selam kızlar, oğlanı yatırdım ancak gelebildim çok kötüyüm fazla bişey söylemek yazmak istemiyorum gerçekten tam bir hayal kırıklığı yaşıyorum
73 puan aldım sadece 2.5 puan arttı o kadar fazla net yapmama o kadar arttırmama rağmen
dershanede çok zor durdum akşama kadar,eşimin de morali çok bozuk, yemeği dışarıda yedik hemen bizi eve bıraktı aksi gibi bugün özel dersi vardı ona gitti, allahtan oğlan erken yattı yoksa allahım affetsin çok fazla geliyordu sesi beynim o kadar doluki
şuan yazarken bile gözümden akan yaşlara engel olamıyorum öğlenden beri birikti artık, bu seffer gerçekten haketmedim ben bunu ya haketmedim,çok çalıştım çok arttırdım netlerimi, bir ayda 15 net arttırdım, türkiye ortalamasının 25 net üzerindeyim ama ne işe yaradı hiç,elde var koca bir sıfır napsam olmuyor işte
matematikçi kuzenim,öğretmen arkadaşlarım,internet sitelerindeki puan hesaplamalar,istatistikler hepsi matematiksel olarak 76dan aşağı gelmesini imkansız gösteriyor ki sapmalarla beraber 78-79 yapması gerekiyor, hadi sapmasını geçtim 76 bile değil, 15*0.4=6 puan garanti gelmesi gereken puan bende nasıl kesiliyor anlamıyorum ne bu karnemi alıyoruz sözlüden kanaat notundan kesti diyelim
cidden mideme kramplar hiriyor,böbreklerim ağrıyor nefesim kesiliyor boğazıma bir düğüm oturdu, haksızlık bu hazmedemiiyorum,çalışmadığım zamanlarda gıkım çıkmıyordu tamam çalışmadım yapamadım hakettiğimi aldım diyordum ama bu sefer değil yaa böyle değil, çalıştım alacak kadar da yükselttim, ama ne yaptılar ne ettiler o puanları kestiler
78i alsaydım atanmasaydım yine razıydım en azından hakettiğim puanı aldım ama yetmedi derdim bu kadar canım yanmazdı
yine hayallerim çalındı