2008 Kasım Anneleri

yasmınım anıl pasayı ıyı kı dogurdun canım
mutlu huzurlu nıce yıllar dılerım

cılekom cıcılerın hayırlı olsun gule gule kullan canım

body ıcın cok uzuldum ama yapabılecegım bır sey yok acıkcası
cunku magaza acık olsa bıle tek basıma gıdebılecegım bır yer degıl
yarın da cok kalabalık olur zaten malum arefe gunu
kocıko da sırf o body ıcın gıtmez sanırım
bende soylemedım hıc gıdelım mı dıye
cunku eve gelıp farkedınce uzulme baska alırız dedı
parasını da odemıstım bıde yazık oldu

neyse bugun cok yoruldum
anneme temızlıge yardım ettım
kadın evı hemen talan oluyor cocuk sayesınde gunluk yapılan temızlık bıle ertesı gune kalmıyor
bugun aksama kadar evı temızledık amam yorulmusum hanı
kocıko da bayram ustu ıslerı cok yogun dıye ıse gıttı
aksam evımıze geldık ama hıcbırseye takatım yok

Nazlım, Lorem, Amincim ve Caganum teşekkürler.İyi ki doğurdum yavrumu.Ondan önce nasıl yaşıyomuşum ben.Ne kadar boşmuş.Bugün deseler ki onun bir tırnağı mı yoksa senin canın mı, düşünmem canımı veririm.Az önce bisikletinden düştü, morardı yanağı, çok üzüldüm.Anne acıyo dedikçe ben ağladım.Allah büyük acı vermesin.Yokluklarını göstermesin hiçbirinin.Doğum günümüz beklediğim gibi geçmedi.Aniden yemekli misafirim gelince planlar alt üst oldu.Detayları anlatırım sonra. Öpüyorum hepinizi..

Asortik hatunun Eylülü ve Zeynanın Yiğit efesinin de doğum günüydü.Allah uzun,sağlıklı ve çok mutlu bir hayat nasip etsin onlarda.İyi ki doğdular..

Haftasonu okudum ama tam yazacaktım ardayla eşim hava alanına gitmişlerdi bakayım dedim ama anca yazılanları okudum tam yazıyordumki kapı çaldı kapadım
Aklımda kalanlara yazıcam kusura bakmayın....
Lavişim herşey anlık hayatta beyazımında dediği gibi snler sonra ne olacağımız belirsiz şu terör olaylarından sonra her ototbüse binişimde kuşkulu kuşkulu etrafıma bakar oldum her binişimde aklıma gelir birde şüpheli bir tip görürsem yol bitmek bilmez gözüme mekanı cennet olsun eceli buraya kadarmış...
Beyazım üzülme tatlişkom ya çocukla yine en iyisini yaptın kuzuşum boş boş gezinipte o puanı alamayan çok var birde kaldı ki eğitim sınav sistemlerimiz berbat haberlerde yine 8 sorunun yanlış olduğunu ve bu yüzden dava açılacağını dinledim ne doğru ki türkiyede eğitim doğru olsun elinden geleni yaptın inşallah seneye istediğin olur cnm arkidşim üzme tatlı canını sen....
Çilekom takıların çok güzel yine kokoş kokoş dolaşıcan ortalarda anlaşılan :) yakışır sana fıstıkımmm
Aklımda kalanlar bunlar Pazar gününden....

Gelelim bana bu haftasonunun nasıl geçtiğini hiççç anlamadım resmen haftaiçi tatil olacak diyemidir nedir Arda bey çok fena hasta oldu tam da tatile girerken grip ve çok kötü öksürüyor geceleri uyuyamıyoruz bugün iş çıkışı direk doktora gidicez son 2 haftadır hastalıktan kurtulamadık inşallah en kısa zamanda atlatırız...
Dün evde lahmacun hazırlayıp fırına verdik ablam annem ben arda ve yiğenim arabayla sahile gittik güzel bir yerde oturup denize karşı hüplettik mamalarımızı arda da çok eğlendi koştu yuvarlandı 4 tane fındık lahmacun yedi kereta boyuna göre lahmacun yaptırdık ona :)
Bayram planımız yok arabayla orası senin burası senin büyük ihtimalle gezicez tatile gitmiş gibi para harcayacağız kendi kendime diyorum acaba tatile mi gitseydik die ama neysem artık yaza gideriz rahat rahat istanbulumuzu trafik sorunu olmadan gezelim :) belkim ufak kaçamaklar yapabiliriz tamamen süpriz olacak ....

