2008 Kasım Anneleri

lore çok geçmiş olsun canım..
sana bayramda bi süprizle bayram ziyaretine gelmeyi çok istedim ama bayramın ikinci günü lüzumsuz insanlar can sıktılar kaynadı..

kızlar benim kuzu şimdi yanıma geldi diyoki anne dedeye diycemki "dede televizyon izleme kitap oku hayata bağlan.."
şaka gibi bunlar yaaa..

kız nerden haberimiz olsun zaten kadın saf kızda cinn
ama cevriyenin hocası 8-9 senedir onu evine sokmucaksın demiş oda sokmuyo kapıdan yada telefonla konuşuyolardı
ay millete neler demiş de kandırmış en komiğide ne
hacıteyzemle halının üstüne oturuyoruz gözlerimizi kapıyoruz bi açıyoruz medinedeyiz senide götürücek hazırlığını yap !!!
kadında 3 tane elbise diktirmiş halıyla uçucaz diye
ay çok acı ama espri konusu oldu aramızda
düşün yani buna innanan bide doktor!kadının evine yerleşmiş 3 aydır hacı teyzem yolladı beni büyü varmış sende diye onu çıkarcam diye
onlarcası varmış bu şekilde

Herkese selamlar iyi haftalar
9 günlük tatilden sonra uyanmak çok zor geldi birde ayakkabımın topuk lastiği gitmiş işe gelene kadar tak tuk deli oldum neyseki iş yerimde yedek ayakkabım vardı Pazartesi sendromunu yaşıyorum yavaş yavaş ısınmaya başladım tatil anılarımızı sizinle paylaşmıştım zaten face de resimlerimizi ekledim :) bol bol gezdik eğlendik güzel bir bayram oldu bizim içinde
Pasinim geçmiş olsun arda beyde hastaydı doktora falan gittik şuan sadece hafif öksürük kaldı ama biz gezmemizden vazgeçmedik doya doya gezdik hasta olmasına rağmen ona da ii geldi ki düzeldi kuşum :)
Maytabım bela geliyorum demez yazık kadıncağaz harap olmuşş size de geçmiş olsun kız kuyruk acısıyla ne yapacağını şaşırmış :)
Hilalcim günaydın

Ayyy maytapppp gül gül öldümmm allahım yaa halıyla mı uçucaklarmışş puhahahahhh buna inananda doktor heee yuhh diorum artık
Mellacım günaydın cnm sıpaya bak sen nasılda cümle kuruyor çok zeki maşallahh valla

ay kızlar hasta bebişlere geçmiş olsun valla kendi derdimden yazamadım
valla bizde gülmekten kendimizi alamadık hatta cevriye bunu duyunca şöyle dedi ''sen gerçekten doktormusun benimle dalgamı geçiyosun'':)))
o kadar ayrıntı anlatmışki bide orda 3 katlı evde kalıcaz alt kat erkeklerin orta kat kadınların yemeklerde neler yeneceğine kadar:))
valla bu kıza hasta diyo herkes tedavi olması gerek diyolar ama ben dedimki ne hastası çok profesyonel bi tiyatrocu ve dolandırıcı dktorda onayladı beni hasta masta değil o yaaw
izmirden yeni geldiğimizde iş buldum snaa diye bütün gün kocamla gezdi bi oraya bi oraya dün diyoki benimki koyun can derdinde kasap et derdinde bende iş bulcak dişye dolaştım peşinde bütün gün:))

günaydınnnnn güzellerr...

amann ne yoğun bi tatilldiii..

cuma akşamı başlayan misafir yoğunluğum bayramın 3. günü itiberiyla bitirdim , cuma temizlik, çamaşır ,ütü..cumartesi şöyle bi gezme, pazar düğünn..ayrıca bayramın 2. günü doğum günümüz..hiç oturmadan dinlenmeden..işe geldimm..ama çok güzel geçtii..

lorem kuzuya geçmiş olsun canımm...

maytap o nekıı öyleee..koskoca doktor halıya binip mekkeye gideceğini nasıl inanmışşş...

mealle, seda, ahretim, hilalim sizlerde ayrıca günaydınn..

