2008 Kasım Anneleri

lavişim sağol canım evet yer kaplıyor ama çok sevdiler başka yerlerde görüp içinden çıkmak istemiyorlardı iyi oldu bizim için.. hevesleri geçince kaldırırım belki memleketde teyzemizin bahçesi var yaza gittiğimizde götürürüz muhtemelen...
resimleri ekledim...

lorecim bayram iyi geçmiş gelen gidilen çok olmuş ama kocişlede arayı bozmuşunuz çabuk atlatırsınız inş..
kuzunada çok geçmiş olsun.. hasta olunca iştah felan kalmıyor...inş. dedesi bişeyler yedirebilir dışarının hatırına...

selam kızlar...ben epeydir giremedim kk nın yeni halinede alışamadım sanki başka bi yerdeyim..geçmiş bayramınızı kutlarım..bayramda görümcemler burdaydı 9 gün zaten koşturmacayla geçti..bide 3. günü idilin d.günüydü oda ayrı bi koşturmaca oldu çok kalabalıktık bitti şükür daha yeni yeni kendime geliyorum...fotolorı faceye koyucam bakalım nasıl çıkmış hiç bakamadım bile çekende ben değildim inşallah iyi bişeler çıkmıştır...yanlız ben bu d. günündende bişe anlamadım okadar kalabalık ve patırtılıydiki idilde çok sıkıldı bunaldı öle bi saçma bişey oldu yani..

nazlımelek gule gule kullanın catırınızı canım

babam cok ugrasıyor yesın dıye ama bakalım ınsa allah duzelır kuzum da
kocıyı artık ne yapacagım bılmıyorum
bazen neden bu adamla ugrasmak zorunda kalıyorum dıye dusunuyorum

annem derdı kı
her seye doyulur
bır tek ekmege suya doyulmaz kızım
aska da doyarsın yavrum demıstı
ama dınleyen kımmmm

sercancım geçmiş olmuş kalabalıktan sıkılıyo çocuklar
bu sene biz 15-20 kişi kadardık bize göre gayet sakin bi kutlama oldu memoda pek sıkılmadı arkadaşlarıyla ve kndinden büyük çocuklarla oynamıştı
bu arada yaşgününüüzü kutlarım bayramda yaşgününü atladığımız bıdıklarınkinide kutlarım nice mutlu senelere inşallah

nazlıcım bayramda güle güle kullanın demiştim ama silinmiş yazılanlar tekrar yazayım güzel günlerde kullanın canım
uyumamakta ısrar ediyo bu velet yatağının korkuluklarından elini uzatıp çekmeceden badylerini almış dağıtmış darmaduman etmiş odayı çok fena oldu bu sıpa çokk
bide kızınca annemmmm diye bi başlıyo gelde gülme diğer dediklerini anlamasamda ben onları annem beni effet annem seni seviyorum diye algılayarak yapışıyorum yiyorum :)))

lorecim oda bişeylere kırılmış herhalde canım geçer inşallah aranızdaki durum
aşka da doyuluyor tabiki canım ama biyerden sonra aşk sevgiye dönüşüyor bence o daha tatlı oluyor ne biliim Allah sağlık versin huzur versin herkese gerisi yalan valla

ne olmuş bu siteye yaf neyse herkeze selam fıstıklar.
derinin babasına çok üzüldüm bayram önü gördüm ama yazma fırsatım olmadı Allah mekanını cennet eylesin

hasta bebişlere geçmiş olsun yeni yaşına basan fıstıklarımada Allah uzun sağlıklı ömürler versin

bayram mayram hikaye ya kakılmış gibi hissettim kendimi mutfaktan çıkamadım geldi misafir gitti misafir,kahvaltı,yemek +akşam yemeği makina doldur makina boşalt,ev battı süpür,oyuncak topla ÖÖÖÖğgeldi

anam kadın olmak zor iş herkez bölemi bi benmi bitiremiyom anlamadım

herif giyinip süslenip uzandı bol bol hakkını yemiyim oğlanlada ilgilendi ama ne biliyim bende süslenip oğlumla kenarda oturmak isterdim ama olmuyor olmuyor

bol gerildim çok agresifsin dedi bi ara benimki Allah Allah keyfimden gerilyom herhalde dedim

aman ne biliyim işte bizde böyle çokda yaramadı 9günlük tatil bana.

canım sağol büyüdük abla olduk artık ....valla benimkide fena oldu..hele görümcemin çocukları ne yapsa aynısını yapmaya başladı anında yapıyo inşallah unutur ..çok yaramazlar ya bir görseniz biri 9 diğeri 6 yaşında ama hiiiç büyümüyorlar inşallah bizimkiler öyle olmazlar ...

policim hoşgeldin
maalesef gülüm kadınların ortak kaderi
bayramın 3. günü yukardan indik arkadaşıma gidicem cumadan gelince götürürüm dedi fatihi alıp gitti bende fırsat bu fırsat dedim memoyu yatırıp giriştim süpürdüm sildim yaladım yuttum geldi bu geçte kaldı bşraz neden moralin bozuk geç kaldım diyemi dyo yoo dedim moralim yerinde inanmadı yorgunum dedim noolduki diyo ay dedim bi etrafına bak hee nolmuşki dedi ay indiricektim bi piknik tüpü bulsaydım kafasına
:))
yapsanda görmüyolar yapmasanda yani sanırım öyle bikaçgün yapmayıp denesemmi
bende 9 günde kendimi köle izaura sandım tamam geç kalkıp hepbirlikte kahvaltı falan güzeldi ama cıkkks bi ara pazartesi olsada gitseler dedim:))

valla bızde de makıne patlayacaktı sankı calısmaktan
habıre yogunluk yasadık
ama beden yorgunlugu dınlenınce gecıyor kafa yorgunlugu gecmıyor ıste

maytabım neye kırıldı bılmıyorum
ama benım kırıldıklarım karsısında solda sıfır kalır
hep bızden olgunluk beklenıyor ve ben artık olgun olmak ıstemıyorum

üzgündü yaa babasıda derinle aynı işte olduğu için ara ara geliyormuş işe başladım yokluğunu hissediyorum kalbime iğne gibi saplanıyor diyor haklı olarak allah sabır versin

Merhaba Kızlar
Herkesin geçmiş bayramı mubarek olsun
Doğumgunlerı gecen bebelerımızınde dogum gunu kutlu olsun
9 gunluk tatılın ardından bugun ıse basladım kafam kazan gıbı oldu cok uzun sure ısten sogumusum valla
Bu sıteye ne oldu boyle eskı halını ıstıyorum
Derıncım allahım sana sabırlar versın acını derınden paylasıyorum
Nazlıcım cadırınızı gule gule kullanın benım kız oyle seylerı pek ızlemıyor bızı oyle masraflardan kurtarıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…