2008 Kasım Anneleri

merhaba fıstıklar

çağanıma çok geçmiş olsun, kusma dedinmi tüylerim ürperiyor valla çünkü piraye doğduğundan beri çok kusuyo,yeni doğduğunda emip emip kusuyodu
şimdide çok ağlarsa ya da hastaysa sürekli kusuyo çok fena çok...

maytabım doğum günün kutlu olsun cnm

nazlımeleğim kek harika görünüyor çok cnm çekti valla bende denemek istiyorum bundan ellerine sağlık cnm

Kızlaaaar az önce patron aşağı indi, bana bişi sordu.Ben de asık suratla cevap verdim.Daha sonra odasına çağırdı.Eğer zorlanacaksan pazartesi gelme dedi:)

ahretim hadi gözün aydın canımm..
nazlıcım kek hakkaten harikaa görünüyor...
meleğimin sonucu ne oldu acaba...
çileğim kardeşin adına çok sevindim hayırlı olsunn...
piroşum hoşgeldin canımm

yasemın cok sevındım canım
ben cıkıyorum kızlar
bakıyıcıya gıdıcem daha
yasmınım kusura bakma plan degıstı canım cok ozur dılerım
sımdıden herkesın bayramı kutlu olsun kendınıze ıyı bakın canlarımm

Beyazımla konuştum.Birkaç puan artırmış ama beklediğinden düşük gelmiş.72 Dedi sanırım.Üzgündü.Kısmetten öteye yol yok.İnşallah seneye atanır..

iyi akşamlar kızlarrr
bugün fısrat bulup giremedim bi türlü bende demin konuştum derinimle ne diyeceğimi bilemedim bende
meleğimi de aradım cevap vermedi birazdan yine arıcam sanırım meşguldu...
geçmişe bakıp geliyorum hemennn demeden öncee
maytabım nice senelere yeni yaşın size güzellikler getrisin yavrimoooo:)

Pofff ben Pazartesi gelicem ya üstelik çoğu kişi mazeret izni kullanarak gelmiyor neredeyse kimse olmayacak ben dönemselim izin isteyemedim gelmem gerekiyor 3 saat için bir sürü yol çekicem yaaa

Kızlar biraz önce ablamı aradım seda arda beni mahvetti sabahtan beri vuruyor istemiyor git diyormuş sokağa çıktık kendi yürümek istiyor beni istemiyor sürekli git git diyor bende duydum telde al parka götür dedim gelmiyorki ne üstünü giyiyor ne de geliyor dondurma alıcam die kandır parka falan götür dedim done deyince biraz yumuşadı offf nie böle yapıyor bu çocuk yaa Pazartesi bi doktora mı gitsem bi sıkıntısımı var acaba anlamıyorum ki

bende sıkı bi alışveriş yaptım çarşamba günü ama kızıma bişey bulamadım ya hep aynı şeyler bu sfer sırf kendime aldım kocişim bana bi çizme ve çanta aldı :)bende 2 adet elbise aldım ikiside vizon rengi birini bayramda birini kuzumun yaş gününde giycem de vizon rengi şu kalın çoraplardan bulamadım hep ince yaa bakalım ayarlıcam bişeylerrrrr

ben geldım
erken cıktım geldım eve bır suru ıs yaptım bıtırıdım ama kocıs yok hala
bayram ustu toplantısı var gecıkecekmıs
cok sıkıldım evde bır sepet utu yaptım camasır attım vs

sedacım doktordan cevap gelmıstı randevumun ertelendıgıne daır
ama esımle gelınce konusacaktım ıyı oldu acıp baktıgım
sımdı konusmam o halde bayram haftası ıcın gunu ve saatı bellı olunca haberleselım canım
boyle cok zahmete sokuyoruz senı canım sureklı organıze ıslerı ıcın hakkını helal et

beyazmelegım ıcın uzuldum ama yıne umıtlıyım

yasmınım cok sevındım ınsafa gelmesıne patron efenın
sımdıden ıyı tatıller ve mutlu yıllar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…