Canlar ara ara girebiliyorum.Çitosun canı Batuhanı ve Gülizimin prototipi Eylülümün doğum günü geçti bayramda.Onları aradım ama burdan da kutlayım.Allah çok güzel bir ömür versin yavrularımıza..Yarın da Krikonun yakışıklısı, ilk göz ağrısı Mertin doğum günü.Haberiniz ola:)

Maytabım Cevriye çok sevimli yaa:)

Canlar ara ara girebiliyorum.Çitosun canı Batuhanı ve Gülizimin prototipi Eylülümün doğum günü geçti bayramda.Onları aradım ama burdan da kutlayım.Allah çok güzel bir ömür versin yavrularımıza..Yarın da Krikonun yakışıklısı, ilk göz ağrısı Mertin doğum günü.Haberiniz ola:)

Maytabım Cevriye çok sevimli yaa:)

amin ahretimmm...Anılımında doğum gününü kutlarım ahretimm..nice mutlu , sağlıklı yıllaraaa...

yasmincim bayram öncesi yoğunluk devam ediyo sanırım
kolay gelsin canım
bende kalkayımda kahvaltı neyn hazırlıım bebeler uyandı kuduruyolar arpalarını veriim şunlara

günaydınnn
ben alışamadım yeni kkya off
tuhaf bişey olmuş neyse alışırız zamanla...
maytabım ya demek 3 elbise diktirmiş uçmak için amma güldüm heeeee:))
bizde evde pinekledik durduk bayram boyunca kociş çok yoğun çalıştı çünkü kendi işinin olması münasebetiyleeee,ama bu gece çıkıyoruz akşam erken çıkıcam bi balık lokantası var oraya gidicez kuzuyuda alıp avmde oyun salonuna götürcem bark gitcem(parka gitcem) diye diye dilinde tiy bitti kuzumun ...bide cumatesi yaşgünümüz eksik çok alışveriş de yapamadım iş çok bakalım nasıl yetişecek(
bu arada kıızm artık 8e kadar sayıyorr dn gece ben söledim o tekrar etti çok mutlu oldum bu ara dilimiz çözüldü devamı gelir inşallahh

Son düzenleme:
Lavişim slm yoğun bir d.günü hazırlığı bekliyor seni anlaşılan inşallah herşey istediğin gibi olur cnm bnm
Arda beyde bütün kahramanların yaşını sayıyor :) arda 2 yasındaa arthur 3 yasındaaa kayyu 4 yasındaaa ben ten 5 yasındaa spider 6 yasındaaa çok komik maymunlar yaa

günaydınnnn,
herkese güzel bir hafta diliyorum.. çalışan arkadaşlar yine aynı tempolarına dönmüşler kolay gelsin..
bayramı güzel geçenlere ne mutlu...
hasta olan bebiş ve annelerimizede çook geçmiş olsun...
doğum günü geçen ve bugünlerde doğum günü olan kuzularada mutlu yıllar...
maytabım cevriyenin başına gelenlere üzüldüm yavvv. geçmiş olsun.. ne kızmış herkesi dolandırmış doktor bile uçacağına inanmış.. vay be şu dil nelere kadir kızın ağzı iyi laf yapmış...
lavişim seninde doğum günü hazırlıların varmış kolay gelsin...

bize gelince malum benim eşiminde bayram felan tatili olmadığı için sadece izinleri birinci ve dördüncü gündü ilk gün akşam çıktık arkadaşlara gittik ikinci gün komşularım geldi kadınlar akşamda karşı komşu geldi üçüncü gün evde kuzularımla sıradan bir gün geçirdik son gün ise iyi bir alışveriş yaptık gezdik geldik..
benim kuzlrda bayrama mutlu girdiler çünki arife günü kayunun çadırlı oyun seti geldi biz tvden istemiştik siperiş vermiştik bayram sonrası demişler eşime ama arife gün gelince süpriz oldu bizede kuzularada.. ama çok sevdiler çadırlarını iyi oldu bende resimleri eklerim yavrulara aldıklarımıza..

sedacım aklımdaki ozaten onu yaptırıcam büyük ihtimal umarım becerebilirlerrrr...
nazlıcım bizde düşündük bi ara ama evde çok yer kaplıcak diye vazgeçtik güle güle kullansın kuzularrrr
bu arada kuzumun kulağını deldirdim çarşamba günü durup durup annem bak düpem benim diyooo çok sevindi kız çocuğu ya kokoş olcak tabii
bugün küpesini alıcam teyzemle amcamın hediyesi ben seçip alıcam onlar verecek parasını yaşgünü hediyesi pek sevindim :)))

ısler uzun tatıl sonu cok yogun
kuzuma bıle gıdemedım
arıyorum sureklı cok ıstahsız dıyor annem
dısarı cıkmak ıstemıs babam dısarı cıkarıp yemek yedırmeye calısıyormus

bu saat oldu aramadı uyuz kocam da
ona da ayrı bır gıcıgım
hem suclu hem guclu uyuz
uffff
amma zormus bu buyumek yaww
keske hep cocuk kalsaymısız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…