2008 Kasım Anneleri

ayrıca sedacım senı cok ıyı anlıyorum
ama endıselenme canım
benım kuzumda aynı sureklı gıt gıt dıyor herkese
kımseye yuz vermıyor
yemıyor ve dısarıda yalnız kalmak ıstıyor
hırcınlık donemsel canım sadece arda'ya mahsus bır durum degıl

selam kızlar, oğlanı yatırdım ancak gelebildim çok kötüyüm fazla bişey söylemek yazmak istemiyorum gerçekten tam bir hayal kırıklığı yaşıyorum
73 puan aldım sadece 2.5 puan arttı o kadar fazla net yapmama o kadar arttırmama rağmen
dershanede çok zor durdum akşama kadar,eşimin de morali çok bozuk, yemeği dışarıda yedik hemen bizi eve bıraktı aksi gibi bugün özel dersi vardı ona gitti, allahtan oğlan erken yattı yoksa allahım affetsin çok fazla geliyordu sesi beynim o kadar doluki
şuan yazarken bile gözümden akan yaşlara engel olamıyorum öğlenden beri birikti artık, bu seffer gerçekten haketmedim ben bunu ya haketmedim,çok çalıştım çok arttırdım netlerimi, bir ayda 15 net arttırdım, türkiye ortalamasının 25 net üzerindeyim ama ne işe yaradı hiç,elde var koca bir sıfır napsam olmuyor işte
matematikçi kuzenim,öğretmen arkadaşlarım,internet sitelerindeki puan hesaplamalar,istatistikler hepsi matematiksel olarak 76dan aşağı gelmesini imkansız gösteriyor ki sapmalarla beraber 78-79 yapması gerekiyor, hadi sapmasını geçtim 76 bile değil, 15*0.4=6 puan garanti gelmesi gereken puan bende nasıl kesiliyor anlamıyorum ne bu karnemi alıyoruz sözlüden kanaat notundan kesti diyelim
cidden mideme kramplar hiriyor,böbreklerim ağrıyor nefesim kesiliyor boğazıma bir düğüm oturdu, haksızlık bu hazmedemiiyorum,çalışmadığım zamanlarda gıkım çıkmıyordu tamam çalışmadım yapamadım hakettiğimi aldım diyordum ama bu sefer değil yaa böyle değil, çalıştım alacak kadar da yükselttim, ama ne yaptılar ne ettiler o puanları kestiler
78i alsaydım atanmasaydım yine razıydım en azından hakettiğim puanı aldım ama yetmedi derdim bu kadar canım yanmazdı
yine hayallerim çalındı

gülbinim canımsın ya bu ülkede adamı olanlar sürüyor sefayı canım hakkı yenen bi tek sen değilsin yani lütfen üzülme tatlım ya iyice doldun biliyorum ((

çilekçim hayırlı uğurlu olsun kardeşin için sevindim canım...

çağancuk çok çok geçmiş olsun en kısa sürede atlatırsınız inşallah...

beyazmelekçim gerçekten şer görünen şeyler hayır, hayır görünen şeyler şer olabiliyor..
eşinizle destek olun birbirinize..daha yaşın çok genç hayırlısı olsun inaşallah..

yasmincim pazartesi çalışmayacak olmana sevindim:)

geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar.az önce uyudu çağan.bugün hiç kusmadı çok şükür.ama hiç bişey yemedi diyebilirim.süzüldü hemen kuzucuğum.dün duş falan aldırmıştım ateşi düşsün diye bide tek çıtçıtlı badidiyledi şimdide biraz üşüttük sanırım burnu akıyo.anne olmak ne zormuş.ama bi gülüşleriyle unutturuyolar herşeyi.

beyaz meleğim gerçekten söyiyecek bişey bulamıyorum canım.çok üzüldüm.inşallah hayırlısı böyledir.belki senin ve ailen için en iyisi olur canım.allah bi şekilde verir emeğinin karşısını.üzme canım kendini.

tabii benim sınav sonucum berbat.ama umudum yoktu zaten hiç.geçen sınavla netlerim aynı nerdeyse ama bu daha düşük gelmiiş.zaten fullde yapsam olmuyodu benimki.

meleğim çok üzüldüm canım yıpratma kendini bebeğim ya biliyorum uzaktan yazması kolay diyorsun ama allahım büyük hakkettiğin şeyin karşılığını başka bir yerden veriri rabbim sen elinden gelini yaptın allah büyük tatlım herşeyin hayırlısı versin

yeni geldim eve,tombiklerim uyumuss..fena eglendim ama bombayi patlatiyorum...

burda cafeler gece 11 den sonra bar oluyor ve her barin kendine göre yas kisitlamalari var.

