2008 Kasım Anneleri

kızlar sağolun çadır zaten isatnbuldan beri istiyoruzda ordan almadık burada da bulamadık en son tvde görünce sipraiş verdi sırf çadır için ama diğer oyun parçalarıda güzel fena değil yani.....
bu arada sercanım doğum gününüğz kutlu olsun canım sizde kutlamışınız..
polipcim anam işde erkeklere göre kadınların işi ne sil süpür pişir ortalığı topla adamı memnun et yinede kıymete geçmiyor...
derine zor olmuştur birde işdede görüşüyorlarsa .. Allah sabır versin..
yasmincim sinde pastanız dahil mamalar hediyeler hepsi güzeldi tatlım güle güle kullansın cicilerini anıl paşa..

bugün hamaratlığım üstümdeydi sabah kalktım bnenimkide evde olunca hamur yoğurdum pizza yaptım.. yedik içtik ortalığı topla mutfağı topla azcık oturum bilgisayar başına dedim benimki banka işlemleri için dışları çıktı kuzlarda sabah erken kalktıkları için uyudular mecbur yine yemek için mutfağa geçtim..
orta boy bir lahana almıştım onu ayırdım sarmalığı haşladım ortasından kalanda 2 küçük bidon oldu havuçla beraber turşu kurdum.. dolmamı sardım pişirdim çok güzel olmuşşş ımmm.. acıkmışızda iyi gitii valla bu sene ilk sardım...
sonra benimki hazır keşkül almış dur bide tatlı yapım dedim mutfak öğleden beri karışmış orayı toparla belim ağrımış şimdi çayımı koyup keyif yapacağım...
benimki halı saha maçı varmış oraya gitti takılcam sanal alemde kuzular çizgifilme daldı...
asortim hoşgeldin canım ..

bu arada bu yeni yüze bende alışamadım ya şimdi mesajı yazdım giriş yap dedi göndweremedim ama öncedende öyle olduğu için yazınca kopyalamıştım giriş yapıp yapıştıurdım..:)) öle gezersen 10 dk ya bile kalmıyor yeniden giriş isdtiyor sürekli yazışacan faailiyetde olacan oda nasıl olacaksa artık ne bile inş. alışırız...

nazlım sağol canım bizde büyüdük bayramda:)))seninde çadır hayırlı olsun canım..ya bende alışamadım yeni k.k ya öffff ben yeniliklere alışamıyorum ....
bu arada gündüz bi yaş pasta yapayım dedim idil bayılıyo tarif defterimde bi tarif vardı kimbilir nerden nezaman aldım...neyse onu yapayım dedim valla taş gibi olmuş şimdi yedik azcık ama tarifte bi hata varmış demekki sinir oldum kalkıp atıcam çöpe...

Günaydın yavrular.Sabah sabah sinirlendim hee.Bu ne böyle ya, bakım bakım..İki çift laf edecez.Neyse ..

Nazlım kaç liraya aldınız.Net.te 72 diyo.Bir de sette neler var?

Sercanım özendiysen olmamıştır.Ben de kırk kere yaptığım böreği beceremedim yavrumun d.gününde.BIM den yufka almıştım.Nasıl kuruymuş.Yaprak yaprak açıldı.

günaydın kızlar herkez iyidir inşallah bayram yorgunluğunu atamadım irazda yoğunum ama arada bakıcam hepinize:)yasmin şu yavrulara aldıklarımız topiğine nazlı resim koymuşdu dün sanırım bende gir çık yaptım yorum yazamamıştım nazlı güle güle kullanın

günaydın kızlar,
çadır için sağolun tekrar.
yasmin kargo dahil 79 liraya geldi canım... içindede çadır ,tamir seti, oyuncak sepeti, basket potası, yelpaze, kum kovası, kayu ve arkadaşlarının maskeleri var.. benimki dedi hepsini ayrı ayrı alsam aynı fiyata gelecek iyi oldu kuzulara dedi.. istanbuldakiler eminönü tarafında daha hesaplıya alırlar sanırım..

günaydın kızlar
ay başım nası dönüyo bugün Allah allah anlamadım noldu
sanırım tansiyonum düşük
memo yatınca uzanayım bende
ne kadar gülsemde eğlensemde bu haftasonu ve bu olay feci gerdi beni şu kızı bi yolasım var ama sabrediyorum

dün bi no aradı beni açtım baya 1 dk falan efendim alo dedim bi sesler geliyo ama anlamadım..
sonra kapattım geri aradım açmadı
aradan bikaç saat geçti no gene aradı beni kıza belki 10 kere sordum anlamadım kim diye
bu salak kız sandım meğer lavişmiş telefonu çantasında aramış beni sesinide benzettim ..komikti akşam akşam habire tel değiştiğimden nolar telefonda kalıyo çoğu

Yasom günaydın
Maytabım şu kız fena germiş anam seni ben olsam bende gerilirim kocişimin peşinde kafadan kontak birileri geziniirse gerilmeyi bırak haşlarım onu elime geçirirsem aleni bi şekilde açık çünkü herşey
Yoğun olanlara kolay gele

yaa konu kıskançlık değilde neticede biz evlenmeden önce girip çıkıyomuş gece gündüz evdeymiş kız cevriye bile diyo eşim için hiç ilgilenmedi konuşmadı bile diye
kızın benim için söylediklerine daha çok takıldım büyücüymüşümde benden neler çekmişler de hiç huzur yokmuş evde.adam akıllı 2 kere muhabbet ettiğim bi insan bu 12 senede.
bu şekilde konuşma gücünü nerden buluyo kendinde!!!

Son düzenleme:

şimdi sen Allahın delisini taktın kafaya ciddiyede aldın üstelik düşünüyomusun nasıl yapar diye alemsin walla maytap

Son düzenleme:
tunaydınlar guzeller
sabah yıne bakımdaydı sıte
bende cıktım bankaya dıye ıslerımı hallettım gezındım geldım

ıslerım cok aslında ama cok yorgunum
hıc calısasım da yok nedense

bende katılcan yoğun olan olmayan herkese kolay gelsin..
maytabım polip çok haklı aman Allahın delisini niye kafanı takıyorsun ya.. boşver aman seni bilen biliyordur kaç sen olmuş...

evet site bakıma girince bazıo şeyleri düzewnlemişler yazılar pembe olmuş hoşuma gitti...:))
ha birde artık giriş istemiyor her seferinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…