişe falan giderim o halleder evde
bir de tatlı yapayım diyorum bakalım bugün ama ne yapsam hala karar veremedim, yoğurt tatlısı ya da şam tatlısı falan öyle bişeyler yapayım dedimdeğişik olsun, birde nasılsa bize pek gelen olmuyor, olmazsa da biz yeriz
ama belki onu yarına da bırakabilirim taze taze olsun dimi bayatlamasın

dün gece için fazla yorum yapmayayım süperdi elbette

cagancukum çok geçmiş olsun yaa kendi dertlerimden gçmişi okuyamadım çağanım hasta olmuş yine, kuzum benim yaa hemen kapıyor bebeğim ya hemen hasta oluyor dimi yavrum benim
merak etme annesi iyileşsin hemen toparlar merak etme, yeterki iyi olsunlar

ç,lekcim bazen adamları canından bezdiriyoruz hakkaten :)) oluyor öyle, olan kocişin cebine olmuş yine, napcan o kadar küpeyi şimdi bir kulağına başka birine başka tak sabah ayrı akşam ayrı artık bol bol kullanırsın

günaydınnnn,

lorem yeni cicilerini güle güle giy..bende senin yerinde olsam arardım mağazayı.. çok beğenmişin aklında kalacağına al üzerinde yakışa yakışa giy tatlım...

laviş çok üzüldüm yaa Allah ailesine sabır versin ölen gencin.. diğer gencede sağlık şifa versin çabuk iyileşsin...

meleğim ah şimdi oldu bizim eski adultumuz meleğimiz geri döndü ne güzel... bunalım takılmak yakışmıyordu sana yavssss...
bu arada gerçekten alemsin kızzz..umarım geceniz iyi geçmiştir... :92:

cagancuk çağan iyiymiş.. sende inş. değilsindir bazen hava değişi stres ilaçlar etkileyebiliyor inş. öyle bişeydir..

çilekom sende yine alışveriş yapmışın kötü başlamış ama iyi bitmiş... takılarıda güle güle kullan bulursun kullanacak bir yer..her kıyafet değişik küpe iyi gider işde...:))) valla adamı parmağında oyunatıyon gıkı bile çıkmamış o kadar şeyi alırken bravo sana...:))

valla özlemişim nazlımeleğim ne yalan söyleyeyim yaklaşık bir ay oldu heralde unutttum böyle şeyleri, sınavdı hastalıktı derken, iki tık tık bir fık fık tamamdı adamın gönlü olacak kadari ama benim içimden hiiiç gelmiyordu

ama dün akşam efsane sahalara geri döndü ohhh be dedim işte böyle :89:

ha hala sıkılıp üzülmüyor muyum üzülüyorum tabi,aklıma geliyor üzülüyorum ama takmamaya çalışıyorum hayatımı buna adamayacağım yaa kendimden geçmeyeceğim

Günaydinnnn sekerler,melegim hareketli bi gece sabahi sabah sabah uyanmam hakkaten aci olmus kuzum ,aman napalim kader iste..

nazlimeleeeemm bazen hak ediyorlar be fistiiiiiimmmmm,ahahaha giki ciksa kiyamet kopardi.

size birazdan küpelerim resimlerini ekliycem,hala sasiyorum kendime:)

meleğim ooooovv çok güzel sevindimmm yeşil sahalara indin he bu güzeldi...:)))

çilekom küpelerin ve bilezikler güzelmiş şıngır şıngır takarsın artıkın bayağıda göze hitap eden şeylermiş iyi etmişin kuzum..iyi günlerde kullan...

bugün yasmin kuzusu anıla doğum günü yapıyordu yanılmıyorsam..
anıl paşa iyiki doğdun nice mutlu sağlıklı yıllara...

çilekçim güle güle kullan küpelerini..

yasminin küçük adamı anılın doğumgünü kutlu olsun nica sağlıklı mutlu senelere..

bugün inanılmaz yoruldum..daha doğrusu yorulduk..
bayram temizliği yaptık ve evde silinip yıkanmayan iğne ucu kadar yer kalmadı diyebilirim..
ama bittik yani..
sonra yemeğe çıkıp kendimizi ve tontişimizi ödüllendirdik tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…