bizim gittigimiz cafe 24 tü.biz otururken icerde saat 11 olmus farkinda diiliz.bian yanima vakt(güvenlik görevlisi) geldi bi hisimla benden kimlik istedi.ne oldugunu sasirdik masada dört kisiydik,adam kendinden emin cikar kimligini dedi! cikardim verdim,pardon iyi eglenceler dedi ahahahahahah o andan sonra tutamadilar beni.

hayir kanatlarim olsa kesin uccaktim,masada bi kisi benden kücüktü o biraz bozuldu ama umrumda diil,tamd ayas kompleksine girerken beni kücük görmeleri fena dagitti beni.

melegim vardir herseyde bi hayir canim,zaten standart sapma yüzünden herkezin bi ton puanini düstü.üzme kendini lütfen..

günaydın herkese,
meleğim okuyunca gerçekten üzüldüm ya ne diyeceğimi bilemedim.. ne diyelim canını sıkma yinede herşeyde bir hayır vardır... ne kadar çabaladığını çalıştığını biz biliyoruz.. bundan sonra gönlüne göre versin ...
cagancuk çağanın iyi olmasına sevindim...
yasom pazartesi çalışmıyoırmuşlun sana daha çok sevindim kuzunla bol bol tadını çıkar tatilin...
çileğim oh sefan olsun.. ne güzel eğlenmişin.. kızım biz boşunamı diyoruz sen çıtırsın diye.. sana iyi moral olmuş.. eğlenmene sevindim canımm...

bizimde bugün rutin günlerden biri işde.. ama babamız evde yine bir market turu yaparız..
sabah zaten kantine gitti kaan babasıyla nasıl hevesle pıtı pıtı yürüyerek gittiler.. keremde uyanmış bebe bebe diye kardeşini arıyor...
bu arada eşim geldikten sonra diyorki kaan sayıları biliyor hani ben hep diyorum ya bire kadar sayıyor gerisi yok diye meğer içinde cevher varmış kuzumun... markette 4-5 tane lolipop almış eline babasıda hayır oğlum iki tane alıcaz koy ben geliyorum yanına demiş bir gitmiş bakmış benimki iki taneyi almış geliyor..
nasıl şaşırdım sevindim diyor.. küçük mutluluklar ama kuzular büyüdükçe daha sevdiriyor kendini...

hehe çilekçim kim tutar seni:))
ama alışıksındır sen iltifata zaten fıstık ötesi bi hatunsun zaten..

bende aynı durumu diyetisyene gidince yaşamıştım geçen hafta..
bekliyoruz 4 kişi..
biri dediki sizde kilo almak için geliyorsunuz heralde..bende gülümsedim..
kadıncağızda gülldü dediki tabi benimkide laf vermek için gelecek değilsiniz ya:))
o gün dahada kimse tutamadı beni:)))

Selam kızlar
bugün evlilik yıldönümüm.kızımın ve benim doğum günümüzden tam bir hafta sonra.Allah eşime sabır versin bu kasım aylarıyla ilgili,masraf bakımından :))

bu arada ben derini arıyorum fakat henüz ulaşabilmiş değilim,kapalı çıkıyor telefonu,müsaitdeğil sanırım.sonra tekrar denicem

sağolun arkadaşlar desteğiniz için, bugün düne göre daha iyiyim tabi, oğlumla stres atıyorum, bugün saat 15'e kadar derslerim vardı orda da kafamı dağıttım biraz rahatladım

ama hala aklımda tabi, ara sıra aklıma geldikçe öfkeden deliye dönüyorum yine, hazmedemiyorum dün gece uyuyorum mesela arada uyanıyorum uyanınca yüreimin üstüne bir ağırlık oturuyor, aklıma geliyor sinirlerim zıplıyor ama napayım unutmaya çalışıyorum

bu konuylA ilgili hiç bişeyi düşünmek hatırlamak yapmak geleceğe dair ümit taşımak bile istemiyorum

rAbbime şükürler olsun ki bu zamana kadar bana ne istediysem nasip etti, verdi ama devlet kapısını açmadı açmayacak heralde napayım, yine şükrediyorum sağlıklı dünya tatlısı bir evladım var, başımızda sağlıklı eşim var, mezun olduğumdan beri hiç işsiz kalmadım, nasıl iş istediysem istediğim şrtlarda buldum hala çalışıyorum çok şükür o yüzden sadece şükrediyorum

ama yine de hafızamdan ve içimden silmek istiyorum, hiç bir ümüdim kalmadı şugünlerde ileride ne olur bilmem