günaydın ,
işlere geçmeden çayımı yudumlarken bir bakayım dedim..
yasminim geçmiş olsun anıla .. planlarda değişiklik oldu demişin inş. kutlayabilmişinizdir doğumgününü...

lorem anacığınında evini temizlemişin iyi etmişin canım..bodynide hani bir tane elbisenin boyu uzun geldi orda bıraktım demişin ya onu yapınca içine bodynide koyuversinler canım tel ediver...

lavişim ve sedoş sizlerde çalışıyormuşunuz kolay gelsin yarım gündür muhtemelen şimdiden iyi tailler sizede...

gelelim kuzulara asortik sultanın prenses kızı eylül,
ve zeynamın kıvırcık bonusu yiğit efe doğum gününüz kutlu olsun... nice sağlıklı mutlu yıllara...

ve ben bugün çooooook işim var banyo wc yıkanacak..
tatlı yapılacak lokma tatlısı dr ötkerin kutudakinden hamurunu sen yapıp pişiriyorsun inş. tutrar kocişin canı çekti zaar ki almış..:))
biber dolma yapılacak normal yemek yapılacak koltuklarıda yüzden sileyim odayıda silip çıkayım diyorum işde akşama kadar koştururum birde iki kuduruk var bakılacak...:))

Bayramlar ;

Dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir.
Bayramlar ;

Milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir.
Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle...

KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN...

selam millet
ilk önce herkesin bayramı mübarek olsun
bende kaç gündür kendimi çok yordum önceki gün 4 tane halı yıkadım havalara aldanıp keşke verseydimn yıkamaya ama arkadaşım habire halı yıkıyom diyince hevese geldim kurumadı kaç gündür
dünde 2 tepsi baklava yaptım biri yukarı biri bize
sonracıma 2 tencere dolma sardım geçen bayramda yapmıştım dolma hoşuna gitti kadınceğizin napiim sevaptır
bugünde börek yaptım evi temizledim sanki kimse geliek ama her pazartesi yaptığım işler mecbur bugünde pazartesi diye yaptım bu arada çocuklar çok kusuruk gönüllerini yap gece adamın gönlünü yap valla pilim bitti bu gece erkenden zıbarayım yarında yorucu bi gün olacak
sedoşum geçmiş olsun canikom
anılımada geçmiş olsun
nazlımeleğim kolay gelsin tatlım

iyi akşamlarrr
bende şimdiden herkesin bayramını kutluyorum
maytabım helal bacım sana süper annem benim kadın senin gibilere derim ben bravo kuşum:))
bende evimi toparladım öğlden sonra hafta sonu temizliğimi yapmıştım zaten bi büyük tepsi revani yaptım kkdan aldım tarifi daha öncede yaptım leziz oluyorrr denemenizi tavsiye ederimmm

Son düzenleme:
maytabım hamarat hatunum maasallah sana
allah herkese senın gıbı gelın nasıp etsın canım

ben bugun sıradan bır gun gecırdım dıyebılırım
sabah bankaya gıttım gelırken kuafore gıdıp dıp boyamı yaptırdım
fonumu cektırdım super oldu
eve gelıp anneme tatlıya yardım ettım ve keyıf yapıyorum
yarın yogun bır maraton var ama bız evde bekleyecegız sanırım erkeklerın gelmesını

herkesı beklerız bayramda annemın evıne
dolmalar, tatlılar ve borekler hazır
yarın da etler gelır hepınızı agırlamaya hazırız canlarım

sımdıden herkesın bayramı kutlu olsun

slm kızlar bugün doktora gittik çömez bir doktordu sanırım öksürüğü geniz akıntısından dedi pek tatmin olmadım ama bakalım ateşi yok sadece ses tonu değişti burnu tıkalı ve öksürüyor birde öneri üzerine min..dex aldım soğuk algınlığı ilacını içirirken genzine kaçtı nefessiz kaldı çok çok kötü bir andı elim ayağıma karıştıı anne gitti gittiii dedim Allahım kimseyi yavrusuyla sınamasın çocuk bakmak büyütmek çok zor Allahım bize güç sabır versin inşallah

geçmiş olsun sedacım
içmek istemedi hrhalde ondanmı kaçtı genzine Allah yaşatmasın bidaha cnm

arada böyle gelinlik yapıyorum kızlar
arada yapınca da kıymetli oluyor doğrusu

istemedi maytabım ya zorla içirmeye çalıştık babası ağzını tuttu ben kaşıkla verdim birden bir tıkandı acayip bir ses çıkardı nefes alamıyormuş gibi ödüm patladıı kan beynime sıçradı 3 tür yaşıyoruz bunu offff allah korusun yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…