bu arada benimde yarın dersim yok yani tatile girdim, haftaya cumartesi vardı nazilli ilçe milli eğtimde dershanelere yazı göndermiş haftaya cumartesi pazarda tatil olacak diye, ee dershanelerin pazartesi de tatil biliyorsunuz yaniii oooh haftaya salıya kadar kebap gibi tatiliz

safişim bebeğim eşime izmir konusunu açtım cumartesi dersimiz olduğu için ancak byramın 3. 4. günü gidebiliriz diye düşünüyordum oda daha burdaki akraba gezmelerimiz bitmez yine olmaz demiştim kendi kendime ama cumartesi pazar pazartesi de tail olunca şimdi bizde bayram bir bitsin cuma geçsin düşünebiliriz, eşimde bakalım dedi, belki olabilir yani, ama yine de fazla ümitlenmeyelim zira biliyorsun bizim her izmir gezimiz hüsranla sonuçlanıyor

ki artık hiçbişeye ümitlenecek cesaretim kalmadı hayatta

ve ayrıca evlilik yıldönümüzde kutlu olsun canım nice senelere inşallah sevginiz ve saygınız hiç bitmesin emi

ben dün konuştum derinle, ama bende sinirliydim öyle konuştum akşamına

kızlar size bişey anlatayımda gülün:)

bu akşam yemekte benim kuzu ortadaki servis tabağına uzanıp uzanıp pilav yiyordu..
babamda rahat yesin diye kalan tüm pilavı onun önüne boşalttı..
bizimki ne dese beğenirsiniz?
dede neden kaldırdın pilavı, ne güzel yiyoduk:)))
koptuk:))

selamlar,
bugün öğlen çarşıya çıktık alşıveriş yaptık byram alışverişi şeker ıvrı zıvır yani..
sonra merkez çarşıda güzel bir yürüyüş yaptık kuzlarım doyasıya koştular döndüler onlarada iy ioldu nere gidersek arabayla git gel bir enerjilerini atamıyorlardı.. eşim yemek de yedireyim dedi am yok dedim masraf olmasın eve geldik hemen yemek hazırladım yedik eşim çıktı 12 ye kadar görevi var..
kuzularda gündüz uyumayınca 6da uyudular bende odayı toplayıp halımı sildim yoruldum birazdan nescafemi alıp ayaklarımı uzatacağım tv keyfi yapacağım kuzlarda kalkarlar o arada...

meleğim sende tatile girmişin sevindim inş. çok iyi gelir bu tatil ..
bu arada tüm tatile girenlere iyi tatiller...

safişimmm canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara canım..:98:

slm guzeller
cılegım maasallah canım
kım bılır ne kadar mutlu olmussun kı gece de gec gelmıssın hanı
ıyı eglenmıssın canım anlasılan
cok sevındım senın adına

beyazmelegım hakkında hayırlısı olsun canım
uzuldum ama demek kı bu sonuc daha hayırlıymıs hakkınızda
sıkma canını allah saglıktan dert vermesın

saphısım evlılık yıldonumuz kutlu olsun canım

bugun doktorda randevum vardı
cok kalabalıktı pek bekledıgım gıbı gecmedı bayramdan sonra gıdıcez
tahlıllerımızı de yaptıramadık cok gerıldım

alısverıse gıtmıstık randevudan evvel
bırkac parca cıcı aldım kendıme
ama bır magazadan bır body almıstım
cok sık bıseydı
aynı yerden baska seylerden alınca aynı pakete koyduklarını soyledıler
eve geldık kı yokk
cok bozuldum
ama evımıze cok uzak bır yer esım gerek yok kısmet degılmıs dedı
pahalı bırseyde degıldı ama modelını cok begenmıstım cok takıldım olaya
hala da aklım o bodyde

ayrıca kuzuma caılou battanıyesı aldım yegenım cok begendı ben de kırmadım aldım
kuzum da cok begendı kendını kundak yaptırıyor resmen kıza
bırkac parca da anneme ve yegenlerıme hedıye alıp dondum ama bodymı bıraktım orada ne yazık kı

iyi akşamlar kızlarr
moralim çok bozuk burda bugün kaza oldu 2 tane tanıdığım genç arkadaştan biri vefat etti:
uyuyup asfalttan çıkan bi araç tali yolda motorlarıyla evine dönen iki gencin üstüne uçtu ve gençlerin biri olay yerinde öldü eşimle bahçedeydik ambulans gidince atladık arabaya gittik oğlan yatıyordu yerde kalp masajı yapıyorlardı ve daha 25 yaşında tek suçu o an o yoldan geçmek belki 2 dk geç çıksa yola yada 1 dk kıl payı atlatacaklardı belki de ama rabbim böylesini uygun görmüşş öteki genç de hastahanede yoğun bakımda dua edin ne olur da iyileşsin eşimle hiç keyfimiz yok (

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…